Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ay benimde 4 aralıktı hala olmadım hiçde gecikmezdi 5 gün öne atardı hiç gecikme olmazdı korunmayıda daha 4 ay önce bırakmıştım acaba test yapsammı 2 hafta önce yaptığımda negatifti şimdi adet günüm geçti ne yapsam bi hafta dahamı sabretsem acaba :93:

kızlar nasılsınız...ben bugün yataktan kalktım, kocişle çıktım evden, doğru anneme...misafir var bugün, güzel bi tiramisu yaptım. börekler fırındaa...

4 aralıktı benimki geçti hayırlısıyla olur inşallah hiçte geçmezdi ya hep 3-5 gün erken olurdu hatta test yapsammı acaba yaaa:44:

4 aralıktı benimki geçti hayırlısıyla olur inşallah hiçte geçmezdi ya hep 3-5 gün erken olurdu hatta test yapsammı acaba yaaa:44:

yap tabi şekerim durduğun hata hemen git al yap sonucunuda yaz bakim günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
yavyummmmm çok sevindim canım ya inş. sağlıkla kucağına alıcaksın bu sefer darısı başımıza artık

cabuk soylesene nasıl yaptın tiramisuyu

3 kahve fincanı un
3 kahve fincanı şeker
1 yumurta
4 su bardağı süt... bunları çırparak ateş üstünde puding kıvamına getiriyrsun. ılıyınca labne peyniri ilave ediyorsun. hazır pandispayayıda şeker ve nescafeyi suda eritip önce ıslatıyorsun, arasını üstünü kremayla birrrrgüzel süsleyip buzdolabında bekletiyorsun acukk...sonra ütüne türk kahvesi ve kkaooo serpiştirip, nescafe ile ooooh yiyorun

ayy çok sevindim canım benimmm bi prensesimiz daha geliyor oh ohh maşallah topiğimize
eee belliydi zaten kız olacagı :))

KIZLAAAAARR BETA HCG SONUCUMU ÖĞRENDİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİMMMMM......
4351.....
SANIRIM BU SEFER GELİYOR MELEĞİMMM....

yavyummmmmmm bitanemmmmm çok sevindim ya maşallah çok güzel degerin 120'yi kat kat katlamış yaniii
süpper yaa inşallah saglıklı sıhhatli bir şekilde kucagına almayı da nasip etsin Allahım sana...dualarım seninle bitanemmm

kızlar size bir güzel haberim daha varrrrrr.... haftaya izmire kim geliyormuşşş? bilin bakalım. kiminle tanışıcam ben

ayy cok sevindim tatlim hayirli olsun..allah saglikla kucagina almayida nasip etsin ins.

çook teşekkür ederim kızlarrr.allahın izniyle kucağımızada alalım inşallahhh...
Hepinizi öpüyorumm..
Nanem sıra sende .....

kızlar size bir güzel haberim daha varrrrrr.... Haftaya izmire kim geliyormuşşş? Bilin bakalım. Kiminle tanışıcam ben

kim kimmm....

çook teşekkür ederim kızlarrr.allahın izniyle kucağımızada alalım inşallahhh...
Hepinizi öpüyorumm..
Nanem sıra sende .....

inşallah balımmm inşallahhh

SMART laaaaa!!!!!!!!!!!!! İzmire gelicek sanırım. Buluşucazzzzz

aaa gerçektenmiii ne güzelll...
bende eşimden izin aldım smartla tanışmak için ama uzun zamandır smartı göremediğim için smarta söyleyemedim bi türlü(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…