Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kızlar face bişey yükledim çabuk bakın kadın ve erkek diyee ben öldüm gülmekten sizlerde izleyin
yorumlarınızı bekliyorum burdan

hoşgeldın ayşecımmm

hoşbulduk canım :)

bende diyom bu ayşe neden gelmiyoo topiğe diyeee neyseki halletmişin cnm kolay gelsinn :82:

sorma canım yaa gittim geldım ana gene açılmıo topik gene ugras ugras sımdı duzelttım :))

hoşbulduk

yaa siz hamişken okdr kilo aldınızz
ben evlendikten sonra tam 7 kilo aldım 1,5 sene içerisinde
hemde hamiş falanda değilim
durun ağlayım:84::84::84:

sen mı ben mı yaa ben evlenrıken 58 kiloydum 6 ayda 64 oldum şaştım kaldım
benkı kilo almayan ınsan evlenınce hooop kilo almaya basladım

oh ne güzel bi kız bebeiş olcek ama maşallah maşallah :)))

sağlıkal gelsin inşallah canımmm :)))

hımmmmmm kız haaa fatoşşş ben sana demiştımmmmm nazlı senınkısı kız olacak dıye bakkkk maşallahh hadı bkalımmm

dr unun tavsıyelerıne uyyy karbonhıdrattan uzak durr canımm

Valla ender kız diyenlerdensin ben dahil herkes erkek diyorduk ama şaşırttı :)))

:81: :81: :81:küçük fatoş geliyoooo yaniiii
çok sevindimmmmmmmmmmmm canım boşver kiloları bende 17 kilo aldım ne var yani

İdil ya 11 kilo aldım 4 ayda aslında çok hayatımda ilk defa 60ı gördüm görünce zaten bi fenalaştım ama napimmm

böle mi söylenir bu kokoş kızım geliyo benim bi daha söyle çabuk , beğenmedim ben

Hehehehe delüüüümmm benimmmm nasıl desemmkiii
heyecanım yatıştı ondan böle olmuştur seni aradıgımda kalbim duracaktı

ben senide geçecem kuzucum sanırım

Ayy zaten çıktım doktordan acaba elbisemi alsam tokamı alsam acaa ne alsam sanırım kızcem benim elimde maymun olacak

Bakalım su var arkamızda oda bayramdan sonra ögrenecek belkim onunda kızdır
Almazmıyım pembe manyaaa edicem onuuuu

canım 17 kilo aldım diyosun ya peki şeker kolesterol normal mi :26:
tahlillerini yaptırdın mı bana biraz fazla gibi geldi gerçi bende 12 kilo almışım dr diyet verdi bana :84: en sevdiğim şeyleri yasak etti :85:

tansiyonum hep düşük zaten şekerim normal kolestrol yok bi problem yok yani. ama benim bebişinde maşallahı var teyzesi 1 kasımda gittik doktora 1,328 gr dı. şimdi kaç olmuştur bilmiyorum ama göbüşüm büyük baya.

anladım canım herşey normalse kiloyu takma o zaman
nasılsa verirsin :81:
maaşallah size

ben çıkayım artık kızlar..gideyim yapayım şu yemeğimi.. yapamadım ya daha,oturduğum yer bile batmaya başladı

Hmmmmmmmm 4 ayda 11 kilo..... dikkat et ama o kadar da takma kafana kiloyu...ben de ömrümde 80'i görmedim ama gel gör kiii şimdi 82 kiloyum...olsunnn kızz kızlarımız için feda olsun

34 kilo almış bir kadın tanıyorumm şimdii manken gibiii, biz de veririzzz

ay yine kasılmalarım başladı yaaaaaaa ne fena

Son düzenleyen: Moderatör:

Valla ne biilim bende veririm diye düşünüyorumda ama doktor çok kızdı bundan sonra 1 ayyda 1 kilo dedi ben eve geldim yine deli gibi yedim duramıyorum ki nqpim

Bende çıkim azıcık uyuyim bgn çok yoruldum azcık dinlenmiş olim öptüm sizi

ayyyy kıyamam sanaaaa pufff çok fena kasılmalar yaaaa ben dün doğuruyorum dedim yani ne fenaydıııııı şimdi bi daha olcak diye ödüm fırtlıyoooo :18:

benım oğlumda fena tekmıklıoooo kasıklarım nasıl ağrıyorrr

canımmm..Allah analı babalı büyütsünnn...
çok sevindimmmm...

(1. kapakkk...SU ya da erkek derse dr. artıkın yorum neyin yapmamamız lazımmm )

böle mi söylenir bu kokoş kızım geliyo benim bi daha söyle çabuk , beğenmedim ben

bencedeeee...:)))

merhaba arkadaşlar,
listeniz hala devam ediyorsa beni de ekleyebilir misiniz? tahmini tarih 14 kasım.hamişlere hayırlı olsun diyorummm

Valla ne biilim bende veririm diye düşünüyorumda ama doktor çok kızdı bundan sonra 1 ayyda 1 kilo dedi ben eve geldim yine deli gibi yedim duramıyorum ki nqpim

dikkat et ama takma o kadar tatlım sallaaaaaaaaaaa :) her ay 1 kilo imkansız canım ben dikkat etmeye çalıştım 3. aydan sonra ama olmadı ....biraz da bünye meselesi demekki sen bi 20-30 kilo alıcan

Bende çıkim azıcık uyuyim bgn çok yoruldum azcık dinlenmiş olim öptüm sizi

tamam canım iyi geceler o zaman :)

ayyyy kıyamam sanaaaa pufff çok fena kasılmalar yaaaa ben dün doğuruyorum dedim yani ne fenaydıııııı şimdi bi daha olcak diye ödüm fırtlıyoooo :18:

benım oğlumda fena tekmıklıoooo kasıklarım nasıl ağrıyorrr

çok fena çooookkkkkk.......göbeğim taş gibi şu annn

bende biraz dinlensem iyi olur

merhaba arkadaşlar,
listeniz hala devam ediyorsa beni de ekleyebilir misiniz? tahmini tarih 14 kasım.hamişlere hayırlı olsun diyorummm

liste devam ediyor da, ismini yazdırıp bir daha topiğe uğramıycaksan sileriz baştan söylimmmm

Haydi ben kaçtımmm bay bayyyy teyzoşlar

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…