Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ben cıkıyorum kızlar hepınızı opuyorum canlarım fazla takılamıyorum malum mıde bulantılarım uzanayım yıne bıraz sevıyorum sızı

Kızlar hepinize tekrardan merhabalar!

Meltem canım çok geçmiş olsun.Dilerim tez zamanda iyi olursun,sıkıntıların geçer ve ayağa kalkarsın..

Zonoxcanım sen de kontrolden gelmişsin.Ve bebiş amuda kalkmış sanırım :)bu yüzden de cinsiyetini tam olarak görememiş doktor ama %55 erkekmiş.Sevindim canımcım sizin adınıza bakalım yakında kesin belli olur inşallah...

Sucanım sanırım siz cinsiyetini görememişsiniz yine ama büyük ihtimalle kız...Olsun canım inşallah bir dahaki gidişinizde kesin belli olur.Şimdi biraz daha erken...

Belle canım sen de hoşgeldin!Bulantıların devam ediyor demek ki Allah yardımcın olsun ve dilerim tez zamanda geçsin.Bu arada doktora gittin mi hiç?

hoşgeldın canımmm

sağol cnm. umarım tez zamanda geçer. dün akşam iş dönüşü minübüste bayılıyodum. tansiyonum düşmüş çok yineeee

ben cıkıyorum kızlar hepınızı opuyorum canlarım fazla takılamıyorum malum mıde bulantılarım uzanayım yıne bıraz sevıyorum sızı

canım kendine iyi bak Allah yardımcın olsun

Kızlar hepinize tekrardan merhabalar!
Sucanım sanırım siz cinsiyetini görememişsiniz yine ama büyük ihtimalle kız...Olsun canım inşallah bir dahaki gidişinizde kesin belli olur.Şimdi biraz daha erken...

merhaba canım hoşgeldin
evet yine öğrenemedik ama olsun bidahakine inşallah :)

allahım cidden mi yaaa

ödüm patlıyo geçmicek diyeee

yemek görmek istemiyorum

kasık ağrım bacaklarıma vuruyor.

sanırım bende işten çıkıcam..

sağol cnm. umarım tez zamanda geçer. dün akşam iş dönüşü minübüste bayılıyodum. tansiyonum düşmüş çok yineeee

Ay kıyamam Allah yardımcın olsun canım.Benimde sabahları sık sık yaşadığım birşey sanki içimden çıkıyor canım gibi oluyorum.Gözüm kararıyor direkt tansiyonumun düştüğünü anlıyorum.Ama az kaldı inşallah kısa bir süre sonra bunları atlatıcaksın.

canım kendine iyi bak Allah yardımcın olsun

merhaba canım hoşgeldin
evet yine öğrenemedik ama olsun bidahakine inşallah :)

Olsun canım.Hem bir inanış vardır ya erkekler kendilerini erken gösterirlermiş.Kızlar ise saklayıp geç gösterirlermiş;ama tabii bu her gebelikte olmayabilir.Seninki bencede kız benim içime de öyle doğuyor zaten...Ayy ben bile meraklanıyorum bazen insan düşünmeden edemiyor.Ama beni en çok sevindirense bu cumartesi doktora gittiğimizde kıpır kıpırdı bizim bebiş.Ayaklarını hop hop indirip kaldırıyordu çok tatlıydı maşallah

selam kızlarrrrrrrr
biz bıcı bıcı yaptık, alışverişe gittik geldikkk :) birazcık dinleneyim yemek yapcam inşallah.

şekerim nanemm balımmm çok sevindim eşinin sonunda ikna olmasına..inşallah ameliyata gerek kalmadan geliverir bebişiniz..

Selam canım hoşgeldiniz
Oh maşallah size yerinizde duramıyorsunuz bakıyorumda

Selam kızlar ben geldimmmmmmmmmmmmm sizi özledim vallahi :)nasılsınız??

hoşgeldin canım ben iyiyim sen nasılsın :))

ayy sorma canım bizimki de bugün öyleydii kıpır kıpır durmuyo hiç :))
maşallah pıtırcıklara
ama ben gitmeden çikolata yemiştim oynasında cinsiyeti görünsün diye
onunda etkisi var :)) gerçekten onu öyle görmek çok güzel bi duygu..
Allah herkese tüm isteyenlere nasip etsin inşallah aminnnnn..
cinsiyet konusunda da evet öyle diyorlar kız saklarmış falan :)
bakalım şimdiye kadar herkes kız dedi doğru çıkacak mı

Ayşe'm canım bu cumartesi gittik doktorumuza...
Akıntımı falan da söyledim idrar tahlili istedi hemen temiz çıktı çok şükür.
Bebişe baktı...Bebiş kıpır kıpır;ilk bakarken yan yatıyordu bir baktık ayakların biri kalkıyor biri iniyor anamm kendini kaydırdı kafa aşağıya toto yukarıya kayıverdi

Maşallah kocamn olmuş fındık teyzesi

Hoşgeldin tatlışım
İyiyim ben çok şükür.Sen de iyisin inşallah?

Evet canım Ceren arkadaşımız hamile

ben fena değilim canım :) çok sevindim cerenin hamile olmasına yaaaa

yaa canım bende hamileyim sen nerelerdesin bakim?

tebrik ederim canımmm :) çok sevindim
ben buralardayım internet çok yavaşş deli oldum burda yaa

Selam canım hoşgeldiniz
Oh maşallah size yerinizde duramıyorsunuz bakıyorumda

hoşbulduk canımm
yerimde durabilmek için çabalıyorum ama olmuyor maalesef
aslında yemek falan yapmıcam ama kayınvalidemin yaptığı yemeği yemek,kocama yedirmek ağrıma gidiyor.. alt katta oturuyor,sağolsun hep söyler sakın yapma diye ama ben sevmiyorum böyle şeyleri çok zor durumda kalmadıkça kendi işimi kendim halletmeliyim ben
bende böyleyim işte, ne yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…