tabi canım memleketi ben kurtarıcam ya
neyse az kaldı dört hafta sonra herşey bitiyo
bakalım ben çıkınca napıcaklar çok merak ediyorum yerime hala birini alamadılar kimseyide beyenmiyolar
beyendikleri de çalışma saatleri yüzünden gelmiyo ohhh canıma deysin
canım ne öğretmenısın sen kolejdee
canım öğretmen değilim buranın bütün idari işlerine ben bakıyorum
kızlarr ben yemeğimi yiyeyim gelirim yineee....görüşürzz öptümmm..
sizi okuyorum canımm
kızlar çok sıkılıyorum yaaaa
kızlarr ben yemeğimi yiyeyim gelirim yineee....görüşürzz öptümmm..
kıslar ben niye yokum banane banane ben kendimi ekleyemem biriniz ekleyin beniHadi topiğimizin ENLERİ 'ni seçelim :lepi: ben kendimden başlayarak aklıma gelen bikaç kişiyi yaziyim, yakıştırmalardan dolayı alınmak kırılmak yok ama tamam mıııııııııılmaz: benim aklıma gelmeyenleri de siz tamamlarsınız olmamı yerimseniben
KotuKediŞero............ En Kuduruk aklinialirimsmile
Yavyum.................... En Küstüm :dilcikar:
Gökçe...................... En Pimpirik eyvahedigeldismile
Topuklu.................... En Arabada 5 Evde 15 :kedi:
Ayşe........................ En Prof. sengözlerimebaksanab
Fatoş....................... En Kaçakçı -tatlicadiarzu-
GamzeliKiz.............. En Gecebekçisi :1ninca:
Su........................... En Listecibaşı :1rolleyes:
Smart...................... En Gezenti
Beren...................... En ÇatPat :mymeka:
Tinkerbell................. En Cadı Kaynanaklava:
İdilcan...................... En Yamuk Göbük :CüvCüv:
Paradies................... En Bir Varmış Bir Yokmuş :1ninca:
Nane........................ En ÇıtıPıtı boshayallersmile
Merve....................... En Güleç :lepi:
Zonox....................... En Sabırsız kaydirigubbakcemile2
Emoş....................... En Uykucu mirmirmirmir
Pembedana.............. En dost olumunekankayizsmile
Hatunsultan.............. En Pesimist :sinifsinif:
Seliz......................... En bebek isteyen
Yelizcem...................En hastaa :2:
Şimdilik aklıma gelenler bukadar şekerlerim, siz de aklınıza gelenleri eklersiniz bundan sonra, ya da bazı kişileri değiştirmek isteyenler için önerilere açığız kaydirigubbakcemile5
hemşom çok sinirliyim bu işler bitmiyo sinir oldum çaba gösterende yok taaa 380.000 w lik şalta girdim gebe gebe geldim şimdi protokol için bi sayaç okumayı bile beceremiyolarkızlar çok sıkılıyorum yaaaa
kızlarr ben doktorumu aradımmm kürtajı yapan doktoruu dedim ben ikinci adetimi olmadım hala oda tekrar hamilesin belki dedi negatig oldugunu söledim kanda baktır dedi idrarda çıkmaz bazen dedi.eger kandada yoksa adet söktürücü veririm dedi yine olmassan gelirsin bakarız dedi.yapışıklıkta olmazmış rahimde ilk adetini normal gördügün için öyle bi ihtimal yokk dedii ohhh beee içim rahatladııı adet söktürücüyleee hemen sökülüverir bende kurtulurummm
kızlarr ben doktorumu aradımmm kürtajı yapan doktoruu dedim ben ikinci adetimi olmadım hala oda tekrar hamilesin belki dedi negatig oldugunu söledim kanda baktır dedi idrarda çıkmaz bazen dedi.eger kandada yoksa adet söktürücü veririm dedi yine olmassan gelirsin bakarız dedi.yapışıklıkta olmazmış rahimde ilk adetini normal gördügün için öyle bi ihtimal yokk dedii ohhh beee içim rahatladııı adet söktürücüyleee hemen sökülüverir bende kurtulurummm
ayyy hadi ya inş.hamişsindir ya
ama senin pek umudun yok galiba
bence kanda da baktırmanda fayda var
bak gordun mu rahatladı için ne gusel boşu boşuna stres yapıordun kendıneee hem belkı hamılesındır o da bır ıhtımalll olmadı dr ununda dediği gbı adet sokturucuyle adetını olur rahatlarsın bıtanemmmm :13: sevındım adınaaa
hiç bakarmısın belki hamileyim demiyo ya ben en iyyisi yelize patlim
hiç bakarmısın belki hamileyim demiyo ya ben en iyyisi yelize patlim
kızlarr çokk sagolunn yaaaaaa gerçekten acaip rahatladımmm.yıldızcımmm tabiki hamiş degilim yaa olsaydı eger bence idrarda çıkardıı yani silikte olsaaa zaten hiç çalışmadıktaaa o yüzden eminimmmm yaniii
bu arada kızlar ayşem bugün doktora gitti işallah bişi yoktur kalple ilgili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?