:89::89:
yeliz bi baileys olsada içsem
çocuk musun kız sennnn ne oyuncakla oynuyosunnn aaaaaaaaaaaaaaa
Demi canım bencede kimler kimler çocuk sahibi olabiliyor allahım ol dedikten sonra herşey olur.ayyy bende yaptım olacak allahımın izniyle inşallah yaaa
tabi iyileşir iyileşmez bi gün dur bigün ekşın yanlız bi kere her seferinde
e öyle yastık mastık uğraşma tadını çıkar unut bebeği falan
sen ölemi yaptın kızz yastık fln koymadınmı yada ilişkiden sonraa yatmadınmı biraz???okdr tecrübelisin biraz anlat
ötekinde belki yattımda bunda allahta şahit hamile kalmayayım diye hemen kalktım dolaştım biras sorada bi arkadaş hemen kalkarsan belinde ciddi srunlar olur dedi bende biras yattım hiç öle bir gece falan değil
anladım canım bende biraz yatarım ozaman
yaniii bi ara çalışma yapıyorum die çok sıkılmıştım Allahım onu bile aratmasın çalışma yapabilmek bile çok güzelmiş 3 ay ara verdik valla şu 1 ay bi geçsede başalsak artık diyorum neyse hayırlısı yaaa
yatmayın kafaya takmayınnn ustelemeyınnn her şeyı ALLAHA bırakınnn işinızı zevkkle görun tmmdırr
bende inanmıyordum böyle söylendiği zaman gerçekten çok yerinde bişey kafaya takmayacan
valla 8 ay ayaklarımı da kaldrdım uzandım yattım bı halt olmadı son ay hıçbı halt etmeımm allahıma sığındım hep ama olmazsa da olmasınn zamanı değil demkkı dedımm.. dr a gıdecektım ne var ne yok araştıralım dıyeee ama bı baktık hamişimmmmmmmmmmmmmmmrabbım her ısteyene tez zamanda hayılı evlatlar versınnnnnnnnnnnnn
kıslar benden bu kadar çıkmam lasım hepinize iyi akşammlar
kıslarr bende çıkıorummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?