- 22 Ocak 2010
- 3.309
- 42
- 318
hoşgeldın ayşecımmm
bende diyom bu ayşe neden gelmiyoo topiğe diyeee neyseki halletmişin cnm kolay gelsinn :82:
yaa siz hamişken okdr kilo aldınızz
ben evlendikten sonra tam 7 kilo aldım 1,5 sene içerisinde
hemde hamiş falanda değilim
durun ağlayım:84::84::84:
Selam cancanlarım....
Sabah doktorcuma gittim bebegin KIZ dedi :92: Boyu posu kilosu herşeyisi normalmiş çok şükür herşeyi16 haftalık dedi....
Yalnızzzzzzzzzzzz ben 60 kilo olmuşumartık hamur işi pilav makarna yasak bir daha böle görmücem seni dedi bi dünyada fırça yedim...
Plasente hala anı şekilde 1 ay daha çok dikkat dedi sonrasına bakıcaz işte benden bu kadarrr
hımmmmmm kız haaa fatoşşş ben sana demiştımmmmm nazlı senınkısı kız olacak dıye bakkkk maşallahhhadı bkalımmm
dr unun tavsıyelerıne uyyy karbonhıdrattan uzak durr canımm
:81: :81: :81:küçük fatoş geliyoooo yaniiii
çok sevindimmmmmmmmmmmm canım boşver kiloları bende 17 kilo aldım ne var yani
böle mi söylenir bukokoş kızım geliyo benim bi daha söyle çabuk , beğenmedim ben
ben senide geçecem kuzucum sanırımselam kızlaaar :) topuklumm senin kocişte aşeriyo heralde hehehehe. eee bebiş 3 tane olunca normal yani onada yansıması. sayı fazla
fatoşuuuummmmm kilomu aldın seeenbenim gibi sende hızlı adımlarla ilerliyosun kilo konusunda heralde benim doktor bişi demiyo ama çok şişkolaştııımmmm :S kilo almamam lazım ama yemesemde alıyorum yaaa çok ilginççç artık durmuyo kilo almam. 17 kilo almışım şimdiye kadar
slm canım hoşgeldin
oyyy demek kızın olacak sanada kız annesi olmak yakışır yani heee:78:
herşeyin yolunda olmasına sevindim canım hadi gözün aydın
yemene içmenede dikkat edeceksin artık yapıcak bişey yok
canımmmm çok sevindim topik hep erkek çocuğuylşa dolup taşmıştı hadi bakalım senin kız çok şanslı vede kısmetliiii
annesine benzer inş senin gibi cici bir hatun olur.buarada kız çocuklarını giydirmek muhteşem bişey artık giydirirsin pembecikleri
canım 17 kilo aldım diyosun ya peki şeker kolesterol normal mi :26:
tahlillerini yaptırdın mı bana biraz fazla gibi geldi gerçi bende 12 kilo almışım dr diyet verdi bana :84: en sevdiğim şeyleri yasak etti :85:
tansiyonum hep düşük zaten şekerim normal kolestrol yok bi problem yok yani. ama benim bebişinde maşallahı var teyzesi 1 kasımda gittik doktora 1,328 gr dı. şimdi kaç olmuştur bilmiyorum ama göbüşüm büyük baya.
anladım canım herşey normalse kiloyu takma o zaman
nasılsa verirsin :81:
maaşallah size
ben çıkayım artık kızlar..gideyim yapayım şu yemeğimi.. yapamadım ya daha,oturduğum yer bile batmaya başladı
Hmmmmmmmm 4 ayda 11 kilo..... dikkat et ama o kadar da takma kafana kiloyu...ben de ömrümde 80'i görmedim ama gel gör kiii şimdi 82 kiloyum...olsunnn kızz kızlarımız için feda olsun
34 kilo almış bir kadın tanıyorumm şimdii manken gibiii, biz de veririzzz
ay yine kasılmalarım başladı yaaaaaaa ne fena
Hmmmmmmmm 4 ayda 11 kilo..... dikkat et ama o kadar da takma kafana kiloyu...ben de ömrümde 80'i görmedim ama gel gör kiii şimdi 82 kiloyum...olsunnn kızz kızlarımız için feda olsun
Selam cancanlarım....
Sabah doktorcuma gittim bebegin KIZ dedi :92: Boyu posu kilosu herşeyisi normalmiş çok şükür herşeyi16 haftalık dedi....
Yalnızzzzzzzzzzzz ben 60 kilo olmuşumartık hamur işi pilav makarna yasak bir daha böle görmücem seni dedi bi dünyada fırça yedim...
Plasente hala anı şekilde 1 ay daha çok dikkat dedi sonrasına bakıcaz işte benden bu kadarrr
böle mi söylenir bukokoş kızım geliyo benim bi daha söyle çabuk , beğenmedim ben
Bende çıkim azıcık uyuyim bgn çok yoruldum azcık dinlenmiş olim öptüm sizi
Valla ne biilim bende veririm diye düşünüyorumda ama doktor çok kızdı bundan sonra 1 ayyda 1 kilo dedi ben eve geldim yine deli gibi yedim duramıyorum ki nqpim
Valla ne biilim bende veririm diye düşünüyorumda ama doktor çok kızdı bundan sonra 1 ayyda 1 kilo dedi ben eve geldim yine deli gibi yedim duramıyorum ki nqpim
Bende çıkim azıcık uyuyim bgn çok yoruldum azcık dinlenmiş olim öptüm sizi
ayyyy kıyamam sanaaaa pufff çok fena kasılmalar yaaaaben dün doğuruyorum dedim yani ne fenaydıııııı şimdi bi daha olcak diye ödüm fırtlıyoooo :18:
benım oğlumda fena tekmıklıoooo kasıklarım nasıl ağrıyorrr
merhaba arkadaşlar,
listeniz hala devam ediyorsa beni de ekleyebilir misiniz? tahmini tarih 14 kasım.hamişlere hayırlı olsun diyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?