NBR KISSSSSSSS BU AYYY SENİN HABERİNİ 4 GÖZLE BEKLİYORUM ONA GÖREEE:):):) İNŞ. BU SEFER TUTCAKKK CANIM YAA
kızlar cumartesi günü defakto,dan hırka aldım salaklar güvenlik etiketini cıkarmamışlarr..hatta cıkışta öttü bişiy ama ben içerden bakanlar cıkışa cok yaklaştı sandım dikkate almadım eve gelince baktımki güvenlik etiketi üstünde nasıl cıkarıcam bilmiyorum bugün geliboluya gittim orda hiç yok..artık bir mecburi canakkaleye gidip cıkartırıcamm ama hiçte iyi değilim ne yapıcam bilmiyorum..
kızlar güzel dilekleriniz için teşekkür ederim...çok yogunum ben sürekli yazamıyorum ama gözüm aklım kalbim sizinle:))
ne olsun canım yaa hiç iyi değilim grip olucam geliba elim ayağım tutmuyo heryerim ağrıyo...sanki adet olucam gibide bir hava var belim ağrıyo kasıklarım öylesine bakalım bekleyip görücezz canım. .sen nasılsın ne var yok görüşmeyeli. .inşallahh bu ay tuttururum hayatım yaa..
canım benım ıkılı testte herhangı bır şey çıkmadığı içinn üçlü test yapmamıza gerek yok demiştı dr umm
ama detaylı ultrasonda 18.20.haftalar arası ense kalınlığını bıraz fazla gormuştu ve pımpırıklenmıştıı hatırlıyorsan o zaman amnıyosentez yaptrmıştımmm ama ALLAHIMA bınlerce kere şukrolsun kı hıçbır şey çıkmadıı bebişim sağlıklı sıhhatlıı
NEBİLİM BANA ÖYLEE GELDİ BİR AN BAKALIM HAYIRLI EVLAT OLSUNDAAA KIZ YA DA ERKEK FARKETMEZZ
kızlar güzel dilekleriniz için teşekkür ederim...çok yogunum ben sürekli yazamıyorum ama gözüm aklım kalbim sizinle:))
canımm başka bi magzaya git defakto olmasada olur fişinide götür deki böle böle rica et belki çıkarırlarr.pazar günü benimde başıma geldi bende mangodan bişiler aldım bi tanesini çıkarmamışlar öttü çıkınca hemen açtım baktımmki alarmı üzerinde hemen çıkarttırdım orda
evet canım hatırladım çok şükür bişe çıkmamıştı..
benim de ikili testim temiz çıktı ama doktorum demişti belki yaptırabilirim
3lü testi diye o yüzden sordum..en iyisi doktorumu arayim ben sağol canımcım
tabiki canımcım aynen öyle
nanem şekercimm kuşum şimdi okudum eşim bugün test yaptırmaya gitmiş inan cok sevindim..inşallah ameliyatınıda olursa en kısa zamanda bebişin gelir..sanada kolay gelsinn öpüyorum hayatım..
evet bıtanemmm dr unla görüşmen elbette en sağlıklısııı hayırlı gusel sonuçlar alırsın ınş.
canım sen üçlü test yaptırmış mıydın
eğer yaptırdıysan kaçıncı haftaydı
bugünkü doktor 16-18. haftalarda yapılır en sağlıklısı dedi
ama benim doktorum daha sonra dedi..
canım ikili test 12-14 hafta arasında üçlü test 16-18 arasında yapılır
ikili yaptırdıysan üçlüye gerek yok aslında ama genede yaptır yaptırmadım olmasın :))
bi sorun olunca hemen o testleri soruyolar...yaptırmadıysan bak işte yaptırsaydın yaa
falan diye seni suçluyolar hemen sen yaptır testlerını canım ya üçlüyü ya ikiliyi yaptır yani
ikisini birden yaptırmana gerek yok...veya ikili test sonrası üçlü test zamanı sadece
alfa fetoprotein testini yaptırırsın :))) ama doktorunun daha sonra demesıne şaşırdım
4'lü mü yaptırcak acaba ama sen bastır söyle tamam mı gecırtme vaktını
kızlarr kendimi hiç iyi hissetmiyorum ben cıkıyorum hepinizi en kocamanından öptüm..
biraz uzanıyım akşam yine gelirim..
kızlarr kendimi hiç iyi hissetmiyorum ben cıkıyorum hepinizi en kocamanından öptüm..
hımm anladım canım,ben ikili testi yaptırdım çok şükür bişe çıkmadı..
doktorumda 3lü testi belki yaptırırız belki yaptırmayız dedi daha zamanı var dedi..gerçi
nette 15-22 haftalar diyo ama en sağlıklı sonuç 16-18 haftalar arasıymış..
e ben kotrole yeniden gittiğimde 18 hafta olacak hani erkenden yapılcaksa geç kalmayim
diye endişelendim ben de.. o zaman ben vakit kaybetmeden görüşeyim doktorumla
çok sağol canım
aslında üçlü testı ıkılı test sonucuna göre istiyolar riskin çok az çıkmışsa doktorun
üçlüye pekte gerek duymuyor demek ki :)
doktorumda istersen yaptırabilirsin dmeıstı genede yaptırmsıtım....
bişe cıkmadı tabi ondada
endişelenme canım bişeysi yoktur kuzunun ay az kaldı hareketleri hissetmene
1 ay sonra sürtünmeleri dönüşlerini hissedersin
kızlar ben geldimmmmmmmmm. kontrolüm
vardı bugün.
benim minik sıpam her zaman kıpır kıpır olur bu sefer baş aşağı duruyodu. öksür öksür bir türlü düşmedi amuda kalkmış duruyodu. doktorumuz bi görüntü yakaladı ama bu görüntü göbek kordonu olabilir dedi. ve akrabalarınıza söylemeyin henüz dedi. bebeğim %55 erkek.
bu arada doktorumuz biz sormadan cinsiyeti söyledi. 2 hafta sonra eğer amuda kalkması biterse kesin söylerim dedi eşim mutluluktan uçuyor %55 olan oğluşumuza.
sizce %55 erkek dediyse doktor erkek midir? yksa yanılma payı yüksek mii
kızlar ben geldimmmmmmmmm. kontrolüm
vardı bugün.
benim minik sıpam her zaman kıpır kıpır olur bu sefer baş aşağı duruyodu. öksür öksür bir türlü düşmedi amuda kalkmış duruyodu. doktorumuz bi görüntü yakaladı ama bu görüntü göbek kordonu olabilir dedi. ve akrabalarınıza söylemeyin henüz dedi. bebeğim %55 erkek.
bu arada doktorumuz biz sormadan cinsiyeti söyledi. 2 hafta sonra eğer amuda kalkması biterse kesin söylerim dedi eşim mutluluktan uçuyor %55 olan oğluşumuza.
sizce %55 erkek dediyse doktor erkek midir? yksa yanılma payı yüksek mii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?