bak gökceeee merve de koycakmışşş hadiii kızzzz :CüvCüv:
allah senıııı lülülülülülü kaydirigubbakcemile3
bu arada maşallah dıyın deben de hiç çatlak yokkk yerimseniben ama tabı daha 3 ay var ne olacağı bellı olmazz hayırlısı
maşallah maşallah daaaa 1 aya kalmaz senin göbüşün de çatlarrr
bak gökceeee merve de koycakmışşş hadiii kızzzz :CüvCüv:
doğrudur canımmm bılemıorum valla ama benım halamların falan da hıç çatlamamışşş kaldıkı benım ıç karnım genışmişşş bakalımm ısterse çatlasın o da ayrı problem yapmam daa şimdılık çatlağım yok maşallahhhh
İşte bu benim daha mini minnacık bebeğimin armağanı göbüşümmm:)
Aslında tabii daha çok şişmedi ama benim normalde göbeğim yoktur ondan tuhaf geliyor:)
oh ohh ne gusellll olumunekankayizsmile
sen öle kulaktan duyma lafları boşverrrr takmaaa herkes de farklı şeyler soyluyorr anlamıyoumkı bennn .. dr una guvenıyorsann dr una tabi oll gerısını boşverrr her kafana takılanı dr una sorr gerısını allaha bırakk ...olumunekankayizsmile
siz göbüşlerinizi koyunn ben sıze soylerım sızden buyuk küçük dıyee hahah eşcağızım istemıor ben ne yapayımm ondan gızlı de hayatta bşey yapamam bennn :hulya::asigim:
oyyy yerim kız senin göbüşünüüüü :1hug:
Teşekkür ediyoruz teyzesi....olumunekankayizsmile
Yalnız popomda arkaya gidiyor...Ben önlü arkalı genişliyorum yanii aman Allah ım!kaydirigubbakcemile3
Takılıyos sana canım benim..
Tabiki de nasıl rahat edersen...Benim kocişte Karadeniz erkeği çok kıskançtır..Ama neyseki sizden kıskanmıyorkaydirigubbakcemile3 Ama bazen kızıyor yanıma gellll diye
Teşekkür ediyoruz teyzesi....olumunekankayizsmile
Yalnız popomda arkaya gidiyor...Ben önlü arkalı genişliyorum yanii aman Allah ım!kaydirigubbakcemile3
ayyy bengöbüşünu yerım senınnn çok tatlıııı kılonda da hıçbır şeyyy yokk susssklava: asıl kıloyuu emın ol 6.aydan sonra alacaksınn ben 6.aya kadar sadece 4 kılo almıştımm ama tabı benım hamılelığım senınkı gbı değildi 5 aya kadar hep çıkardım hıçbbırşey yıyemedım benn ama çok şukur şimdıı maşallahhh hahahahah ıyı yıyorummmm
acaba bebişim kaç kılo doğacak en çok onu merak edıyorumm şölee 4 kılo 300 gr doğsaa ayyy yerım ben onun parmaklarınııışimdı 26 hafatmızın ıçındeyız 780 gr
o zaman kızın olacakkk seninnnn
benim kociş bana kızmıyo, bazen ''aşkım kadınlar kulübünde ne oldu biliyor musun?'' diye başlıyorum '' ha ne oldu biri kimm hamile yine'' diyo kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
allah allah :))) 23 haftalıkken 640 gramdı benim kızım
ay kızımınn maşallahı varrrrrrrhaftaya doktora gidicemm çok heyecanlıyım en çok da kilosunu merak ediyorummm 2 kilo olmuş mudur acaba :)
allah allah :))) 23 haftalıkken 640 gramdı benim kızım
ay kızımınn maşallahı varrrrrrrhaftaya doktora gidicemm çok heyecanlıyım en çok da kilosunu merak ediyorummm 2 kilo olmuş mudur acaba :)
ayyy bengöbüşünu yerım senınnn çok tatlıııı kılonda da hıçbır şeyyy yokk susssklava: asıl kıloyuu emın ol 6.aydan sonra alacaksınn ben 6.aya kadar sadece 4 kılo almıştımm ama tabı benım hamılelığım senınkı gbı değildi 5 aya kadar hep çıkardım hıçbbırşey yıyemedım benn ama çok şukur şimdıı maşallahhh hahahahah ıyı yıyorummmm
acaba bebişim kaç kılo doğacak en çok onu merak edıyorumm şölee 4 kılo 300 gr doğsaa ayyy yerım ben onun parmaklarınııışimdı 26 hafatmızın ıçındeyız 780 gr
şeker portakallarım kocacım geldı temızlığımızı yapıp ben gelırımmmm opüldunuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzpc açık
canlarımm...
nasılsınızz...
SELİZZZZZZZZZZZ iyiki doğmuşsun canımbenimmm....Rabbim sağlıklı bi ömür nasip etsinn....
29 Ekim cumhuriyet bayramımız kutlu olsunn..yeni nesilin ATATÜRKÇÜ bi gençlik yetiştirmesi dileğiyleeee.....
selamm ben geldimm....mervee kızz göbüş cıkmış bilee maşallahh...cok tatlı ama...
bu arada benim kasıklarım ağrıyo yaaa daha cok erken adet için ama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?