Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
elifimmmmmmmmmmm şimdi gördümmm çoks eivnidm canımmm yaaaa rabbim sağlıklaa kucağına almayı büyütmeyide nasip eder inşallah canımm yaa bu sefer telkimli davrandınnn ama değdiii yaniiiii

ayy çok sevindim canımmm inşallahhhh bizdee artıkkendimiz için sevinirizzzz:):):) ee sıra sendeee nanemm bu ay bend eümit yokk

inşallah hepberaber birbirimiz için seviniriz kızzz:))
benim ancak ocakta belli olur canım inşallahh...daha bu ayki kırmızılar yeni bitti...şimdi otur bekle birdahaki ayı ay ne kadar zor ve uzun geliyor günler geçmek bilmiyor sanki:))
canım ne zaman ne olacagını bilemeyiz o yüzden lütfen umutsuz olma tamammııı tatlımmm

evet cnaımm günler geçmiiyoo ama artık kafamıza takmayalımmm demiii taktıkçaaa olmadığını düşünüyorumm boş bırakmak istiyorum kendimiiiiiii sende zaten ev taşıma işi felan derkennn vakit geçerrr hayırlısıyla gelsin bebişlerimizzzz

zaten şu taşınma telaşı unutturuyor bana...inş bu cmtesi taşınıcaz, haftaya izinde alıcam ohhh çok çabuk geçicek günler:))
inşallah canım benim hayırlısıyla gelir...

zaten şu taşınma telaşı unutturuyor bana...inş bu cmtesi taşınıcaz, haftaya izinde alıcam ohhh çok çabuk geçicek günler:))
inşallah canım benim hayırlısıyla gelir...

ohhh ohhh ne güzel yaaaaaaaa sağlıcakla oturun evinizdeee ... allah kolaylık versin canımm:)

SeKeR_NaNe ParadiesAngel sizde problem varmı yoksa yenimi düşünmeye başladınız?

canımm bende şimdilik bi problem yok dr a gittimm temiz dedi bişey görmedii eşimdede baktırdık oda iyimişşş yani biraz daha deneyin dedii bi de eşimin işinden dolayı çok sık ilişkide bulunamıyoz ama bakalımmm 1 sene oldu tamm korunmayalıı daha tık yok:):) bi kaç ay daha deniycem olmazsa başka bi dr a giderimmm hayırlısı iştee bende böyleeee...sen naptın eşinle aranı düzellttinmiii???

bende bir problem yok kadsercim...eşimde azosperm oldugu için tüpbebek yaptırmaya karar verdik..ocak ayı itibariyle tüpbebek tedavisine başlıcaz...
siz ne zamandan beri düşünüyorsunuz kadsercim?

kızlaaarrrr günaydıınn hepiniizeeeeee

KIZLAAAAARR BETA HCG SONUCUMU ÖĞRENDİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİMMMMM......
4351.....
SANIRIM BU SEFER GELİYOR MELEĞİMMM....

eliiiiifff canımcımm hadi tekrar gözün aydın inş. Allah ağlama seslerini duymayı nasip etsinnnn

| | | | |
:119:|NİCK|BİRİKEN |KALAN |
1|Şeker_Nane|52,60|47,40|
2| Yelizcem |6,75|93,25|
3|Yavyum|25,75|74,25|
4|Yildiz01|24,00|76,00|
5|ParadiesAngel|21,80|78,20|
6|Ay_she|27.80|72,20|
7|Su06|17,00|83,00|
8|Gamzelikiz|13,75|86,25|
9|Pembedana|16,00|84,00|
10|Melojj|5,00|95,00|
11|Gökçegökçe|34,30|65,70|
12|İdilcan|24,41 E|75,59 E|
13|elmi|15 E|85 E|
14|Topukluayakkabı|15,25|84,75|
15|Seliz|13,00|87,00|

**kırmızı renkli olanlar bu hafta hiç bildirim yapmadı bana kızlaarr

kısss ayşeee dün faceten 6.5 lira demiştim eklmedin miii yoksa ekledinde ben rakamımı karıştıırıyommmm:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…