canm benım bu kırmızı kurdele tac olayı tamamen geleneksel bır şeyy.şöyle açıklayayımm al basması denılen bır şey vardır bılmıorum duydunuz mu? ozellıkle yenı doğum yapmış annelere olurmuş bu ..ve bu kırmızı tac kurdele o al basmasından korurmuş anneyııı ...ben unı sondayken gelenek gorenek dıye seçmelı bır ders almıştım ve orda oğrenmiştim bunu kaldıkı çoğu doğu ıllerde de yapılıyor bu uygulamabır de anne çok tatlı gorunuyor yaaa maşallahh bakalımm daha bır çok şey oğrendımm gelenkle ılgılıı olsun batıllıkla ılgılı olsunn hoş ve anlamlı bır derstııı ...
Hoşgeldin selizimmmmm düğün fotolarına baktım biraz önce face'te saçlarına bayıldımmmmmmmmmmm süperrrrrr olmuş
günaydınn kıslarr ben geldimm....
yıldızzzz maşallah canımm kız bu ne hız anacımmm sen düşükten sonra adet görmüşmüydün..:44:
bizde derlerki düşüğün bacağı içinde kalır hemen hamilelik olur diye hakkatende doğru elifte ve sende doğrulandı bu..
canımcım rabbim bu defa sağ salim kucağına almayı nasip etsinn cok sevindimmm.
şeroooo canım bebişin birisinin kalp atışlarını görmüşsün diğeride iyiymiş antlasana ne dedi dr. amcanız..
ayyyyyyyyyyyyyyy bendemi korunmasam neyy kızlarr zart zart hamiş kalıyo bendemi denesem tekrar şansımı...
süper gerçekten”Doğum aniden bir pencerenin açılmasıdır. Bu pencereden bakarken harikulade bir manzara görürsünüz. Ne oldu? Bir Mucize….Hiçbir şeyden her şey yarattınız”
eminim çok güzel bir anne olacaksın canım seni görmek isterdimayyy evet çıkolotaa kolonyaa onların hepsiını de trabzondan halledeceğizzz inş..
eveeeeeeeeeeeeeett kırmızı kelebeklı tacımm varr geceliğimde ayıcıklı kırmızı sabahlığımda grı uzerınde kırmızı tazmanya canavarları varo yuzden uygun olsun dedımmm hepücüğüüüü
haberdar etmezmiyim hemşom
bak sürtünüyorm
gaza gelme canımmm 5 düşük az değil bebişimben illaki tüp bebek diyorum
çok tatlı ya
allahım ne tatlı maşallahhh
ben hayatta evde hayvan besleyemem hayatta da yakından sevemem ama bole uzaktan çok sevımlıler benm içinn
hoşbulduk kuzum evet yorumlarını gördüm ve çok şimardımçok sağol arkadaşımmm saçlarımda güzel olmuş ama demi biraz zor taşımıştım o gece açık saçı sürekli bozulmuştu ama idare ettik işte
hatcem hoşgelmişsenbence sakın korunma derim ben topiğimizde birçok örnek var kızz yavyum ile yıldıza bakk maşallah deyim ben onlara aman nazar değmesin hadii kızz sende sıraaa sende o gruba katıllll peşinizdende ben geleyim. buarada canım dün amcamın kızı geldi işte dertleşiyorduk falan onunda daha önce düşüğü olmuştuu ben kanaması oldu sanıyordum meğersem onunda aynı senin gibi kesesi boş çıkmış bebek olmadığı için almışlar şok o 1 ay korunmuş 2 ay sonrada tekrar hamile kalmış şimdi kızız 2 yaşında:86:
süper gerçekten
eminim çok güzel bir anne olacaksın canım seni görmek isterdim
yıldııııııııııııııızzzzzzzzzzzzzzzzzz kızzzz hamileymişsin demek valla bnm haberim olmadığı için ben halay çekmedim kız dur hemen çekeyimtebrik ederim kuzucum sağlıcakla kucağına al inş canım benim
benim kızımda dua okuyo elif ve yıldız teyzesineeee
canm benım bu kırmızı kurdele tac olayı tamamen geleneksel bır şeyy.şöyle açıklayayımm al basması denılen bır şey vardır bılmıorum duydunuz mu? ozellıkle yenı doğum yapmış annelere olurmuş bu ..ve bu kırmızı tac kurdele o al basmasından korurmuş anneyııı ...ben unı sondayken gelenek gorenek dıye seçmelı bır ders almıştım ve orda oğrenmiştim bunu kaldıkı çoğu doğu ıllerde de yapılıyor bu uygulamabır de anne çok tatlı gorunuyor yaaa maşallahh bakalımm daha bır çok şey oğrendımm gelenkle ılgılıı olsun batıllıkla ılgılı olsunn hoş ve anlamlı bır derstııı ...
hımmm evet tatlım al basmasını biliorum bendeee ama kurdelenin ondan korudugunu bilmiodum vallaaa bizim oralarda kız bebege kırmızı erkek bebegede mavi kurdele takılır yani ben hep ööle gördümde ondan
hoşbulduk kuzum evet yorumlarını gördüm ve çok şimardımçok sağol arkadaşımmm saçlarımda güzel olmuş ama demi biraz zor taşımıştım o gece açık saçı sürekli bozulmuştu ama idare ettik işte
hatcem hoşgelmişsenbence sakın korunma derim ben topiğimizde birçok örnek var kızz yavyum ile yıldıza bakk maşallah deyim ben onlara aman nazar değmesin hadii kızz sende sıraaa sende o gruba katıllll peşinizdende ben geleyim. buarada canım dün amcamın kızı geldi işte dertleşiyorduk falan onunda daha önce düşüğü olmuştuu ben kanaması oldu sanıyordum meğersem onunda aynı senin gibi kesesi boş çıkmış bebek olmadığı için almışlar şok o 1 ay korunmuş 2 ay sonrada tekrar hamile kalmış şimdi kızız 2 yaşında:86:
süper gerçekten
yıldııııııııııııııızzzzzzzzzzzzzzzzzz kızzzz hamileymişsin demek valla bnm haberim olmadığı için ben halay çekmedim kız dur hemen çekeyimtebrik ederim kuzucum sağlıcakla kucağına al inş canım benim
kızz bu zeytin çok tatlı
canım bizim burdada kız olunca pembe yada kırmızı erkek oluncada illaki mavi kurdele takılır
yelizcim cansu yokbebişim hemen düzelt onu burda adımıs ölemeyin kızzlarr yaa dünde sarılale söledi hemen düzeltin bebişlerim seliz ben seliiiizzzz
idilllll yoksam suyunmu geldi bebeğim yaaa ablamında çamaşırı ıslanmıştııı suyu gelmiştiii anlamamıştıda hastaneye gidince öğrenmiştii off hemen hasteneye gitt bişeyler yap eşini ara.sancı yokmuuuuu
inş canım inş.en kısa zamanda olurohh maşallahh yaaa cok sevindim canım yaaaaa sanki kendim hamiş kalmış kadar mutlu oldum..
Benimde dr. Korunmaya gerek yok kanaman bitince devam edebilirsin dedi ama benim koçiş istemiyo normla yolla tüpe gidicez diyo ama bende sizleri görünce umut doluyorum...
Aminn canım inş..
ayyy e bilim idilim bu kızlarr hamiş kalınca bende heyecan yaptımm acaba diyorum tekrarmı denesen elbet birgün sağlıklı olacak..
Ayyy neyse yaaa hakkımızda hayırlısı zati ailer karşılar artık hamiş kalmama..
yerim ben onubenim kızımda dua okuyo elif ve yıldız teyzesineeee
hımmm evet tatlım al basmasını biliorum bendeee ama kurdelenin ondan korudugunu bilmiodum vallaaa bizim oralarda kız bebege kırmızı erkek bebegede mavi kurdele takılır yani ben hep ööle gördümde ondan
SELİZCİMM saçlarınn gerçekten süperrrr çok güsel bi gelin olmuşsunn valla bittim bende.ama kızımızında maşallahı var canım boy pos
saol tatlım inş en kısa zamanda darısıhoşbulduk kuzum evet yorumlarını gördüm ve çok şimardımçok sağol arkadaşımmm saçlarımda güzel olmuş ama demi Biraz zor taşımıştım o gece açık saçı sürekli bozulmuştu ama idare ettik işte
hatcem hoşgelmişsenBence sakın korunma derim ben topiğimizde birçok örnek var kızz yavyum ile yıldıza bakk maşallah deyim ben onlara Aman nazar değmesin hadii kızz sende sıraaa sende o gruba katıllll peşinizdende ben geleyim. Buarada canım dün amcamın kızı geldi işte dertleşiyorduk falan onunda daha önce düşüğü olmuştuu ben kanaması oldu sanıyordum meğersem onunda aynı senin gibi kesesi boş çıkmış bebek olmadığı için almışlar şok o 1 ay korunmuş 2 ay sonrada tekrar hamile kalmış şimdi kızız 2 yaşında:86:
süper gerçekten
sağol bitanem anlayışın için
Ama idilin yaptığı alıntıda kaldı
rica ederim tatlımda nolduki nie saklıosun yani anlamadımdaa:26::26:
yavrum saklarım tabii biz burda herşeyimizi paylaşıyoruz demi kocişle kavga ediyorum gelip size anlatıyorum.kayınvaldeme kızıyorum gelip size anlatıyorum kocişle çalışmala yapıyoruz onu bile geli anlatıyoruz yada herhangi başka bişey oluyor gelip size anlatıyorum eee ismimde sölenmesin bebiş hemen tanınırım vallabir problem çıkmasın die anadınmı kuzu???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?