benim fasulyeler iki gündür uslu uslu takılıyorlar..şimdide onu taktım kafaya aslında..zıp zıp yaramazlık yapıyorlardı..:26:
gazımda çok oluyor benimde fatoşum yaa..hayır kabız olacağıma ishal olayım tamam ama halsizleşiyorum... neyse pazar günü kontrolüm var,doktor amcamıza sorcaz artıkın..yarında şeker yüklemem var..püfff,nasıl içcem o şekerli suyu bilmiyorum..
benim minik zıbıdığım nasıl?
yok kız oakadarda değil! dedim ya aslında çok iyi bi insan ama o adım atmadıkça deliriyorum ben bakalım bu akşamki tavırlarına bağlı uyarım saat sonra falan gelir bende bilmiyorum ne olacağını ama kesin kararlıyım adım atmıcamGerçekten cok kotu bır kadının ılgısız bırakılması.erkek için de oyle ama kadın daha kırılgan..sen cok ıcerlemıssın canım bellı.o da suclu kesınlıkle…ıkı tarafında ılımlı olması lazım.onun ıcın de bıraz buyumenız lazım.kucuksunuz demıyorum ama bıraz ınan buna bak yasla dogru orantılı bısey.zaman gectıkce gecmıste tartıstıgınız konular cok basıt gelecek. Her evlılıkte karsımızda bekledıgımız prensı tam anlamıyla bulamıyabılırız onlar ıcın de oyle..nıhayetınde bızı hep dısarda bakımlı gorduler ama evlendıgımızın ılk gunu makyajsız gorduler bu bıle bence bazı ınsanlarda ters tepebılır.bız kadınları makyaj cok degıstırıyor bılıyorsun….o yuzden orta yol cok onemlı.bız kavga da ederız yataga kus gırerız ama asla kus uyumayız yanı kus olsak bıle oper benı ya da sarılırz ha sabah yıne trıp olur ama kus uyumayız..bence al esını karsına konus guzelce bır sure sen annenlerde kal olmazsa bır kac gun sadece..yalnız kalsın kendıne gelsın sen de aynı sekılde…ozleyın bırbırınızı…..ıcınızdekı sesı dınleyın.pekı bırlıkte olma durumunuz ne? Yatak olayı yanı.
kasder moralişkomuz daha iyi mi canım
canım tek olsa normalde bu karnı 7.ayda falan görürdüm heralde ama 6.ayımdayım şimdi..çok öle büyütülecek kadar bişi değil aslında..yani herkes öle dio etrafımdakiler..8 kilo aldım ben bu zamana kadar..ama görünürde sadece göbek var..görüntümde bi değişiklik olmadı.ya nasıl bısey acaba cok merak edıyorum.aynı anda mı oynuyolar.bende 1 tane varken nasıl hareket olurdu acaba 3 tane nasıl olur.karnın nasıl buyuk mu?kac kılo aldın cok merak edıyorum bunları ve bı suru seyı
öğrenmem mi hiç canım..13.haftamda öğrendik biz..2 prenses 1 paşa geliyo nasipseçiğdoş sen cinsiyetleri öğrenmedin mi?bir de zaman zaman durgunluk kotu degıl be canımcım
ya benimde bgn aklıma geldi o şeker yüklemesi acaba yaptırmasam nolur die düşündüm :)))
Zıbıdıgın iyi şekercim yalnız birşey farkettik biz dün akşam bayagıda güldük benim alt komşumda hamile seninle aynı haftada bir araya gelince onun ki çılgınlar gibi tekmeliyor komşum dediki sanırım hissediyorlar benimkide kıprıyor ama onunki deli gibi saldırıyo
aklıma sen geldin senle bir araya gelsek nasıl kudururlar acaba
sizin tüp bebekmi? sorun neydi ?canım tek olsa normalde bu karnı 7.ayda falan görürdüm heralde ama 6.ayımdayım şimdi..çok öle büyütülecek kadar bişi değil aslında..yani herkes öle dio etrafımdakiler..8 kilo aldım ben bu zamana kadar..ama görünürde sadece göbek var..görüntümde bi değişiklik olmadı.
öğrenmem mi hiç canım..13.haftamda öğrendik biz..2 prenses 1 paşa geliyo nasipseay ne bilim ipekçim yaa,endişeleniyor insan
ben tahmin edemiyorum bile
sizin tüp bebekmi? sorun neydi ?
Yavyum ay_she SariLaleBEBISIM TopukluAyakkabi yelizcem BenIpek
nasıl yaptınız kız üçüzü
anlatırdım nasıl yaptığımızı ama kazenden korkuma anlatamıyorum artık.. ihraç etcek beni siteden yakında
normal yoollamı oldu yani?varsa bi formülü özele yolla bariiii
su cerenimiz hayırlı olsun kızıma arkadas geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?