aydemet hoşgeldin canım....yok kız doğuramadım hala son gün 29 aralık...doğurdum doğurdum
suni sancı verecekler yoksa :18:
kızlarrrr ben cıkıyorum
hepinizi öptümmm....
ben karar verdimmm korunucam ve ocaktan sonra tüpe gidicemm..tekrardan aynı olursa dayanamam artık riske atmanın bir anlamı yok koçişimde zaten tüp istiyo artıkın hayırlısı...
neyse gelince görüşürüzzz gezmeye gidiyom ben..
idilişkommmm bu foto nee yahuuu ne talu bebiş bu boyleeee
aydemet hoşgeldin canım....yok kız doğuramadım hala son gün 29 aralık...doğurdum doğurdum
suni sancı verecekler yoksa :18:
kızlarrrr ben cıkıyorum
hepinizi öptümmm....
ben karar verdimmm korunucam ve ocaktan sonra tüpe gidicemm..tekrardan aynı olursa dayanamam artık riske atmanın bir anlamı yok koçişimde zaten tüp istiyo artıkın hayırlısı...
neyse gelince görüşürüzzz gezmeye gidiyom ben..
hosbulduk sekerim. demek hanfendinşn keyfi yerinde gelmeye niyeti yok. benim oglan acele etmişti 36 haftada.
hayırlı dogumlat,rın olsun canım işallh. cok merak ediyorum seni. allahım eline almayı nasip etsin hayırlısıyla.
ben pazar istanbula dönecem.öpüyorum seni... canım kendine iyi bak.
ayy kıslarr iş yerinde oje sürüyom varmı benden süslüsü kokoşuu
evet senin oğlan acele etmiş genelde erkek çocukları erken doğarlar...
kızlar daha nazlıçok teşekkür ederim canım inşallah doğumum iyi geçer...çok heyecanlanıyorum ve çok sabırsızlanıyorum...korkmuyorum hemen doğsun istiyorum ama nerdeeeee
sende kendine ve oğluşuna iyi bak canım
süslü raziyeeeee :86:
kızz sen nerde çalışıyorsun ojeler mojeler akşama kdr burda takılabiliyosun ohh negüzel valla bende senin iş yerinde çalışmak istiyorum
ayy tatlım inşaat firmasındayım ben çok yogun bi firma degil yani ööle çok iş falan olmuyo bide sadece il özel idareyle çalışıoruz eski eser restorasyon falan ee tabiiş gelirse elaman alıyoruz sadece mimar falan yani normalde benden başka kimse çalışmıyo çalışsalar bile genewlde şantiyede oluyolarrpatronda ankaraya gitti dünn rahatım yani anlıycagın
bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ben de çok kokoşumdurrrrrrrrrrr takıp takıştırır surup suruştururmmmmm
accayıpım bu konudaaaa huyum kurusun ne yapayımmmmm
eşim dıo bana sana bı ayakkabı ve çantacı dukkanı açıcam dıyeeeeenapayımmm hıhhhhh bak şimdık bılem kalktımmm saçlarımı duzleştrdımmm makyaj yaptımmm gıyındım suslendımmmm hazırım beklıorummm hahahahhahahah
ohhh kebap yaniiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?