tikat et kendine hemşomkızlar ben çıkıyorum...temizlik yapmıcaktım ama barii temizlik yapıyım yoksa zaman geçmezzz sonra görüşürüz kendinize iyi bakın :2:
Ayy kızlarr dün kocişle öölesine bi dolaşalım dedik avcılara çıktık dolaşırken bi halıcı açılmışşş 4 m2 halılarr 59 tl ye düşmüş içeri girip bakalım dedik almak aklımızda yoktu hiçç içeri bi girdim kaşmirin simli sibel modellerinden bi halıya aşık oldumm 250 tl bayılıpp çıktıkkk
Modelide aşagıdaaa ama çok belli degil renkli olan kısımlarr simli ipp diger taraflarr normal döşeme
Ayy kızlarr dün kocişle öölesine bi dolaşalım dedik avcılara çıktık dolaşırken bi halıcı açılmışşş 4 m2 halılarr 59 tl ye düşmüş içeri girip bakalım dedik almak aklımızda yoktu hiçç içeri bi girdim kaşmirin simli sibel modellerinden bi halıya aşık oldumm 250 tl bayılıpp çıktıkkk
Modelide aşagıdaaa ama çok belli degil renkli olan kısımlarr simli ipp diger taraflarr normal döşeme
canım benım bayıldım çok tatlıı gule gule kullanınn evet bu ara halılarda baya ucuzluklar var
ben de mertın odasına bakındım daa merınos tan buldumm sıze göstereyım ama nasıl buraya bole ekledın anlatsana bana
kızlarr bu da mertişko nun oadı için begendığımız halıı
odasıı turuncu ve yeşilli olacak bvılıorsunuz kıı
kızlar ben acile gidiyorum...durumdan haberdar ederim sizi..
canımm çokk güselmişşş ama cicili bicili bişiler de baksana yaaaa odası hazırmı peki hazırsa çeksene resimlerinii
mesela yuvarlak ufak ulfak paspaslar varyaaa onlardannn yeşilin ve turuncunun tonlarında 2-3 tane alıp ta atabilirsin çok güsel olurrr
kızlar ben acile gidiyorum...durumdan haberdar ederim sizi..
en cıcılı bıcılısı bu odasına uygun olarak yuvarlak yuvalralk ya hanı o bakımdan düşünduk hatta çilek mobılya da sadece turuncu duz bır halı atmışlar ortayaa pek sevmedık bu daha ıyı geldı bızee
canmmm oda hazır değil daha hazır olsun çekıcemm ama alacağımız takım belkıı çilek mobılyadan safarı takımı canm bakabnılrısınnn
yaaaa ıdılll ne olduuu
sana mı bşey olduuu
nasılsınnn
ayyy çok korktum ben yaaaa noluyorrrrr
yaaa bendeee çok korkktumm ayyy nolabilirkiii yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa acaba erken dogummu suyu falanmı geldikii teli yokmu kimsede gerçi fransada dimi kızzz ayyyy bide temizlik yapıcam dediydi
nolur bşey olmasınnnnn allahımmm gerçktn yıklırımmm bennn oturur hungur hungur ağlar dururummm
kızlarr ben geldim..idile ne oldu acaba yaaaa..temzilik yapıcam diyodu acaba bişiymi olduki..
durr canımm yaa sende panik yapma merti düşünnn bişi yokturrr eger olsaydı yazacak kadar zamanı olmazdı allah korusunnn bence sancısı falan olmuştur yada su falan geldiyseee ondan gitmiştir zaten hemen doktorlar müdahale eder. Mecbur bekliyces sende panik yapıpta sıkma canınıııı
bilmioruski cnmmm evet temizlik yapıcam dioduu allah korusun işallah bişi yokturrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?