Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
elifcımm hoşgeldin hayatım nasılsın
iyiym canım benim..
bütün gün evde tembellik yaptımm..hava kapalıydı...yattım durdum bende...
yarın kocişim geelecek inşallahhh..onun mutluluğu var..iki haftadır görüşmüyoruz aşkımnan...
öyle iştee...
sen nasılsın???

hoşgeldin canımm dr. ilaç filan vermedimi bu yanman için...:hulya:

dr uma soylemedım kı dahaaa ben de bır hoşum haaa kendımı pataklıyorumm şuandaa :mymeka:

canim bende cekiyorum aynisini. badem iyi geliyor dr.um önerdi.kabuksuz cigniceksin.ayy cok kötü bisey

hımmm badem benı yakar yaa .. çok yağlı mıdemı bulandırıyorr ben yıyemıorum kuru yemiş falannnn bilmiyorumkismile sen kaç aylık hamılesınn neden tıckerın yok canmm bilmiyorumkismile

ooooooone gusel kavuşma var desenneeeeee :1hug: ne gusell allahım tez zamanda bırleştırsın sıze yaaa :Saruboceq:

burda da hava kapalıydı ama ben sureklı temızlık yaptım bugunnn .. bıradan daa eşcağızımla yemek yerız .. yarın da mısafırım gelecek akşam oturmaya.. borek yapıcamm,irmıklı sut tatlısı yapıcamipatates salatası bır de fındıklı kurabıyeee bu kadarrr kaydirigubbakcemile5

tabıkısı bır yandan daa aldığımm kıtaplarımı okuyorumm

ya ben de bı ozellık var bı kıtabı elıme alınca o gun bıtırmelyım hıssıne kapıloyorum onu bıtırmek için çabalıyorummm ... hep unıdekı serdar hoca yuzundenn bazen gusel ama bazen de kötu oluyorrr beynım donuyorrrr

kızlar size bi sorum olacak.az evvel bi komşumun arkadaşı gelmiş.komşuma demişki adetim 7 ya da 8 gün sürüyo.6. günü eşimle birlikte olduk hamile kalırmıyım demiş.sizce hamile kalınır mı?

32. haftamdayim .bilmem nasil koyuluyoki

ayşecık olsaydı o anlatırdı sana ben de beceremıyorum benımkını de saolsun ayşecım yapmıştııı

kızlar size bi sorum olacak.az evvel bi komşumun arkadaşı gelmiş.komşuma demişki adetim 7 ya da 8 gün sürüyo.6. günü eşimle birlikte olduk hamile kalırmıyım demiş.sizce hamile kalınır mı?

hımm olabılır vallaa adet donemlerı en açık donemler dıye okumuştum bennn bilmiyorumkismile

hatçççççeeeeeeeeeeee çalışmalar a devamm mııı yoksa tmm ben yumurtlamışımdır olduysa oldu mu dıyorsunnn

aynen kuzummm yumurtladıysam yumurtladım diyorum ve artıkın yapmıyorum..eyvahedigeldismile

alkisalkisalkis hadı bakalım hayırlısı umutluyum senden bu ayyy iyi çalıştın kız maşallah allah utandırmasınnnnn ... ama tabıkı en başta her şeyın hayıorlısıııı olmadı durmak yokkk aklinialirimsmile

slm kızlarkaydirigubbakcemile2
aman allahım ne kadar sıkıcı bir gündü yaakannehir
neyse 1 saatim kalmış zaten çıkmama
annemlere yemeğe gidicez çok açım çokk cokacimcoook

inşallah canımm evet cok çalıştım inşallah tutmuştur..:lepi:

Merhaba hanımlar, 28 eylül adetimin ilk günüydü ve sanıyorum 17 ekim yumurtlama günümdü. ekim ayında henüz adet olmadım. 26 ekimde idrar testi yaptım fakat negatif çıktı. acaba hamile isem, hangi zaman idrar testi doğru yanıtı verir bana? kan testi yaptırsam doğru olarak sonuçlanır mı yarın ya da diğer gün?

karnımda sürekli 5-6 gündür adet olacakmışım gibi sancılarım var. her defasında adet oldum sanıp wc ye gidiyorum ancak adet değil, beyaz akıntım var. göğüslerim çok aşırı değil ama acıyor. renginde koyulaşma oldu mu çok fark etmiyorum. başka da çok dikkat çekici bir şey yok. biraz da sinirli alıngan ve herbişeye ağlayabilecek duruma gelebiliyorum. ama alınganlığım hiç yoktu :)) eheheh hayırlısı olsun bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…