Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

canım sanırsam günün daha 1 gün gecmiş aslında teste cıkabilirdi ama gec yumurtladıysam cıkamama ihtimali var..kesin sonuc için bencede kan testi yaptır en garantisi o..belirtilerinde hamilelik belirtiside olabilir adet belirtiside ama inş. hamilesindir test yapurırsan haber ver..

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
kocişim bana hediye olarak ne almış tahmin edinnnnnsempatiksalakcinni
laptopppppp almışşşşşşşş:teytey: hergün başının etini yiyoırdum k.kde kızlarla hiç sohbet edemiyorum falan filan diyee
kızlarrr artık hergün akşama kdr sizlerleyimm çooooook mutluyum yaaaaaaa
canım kocişim benim yaaaaaa:asigim:

oh be nihayettttttttttttt :) güle güle kullannnnnn :1hug:

benim kociş öyle kıskançki sormayın ben bi yere üye olayım hemen benden önce girmeye çalışır bakar eder pc den de anladığı yok .ordan birini kafaya takar "bu kim niye öyle yazmış?diyorum ne biliyim kim o bana yazmamış foruma yazmış.forum ne niye senin adının altına yazmış!!! kafamçokkarıştıya oydu şuydu bu yüzden o na artık nereye üye olduğumu söylemiyorum

oh be nihayettttttttttttt :) güle güle kullannnnnn :1hug:

sağol bitanem valla sorma hergün de de en sonunda yaaa sizlerden haber alamıyordum akşamlarıda pek giremiyordum malum insan akşamda kocasıyla oturmak istiyorr yaaa valla çok mutlu oldum sizlerle dahada görüşebilicem die

cnm hedayenı gule gule kullan ohhhh opuyorumnanaktan

hoşgeldinn..zemuszemus.güle güleeee kullan canımmmm hediyeni.bayanssulusmile..cok güzel bir hediye almış koçişin artık hep bizimlesin sevindim senin adına..opuyorumnanaktan
ne kadan düşünceli koçişin varmış senin öyle.alkisalkisalkis

canim tskkrler.denicem umarim yapabilirim.inanmiyorum desene ayni zamanda hamile kalmisiz.

canım senin koçişinde baya kıskançmış...ama zamanla herşey yoluna girer..

meraba cnm nasılsın iyi akşamlar seni gördüm yine gellldimmm

ayy idilim ben baya bir uğraştım yapmak için ama becerememiştin ellerine sağlık kuşum..kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…