Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

hımmm evet tatlım al basmasını biliorum bendeee ama kurdelenin ondan korudugunu bilmiodum vallaaa bizim oralarda kız bebege kırmızı erkek bebegede mavi kurdele takılır yani ben hep ööle gördümde ondan

Hoşgeldin selizimmmmm düğün fotolarına baktım biraz önce face'te saçlarına bayıldımmmmmmmmmmm süperrrrrr olmuş

hoşbulduk kuzum evet yorumlarını gördüm ve çok şimardım çok sağol arkadaşımmm saçlarımda güzel olmuş ama demi biraz zor taşımıştım o gece açık saçı sürekli bozulmuştu ama idare ettik işte

hatcem hoşgelmişsen bence sakın korunma derim ben topiğimizde birçok örnek var kızz yavyum ile yıldıza bakk maşallah deyim ben onlara aman nazar değmesin hadii kızz sende sıraaa sende o gruba katıllll peşinizdende ben geleyim. buarada canım dün amcamın kızı geldi işte dertleşiyorduk falan onunda daha önce düşüğü olmuştuu ben kanaması oldu sanıyordum meğersem onunda aynı senin gibi kesesi boş çıkmış bebek olmadığı için almışlar şok o 1 ay korunmuş 2 ay sonrada tekrar hamile kalmış şimdi kızız 2 yaşında:86:

”Doğum aniden bir pencerenin açılmasıdır. Bu pencereden bakarken harikulade bir manzara görürsünüz. Ne oldu? Bir Mucize….Hiçbir şeyden her şey yarattınız”
süper gerçekten
eminim çok güzel bir anne olacaksın canım seni görmek isterdim
haberdar etmezmiyim hemşom

bak sürtünüyorm

yıldııııııııııııııızzzzzzzzzzzzzzzzzz kızzzz hamileymişsin demek valla bnm haberim olmadığı için ben halay çekmedim kız dur hemen çekeyim tebrik ederim kuzucum sağlıcakla kucağına al inş canım benim

gaza gelme canımmm 5 düşük az değil bebişim ben illaki tüp bebek diyorum

çok tatlı ya

allahım ne tatlı maşallahhh
ben hayatta evde hayvan besleyemem hayatta da yakından sevemem ama bole uzaktan çok sevımlıler benm içinn

ayy dimi teyzeleriii çok tatlı benim kızımmmm
bakın sayemde köpek teyzeside oldunuz
ya maymun şey benim tülbentlerimle oynamaya bayılıyooo gelio saçımdan çekio zilli yaaa dünde iice sarmalanmış dolanmış bende bisürü resmini çektimm

kızlar bişey diycem ya....çamaşırım ıslandı aacaba suyum mu geldi diye düşünüyorum
bir şey hissetmedim ama bayağı bir ıslandı :26:

SELİZCİMM saçlarınn gerçekten süperrrr çok güsel bi gelin olmuşsunn valla bittim bende.ama kızımızında maşallahı var canım boy pos

Son düzenleme:
benim kızımda dua okuyo elif ve yıldız teyzesineeee
kızz bu zeytin çok tatlı

canım bizim burdada kız olunca pembe yada kırmızı erkek oluncada illaki mavi kurdele takılır

hımmm evet tatlım al basmasını biliorum bendeee ama kurdelenin ondan korudugunu bilmiodum vallaaa bizim oralarda kız bebege kırmızı erkek bebegede mavi kurdele takılır yani ben hep ööle gördümde ondan

canm benım albasması yanı al karısı da derler yoreden yoreye değişir tarıhı teeeeeee ıslamıyetten oncekı turklere o donemdekı dınlere dayanırr (şamanızm) kaldıkı bu donemde hala çeşitli ıllerde yorelerımızde hala bu kullanılırrr. al karısı lohusa donemındekı kadınlara dadanır korkutur vs vs vs dıye bır ınanış vardırr ve kırmızı rengını de hıç sevmezzzz. o yuzden yenı doğum yapmış annelere kırmızı tac kurdele takılır, bebeğe o yuzden kırmızı kurdalelı altın ya da kuran takılır (göğsüne) ya da beyaz eşarp ama muhakkak userınde kırmızı desen... yanı bu eskılerden gelen bır gelenek ve batıllık belkıde ama ben okuldayken etkılenmiştim ve yapacağımmm.. ınanan yapar ınanmayan yapmaz zatıı şekercımmm yoksa herkes yapacak dıye bşey asla ama asla yokk

canm benım teşekkur ederımmmmmmmmmmm
RABBIM sızlere de yaşatsın o gusel duyguları ınş.
inş. bızler de sağsalım bebeklerımızı kucağımıza alırızzz

yelizcim yok bebişim hemen düzelt onu burda adımıs ölemeyin kızzlarr yaa dünde sarılale söledi hemen düzeltin bebişlerim seliz ben seliiiizzzz

idilllll yoksam suyunmu geldi bebeğim yaaa ablamında çamaşırı ıslanmıştııı suyu gelmiştiii anlamamıştıda hastaneye gidince öğrenmiştii off hemen hasteneye gitt bişeyler yap eşini ara.sancı yokmuuuuu

Son düzenleme:

yok canım ya sancı yok şimdi...dün çok sancım oldu ama bilmiyorum yaa :18: bekliyim bakalım tekrar olursa gideyim hastaneye :26:

Kızlar kusura bakmayın dersteyim de o yüzden cevap veremedim, biz iyiyiz çok şükür, haberi almışsınız zaten birinin kalp atışlarını gördük ekrandan, diğeri bir hafta geriden takip ediyomuş abisini doktorumuz öyle dedi tansiyon için de hastanede yatmamın, kontrol altında olmamın daha iyi olacağını söyledi ama biz şimdilik istemedik, zaten biraz daha düzene girdi tansiyonum ,ilk günlere göre daha iyiyim diğerinin kalp atışlarını da haftaya görürmüşüz inşallah
Bugün 6 saat üst üste dersim var akşama kadar, yani çok yoğun bi gün olacak, pek katılamayabilirim aranıza, öptük hepinizi tatlı teyzoşlar

inş canım inş.en kısa zamanda olur
benim kızımda dua okuyo elif ve yıldız teyzesineeee
yerim ben onu

ıdılışkommmm dıkkat etttt ıhmal etmeeeee bırdaha olursaaa hemem hastahaneyeee gıttt

saol tatlım inş en kısa zamanda darısı

inşallah tatlım yaaaa sarılaleylede konuştuk dr.yasmin verdi heralde kullanmıcam gibi görünüyor.inş tekrarlamaz kistim ama napim yaa valla bende artık biranönce başlayımda şu çalışmalara Allahımın izniyle doğurayım bebişimi çatır çatır

rica ederim tatlımda nolduki nie saklıosun yani anlamadımdaa:26::26:

yavrum saklarım tabii biz burda herşeyimizi paylaşıyoruz demi kocişle kavga ediyorum gelip size anlatıyorum.kayınvaldeme kızıyorum gelip size anlatıyorum kocişle çalışmala yapıyoruz onu bile geli anlatıyoruz yada herhangi başka bişey oluyor gelip size anlatıyorum eee ismimde sölenmesin bebiş hemen tanınırım valla bir problem çıkmasın die anadınmı kuzu???

heee timamdır balımdaaa resmini napıcassss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…