Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
hoşgeldin ii hamdolsun sen nasılsın ?

voouuuww tek msjda herşeyi halletmişin maşallahh

bende ıyı sayılıırm canım ne olsun aynı hep:)
seyrek gelebıldıgım ıcın gelmısken hepsını cıkarıyorum ivet:))))))

ben cıkıyorum sımdı kızlar benımde doktor kontrolum var bı dus alımde gıdeyım yavastan opuyorum sızı mucukss

suuuuuuuuu canım öğrenmıssın artık sukur kızının geldıgını hayırlısıyla saglıkla gelsın kızcelerımız ınsallahh canım

evet canım çok şükür öğrendik :)
amin canım inşallahhh...

hayden kızlar ben çıkıom hastaneye gidicem
öptüm hepinizii byyy

ben cıkıyorum sımdı kızlar benımde doktor kontrolum var bı dus alımde gıdeyım yavastan opuyorum sızı mucukss

güle güle kızlar güzel haberlerle gelin inşallah

sağol canım sende hoşgeldın :))

sen bılırsın aslında kız

aklıma gelmıo bısı yaaa

hosgeldın seker.sen nasılsın?bebek nasıl

ay kızlar canım bısey cekıo soylesem hamılelerın canı ceker mı acaba?ben de aserıyorum.dun test yapmsam kesın hamıleyım dıcem o derece yanı

herkes gitmişmi nolmuş
Geçmişi okudum da geldim
su cerenimiz hayırlı olsun kızıma arkadas geliyor

ay kimse benim sorunumla ilgilenmiyor yaaa

ayyy çidoş ssanırım hamilelikten benimde bagırsaklarım maşallahı vardı ama şimdi aynı dediğin gibi bi öle bi ble deli olcam bazen çok fena yapıyor heleki birde gaz oluyor o zmn direk uyumaya çalışıyorum yoksa ölecek gibi

herkes gitmişmi nolmuş
Geçmişi okudum da geldim
su cerenimiz hayırlı olsun kızıma arkadas geliyor

ben de tam tersı kabız olurdum.genelede de oyle olur zaten.ama kısısel bısey tabı belırtıler vs...kabız olmaktan daha ıyıdır.kendını yorgun falan hıssedıyorsan bence dr ye bı gıt cunku ıshal olayında cıddı bakteriler ıcerebılıyor.bu arda fasulyecıkler napıo ıcerde

gazımda çok oluyor benimde fatoşum yaa..hayır kabız olacağıma ishal olayım tamam ama halsizleşiyorum... neyse pazar günü kontrolüm var,doktor amcamıza sorcaz artıkın..yarında şeker yüklemem var..püfff,nasıl içcem o şekerli suyu bilmiyorum..

benim minik zıbıdığım nasıl?

benim fasulyeler iki gündür uslu uslu takılıyorlar..şimdide onu taktım kafaya aslında..zıp zıp yaramazlık yapıyorlardı..:26:

benim fasulyeler iki gündür uslu uslu takılıyorlar..şimdide onu taktım kafaya aslında..zıp zıp yaramazlık yapıyorlardı..:26:

ya nasıl bısey acaba cok merak edıyorum.aynı anda mı oynuyolar.bende 1 tane varken nasıl hareket olurdu acaba 3 tane nasıl olur.karnın nasıl buyuk mu?kac kılo aldın cok merak edıyorum bunları ve bı suru seyı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…