Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
NBR KISSSSSSSS BU AYYY SENİN HABERİNİ 4 GÖZLE BEKLİYORUM ONA GÖREEE:):):) İNŞ. BU SEFER TUTCAKKK CANIM YAA

ne olsun canım yaa hiç iyi değilim grip olucam geliba elim ayağım tutmuyo heryerim ağrıyo...sanki adet olucam gibide bir hava var belim ağrıyo kasıklarım öylesine bakalım bekleyip görücezz canım..sen nasılsın ne var yok görüşmeyeli..inşallahh bu ay tuttururum hayatım yaa..

canımm başka bi magzaya git defakto olmasada olur fişinide götür deki böle böle rica et belki çıkarırlarr.pazar günü benimde başıma geldi bende mangodan bişiler aldım bi tanesini çıkarmamışlar öttü çıkınca hemen açtım baktımmki alarmı üzerinde hemen çıkarttırdım orda

kızlar güzel dilekleriniz için teşekkür ederim...çok yogunum ben sürekli yazamıyorum ama gözüm aklım kalbim sizinle:))

çok geçmiş olsun canım yaaa ben üşüttüm biraz öksürüp duruyom acayip gazım var bidee bu gaz nasıl geçcek bilmiyommm...sana varya limon iyi gelir sıcaksuya limonu sıkkk iç onuuu rahatlarsınnn ... Beni ayakta tutan limonnn tavsiye ederimmm herkese...

evet canım hatırladım çok şükür bişe çıkmamıştı..
benim de ikili testim temiz çıktı ama doktorum demişti belki yaptırabilirim
3lü testi diye o yüzden sordum..en iyisi doktorumu arayim ben sağol canımcım

NEBİLİM BANA ÖYLEE GELDİ BİR AN BAKALIM HAYIRLI EVLAT OLSUNDAAA KIZ YA DA ERKEK FARKETMEZZ

tabiki canımcım aynen öyle

kızlar güzel dilekleriniz için teşekkür ederim...çok yogunum ben sürekli yazamıyorum ama gözüm aklım kalbim sizinle:))

canımmm senin adına çok sevindimmmm hayırlısıyla bi ameliyat oldu tamam bebikinde çok bekletmez inşallah....benim eşimin test sonuçları normalmiş netten bi dr a sormuştum ama perşembe dr gidiyorum 12.günümde onuda göstercemm bakalımm

canım yaa geliboluda öyle güvenlik etiketi kullanan mağaza yok bir yer varmış oraya gittim ama ordakide uymadı..artık mecburi gidicem..benimkiside öttü ama ben mağazada bakanlar kapıya yaklaştı diye düşündüm dikkate almamıştım birde acalem vardı otobüse yetişecektim..neyse artık bakıcam...

nanem şekercimm kuşum şimdi okudum eşim bugün test yaptırmaya gitmiş inan cok sevindim..inşallah ameliyatınıda olursa en kısa zamanda bebişin gelir..sanada kolay gelsinn öpüyorum hayatım..

evet bıtanemmm dr unla görüşmen elbette en sağlıklısııı hayırlı gusel sonuçlar alırsın ınş.

nanem şekercimm kuşum şimdi okudum eşim bugün test yaptırmaya gitmiş inan cok sevindim..inşallah ameliyatınıda olursa en kısa zamanda bebişin gelir..sanada kolay gelsinn öpüyorum hayatım..

canım sen üçlü test yaptırmış mıydın
eğer yaptırdıysan kaçıncı haftaydı
bugünkü doktor 16-18. haftalarda yapılır en sağlıklısı dedi
ama benim doktorum daha sonra dedi..

canım ikili test 12-14 hafta arasında üçlü test 16-18 arasında yapılır

ikili yaptırdıysan üçlüye gerek yok aslında ama genede yaptır yaptırmadım olmasın :))

bi sorun olunca hemen o testleri soruyolar...yaptırmadıysan bak işte yaptırsaydın yaa

falan diye seni suçluyolar hemen sen yaptır testlerını canım ya üçlüyü ya ikiliyi yaptır yani

ikisini birden yaptırmana gerek yok...veya ikili test sonrası üçlü test zamanı sadece

alfa fetoprotein testini yaptırırsın :))) ama doktorunun daha sonra demesıne şaşırdım

4'lü mü yaptırcak acaba ama sen bastır söyle tamam mı gecırtme vaktını

ben ikili test + alfa fetoprotein yaptırmıstım doktorumun ıstegi üzerine :)

Son düzenleme:

hımm anladım canım,ben ikili testi yaptırdım çok şükür bişe çıkmadı..
doktorumda 3lü testi belki yaptırırız belki yaptırmayız dedi daha zamanı var dedi..gerçi
nette 15-22 haftalar diyo ama en sağlıklı sonuç 16-18 haftalar arasıymış..
e ben kotrole yeniden gittiğimde 18 hafta olacak hani erkenden yapılcaksa geç kalmayim
diye endişelendim ben de.. o zaman ben vakit kaybetmeden görüşeyim doktorumla
çok sağol canım

Son düzenleme:
kızlarr kendimi hiç iyi hissetmiyorum ben cıkıyorum hepinizi en kocamanından öptüm..
biraz uzanıyım akşam yine gelirim..

kızlarr kendimi hiç iyi hissetmiyorum ben cıkıyorum hepinizi en kocamanından öptüm..

tamam canım güle güle :)

aslında üçlü testı ıkılı test sonucuna göre istiyolar riskin çok az çıkmışsa doktorun
üçlüye pekte gerek duymuyor demek ki :)
doktorumda istersen yaptırabilirsin dmeıstı genede yaptırmsıtım....
bişe cıkmadı tabi ondada

endişelenme canım bişeysi yoktur kuzunun ay az kaldı hareketleri hissetmene
1 ay sonra sürtünmeleri dönüşlerini hissedersin

kızlar ben geldimmmmmmmmm. kontrolüm
vardı bugün.

benim minik sıpam her zaman kıpır kıpır olur bu sefer baş aşağı duruyodu. öksür öksür bir türlü düşmedi amuda kalkmış duruyodu. doktorumuz bi görüntü yakaladı ama bu görüntü göbek kordonu olabilir dedi. ve akrabalarınıza söylemeyin henüz dedi. bebeğim %55 erkek.

bu arada doktorumuz biz sormadan cinsiyeti söyledi. 2 hafta sonra eğer amuda kalkması biterse kesin söylerim dedi eşim mutluluktan uçuyor %55 olan oğluşumuza.

sizce %55 erkek dediyse doktor erkek midir? yksa yanılma payı yüksek mii

canım benim geçmiş olsun kendine dikkat güzelce dinlen..

evet ikili testte bişe görmedi o yüzden kesin bişe demedi 3 lü
test için..şimdi aradımda yerinde yokmuş bakalım akşam bidaha arıcam :)
ona göre ne derse onu yaparız
ayy inşallah canım dört gözle bekliyorum tekme atıp
hissettireceği günleri :) bugünkü doktor da 5 hafta sonra hissedersin dedi
gıcık kadın beni endişelendiren de oydu 3lü test mutlaka yapılmalı
,dedi ondan panik oldum

Son düzenleme:

ayyyy canım yaaa mınıcık dahaaa ne guselll ... baba sevınmış erkek olmasına hadı hayırlısıı ..yanılma payı elbette olabılır allah gönlünüze göre versın canmmmm

ay maşallah kuzuna canım
ne güzel ya ben de bugün gittim ama cinsiyetini göremedi
erken dedi yanılma payı olabilir canım dediği gibi 2 hafta sonra
daha da belli olur :13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…