Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

ya benimde bgn aklıma geldi o şeker yüklemesi acaba yaptırmasam nolur die düşündüm :)))
Zıbıdıgın iyi şekercim yalnız birşey farkettik biz dün akşam bayagıda güldük benim alt komşumda hamile seninle aynı haftada bir araya gelince onun ki çılgınlar gibi tekmeliyor komşum dediki sanırım hissediyorlar benimkide kıprıyor ama onunki deli gibi saldırıyo
aklıma sen geldin senle bir araya gelsek nasıl kudururlar acaba

yok kız oakadarda değil! dedim ya aslında çok iyi bi insan ama o adım atmadıkça deliriyorum ben bakalım bu akşamki tavırlarına bağlı uyarım saat sonra falan gelir bende bilmiyorum ne olacağını ama kesin kararlıyım adım atmıcam

canım tek olsa normalde bu karnı 7.ayda falan görürdüm heralde ama 6.ayımdayım şimdi..çok öle büyütülecek kadar bişi değil aslında..yani herkes öle dio etrafımdakiler..8 kilo aldım ben bu zamana kadar..ama görünürde sadece göbek var..görüntümde bi değişiklik olmadı.

çiğdoş sen cinsiyetleri öğrenmedin mi?bir de zaman zaman durgunluk kotu degıl be canımcım
öğrenmem mi hiç canım..13.haftamda öğrendik biz..2 prenses 1 paşa geliyo nasipse ay ne bilim ipekçim yaa,endişeleniyor insan

ben tahmin edemiyorum bile

ya kızlar bişey sorcam adet bittikten sonraki ilk gün hamile kalınabiliyomu daha adetime 10 gün var ilişki den sonra bel ağrısı ve ara ara kasığıma batmalar başladı hamilemiyimdir ne olur olsam sanki

sizin tüp bebekmi? sorun neydi ?

Yavyum ay_she SariLaleBEBISIM TopukluAyakkabi yelizcem BenIpek

kızlar ben çıkıyorum artık..kociş gelene kadar yatayım biraz.. iice halsizleştim yine.
herkese iyi akşamlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…