- 22 Ocak 2010
- 3.309
- 42
- 318
canımmm geçende benim eşimde test yaptırmıştııı bende sonuçları netten araştıra araştıra yani nettekilere göre karşılaştırma yaparak öğrendimm zaten dr da sonuçlar normal dedi...sen en iyisi google yaz çıkıyo soru cevap bölümlerine fealn bak sneinkiyle karşılaştır bi nebze olsun bilgi edinebilirsin
evet hayatım bakalım hayırlısı
olur inşallahh canımmm :)
biizmkisi pembiş olcak senınkısı maviş eheueheu :)) hee yooo senınkı rengarenk olcaktı demıı :))
canım yazıyorum bakıyorum ama eşim msjda yolladı şimdi bi ahlt anlamadım biraz değişik isimler bak şöyle
anormal%10
normal%90
hareketsiz%56
progresif hızı %44
spermatoz 32 milyon
aglünitasyon yok
ph 8
viskosite normal
hacim 4ml
renk opak
canım yazıyorum bakıyorum ama eşim msjda yolladı şimdi bi ahlt anlamadım biraz değişik isimler bak şöyle
anormal%10
normal%90
hareketsiz%56
progresif hızı %44
spermatoz 32 milyon
aglünitasyon yok
ph 8
viskosite normal
hacim 4ml
renk opak
hayırlısı şekercımmmm
evet ayşe teyzesııı mavış olmayacakk kıı beyaz turuncu yeşil ağırlıklııı rengarenk bır oda olacak ALLAH nasıp ederse
ama ben merak edıyorum sızın şekerlerıı vs ben de yaptıracağımmm ya da kendım yaparımmm kısmettt
canım şekerlerimiz şuna benzıycek inşallah malzemelerı aldık sadece hazırlamadık daha
bide pembe tüllü müüllü güzel bi sepet aldık :))
İnşallah canımm :)))
canım şekerlerimiz şuna benzıycek inşallah malzemelerı aldık sadece hazırlamadık daha
bide pembe tüllü müüllü güzel bi sepet aldık :))
ayy harika bunlarrr
selizcim canım bu degerler gayet normal hiçbir sorun yok eşinde...maşallah yanii...
eşimin testlerinden biliyorum...
reaksiyon:8,0
sıvılaşma:10dk
spermatozoid sayısı 1 cc de 57 milyon
tüm ejekülatda 171
morfoloji:
normal yapıda:%83
baş anomalisi:%7
orta parça an.:%4
kuyruk anomalisi:%6
normal hareketli%41 %39 %35
yavaş hareketi %4 %4 %5
hareketsiz %55 %57 %60
mikroskopik inceleme:her sahada 5-6 lökosit hücresi görüldü.
canım bak bu benim eşimin sonuçlarıı karşılaştır istersen benimkine sonuçlar normal dedi bi sorun yok dedii
evet kaadişimde bayıldı bizde malzemeleri aldık aynısı olcka aslında sadece pembe kese
beyaz tüğ seçtik biz daha güsel oldu sanki öyle :)))
her an bu işin ticaretşne başlayabilirim
evet kaadişimde bayıldı bizde malzemeleri aldık aynısı olcka aslında sadece pembe kese
hehehehheh hemen başla anam sen becerikli hatunsunn.... çok güzel miş bende beğendimm:94:
yyyuuuupppppiiiii nedense çok sevindim bnm için bu test sonuçları çok önemliydi yani ben eşimin sülalesinden biraz şüpheliydimkayınvaldem 5 ay sonra hamiş kalmış.amcasının oğluda evli 2,5 yıldır çocukalrı olmuyoda bende deim acaba sülalesindemi sorun var ama benim kocişimde yokmuş çok sağol cnm
canım çok sağol karşılaştırdım sanırım hareketsiz ve hareketliler aynı gibi
dr önemli olan hareketliliği dedi senin sonuçlarınn gayet güzel demiş zaten kocişe
içim rahatladı varyaaaaa
sağol canım tek tek yazmışsın....
yyyuuuupppppiiiii nedense çok sevindim bnm için bu test sonuçları çok önemliydi yani ben eşimin sülalesinden biraz şüpheliydimkayınvaldem 5 ay sonra hamiş kalmış.amcasının oğluda evli 2,5 yıldır çocukalrı olmuyoda bende deim acaba sülalesindemi sorun var ama benim kocişimde yokmuş çok sağol cnm
dr önemli olan hareketliliği dedi senin sonuçlarınn gayet güzel demiş zaten kocişe
içim rahatladı varyaaaaa
valla elinden her iş geldiği için başlayabilirsin canım
hem çok iyi olur benim öyle kabiliyetlerim yoktur
bize de yaparsın
ayşeee banada yap bunlardan hamiş kalına çok güzeller
benimde ablam aynı sen gibi böyle şeylerden çok ii anlar
benim kına gecemde 250 tane küçük kutular yaotırdı sedefli krem pembe ve mor
onların üstüne silikon tabancasıyla bu pembe beyaz tüylerden yapıştırdı içlerinede lavanta koydu ço güzel olmuştu herkes bayılmıştı bunlarda harikalar
içim rahatladı varyaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?