Kızlar hepinize tekrardan merhabalar!
Meltem canım çok geçmiş olsun.Dilerim tez zamanda iyi olursun,sıkıntıların geçer ve ayağa kalkarsın..
Zonoxcanım sen de kontrolden gelmişsin.Ve bebiş amuda kalkmış sanırım :)bu yüzden de cinsiyetini tam olarak görememiş doktor ama %55 erkekmiş.Sevindim canımcım sizin adınıza bakalım yakında kesin belli olur inşallah...
Sucanım sanırım siz cinsiyetini görememişsiniz yine ama büyük ihtimalle kız...Olsun canım inşallah bir dahaki gidişinizde kesin belli olur.Şimdi biraz daha erken...
Belle canım sen de hoşgeldin!Bulantıların devam ediyor demek ki Allah yardımcın olsun ve dilerim tez zamanda geçsin.Bu arada doktora gittin mi hiç?
hoşgeldın canımmm
Meltem canım çok geçmiş olsun.Dilerim tez zamanda iyi olursun,sıkıntıların geçer ve ayağa kalkarsın..
Zonoxcanım sen de kontrolden gelmişsin.Ve bebiş amuda kalkmış sanırım :)bu yüzden de cinsiyetini tam olarak görememiş doktor ama %55 erkekmiş.Sevindim canımcım sizin adınıza bakalım yakında kesin belli olur inşallah...
Sucanım sanırım siz cinsiyetini görememişsiniz yine ama büyük ihtimalle kız...Olsun canım inşallah bir dahaki gidişinizde kesin belli olur.Şimdi biraz daha erken...
Belle canım sen de hoşgeldin!Bulantıların devam ediyor demek ki Allah yardımcın olsun ve dilerim tez zamanda geçsin.Bu arada doktora gittin mi hiç?
ben cıkıyorum kızlar hepınızı opuyorum canlarım fazla takılamıyorum malum mıde bulantılarım uzanayım yıne bıraz sevıyorum sızı
bu saydıklarını tam 5.5 ay çektım ben hem de nasıl çektımmm
sırf bu yuzden heyet raporuyla evdeyım çalışmıyorumm bu yıll düşünn yaniii
allahım tez zamanda geçirsın senınkınıı ınş.
sağol cnm. umarım tez zamanda geçer. dün akşam iş dönüşü minübüste bayılıyodum. tansiyonum düşmüş çok yineeee
canım kendine iyi bak Allah yardımcın olsun
merhaba canım hoşgeldin
evet yine öğrenemedik ama olsun bidahakine inşallah :)
Selam kızlar ben geldimmmmmmmmmmmmm sizi özledim vallahi :)nasılsınız??
aaa ceren hamile miiiiii ?? :) tebrikler canımmmm
selam kızlarrrrrrrr
biz bıcı bıcı yaptık, alışverişe gittik geldikkk :) birazcık dinleneyim yemek yapcam inşallah.
şekerim nanemm balımmm çok sevindim eşinin sonunda ikna olmasına..inşallah ameliyata gerek kalmadan geliverir bebişiniz..
Selam kızlar ben geldimmmmmmmmmmmmm sizi özledim vallahi :)nasılsınız??
Olsun canım.Hem bir inanış vardır ya erkekler kendilerini erken gösterirlermiş.Kızlar ise saklayıp geç gösterirlermiş;ama tabii bu her gebelikte olmayabilir.Seninki bencede kız benim içime de öyle doğuyor zaten...Ayy ben bile meraklanıyorum bazen insan düşünmeden edemiyor.Ama beni en çok sevindirense bu cumartesi doktora gittiğimizde kıpır kıpırdı bizim bebiş.Ayaklarını hop hop indirip kaldırıyordu çok tatlıydı maşallah
selam kızlarrrrrrrr
biz bıcı bıcı yaptık, alışverişe gittik geldikkk :) birazcık dinleneyim yemek yapcam inşallah
oh gözün aydın :))) hadi hayırlı sonuclar inşalah canımmm
bebiş bebiş duyyosun demı bunlarııı
maşallah canım 10 haftalık olmuşsunuz e ultrasonda el sallar o size yaa
minnak ayaklarını totosunu hoplatır göbüşünde oy maşallahh ::))))
Hoşgeldin tatlışım
İyiyim ben çok şükür.Sen de iyisin inşallah?
Evet canım Ceren arkadaşımız hamile
yaa canım bende hamileyim sen nerelerdesin bakim?
Selam canım hoşgeldiniz
Oh maşallah size yerinizde duramıyorsunuz bakıyorumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?