,hatunsultan,idilcan,GamzeliKiz,Sedef35,elmi,
iyi akşamlar kızlarr nasılsınız
ay sen benden çok yaşıyacan kız, şimdi ağzımdan aldın, ben de doğurdu herhal dedim valla.
iyi akşamlarrrrr canımm hoşgeldin...
nasılsınn senin kızda gelemeye niyeti yok galiba..
kızlar size bişey dicem ben normalde 14 aralıkta adet olcaktım dayanamadım bu sabah idrar testi yaptım daha saniyeler geçmeden 2. çizgi çıktı çok şaşırdım sonra hemen hastaneye gittik kan testi yaptırdım 590 çıktı yani hamiileyiiiiiim
ama karnım çok ağrıyo adet olcakmışım gibi korkuyorum cumartesi tekrar gitcez b-hcg yükselmişmi diye size bişey söyleyeyimmi bu site uğurlu biz önümüzdeki ay aşılama yaptıracaktık ama Allahıma binlerce kez şükürler olsun kendiliğinden oldu inşallah bebeğimi sağ salim kucağıma alırım dualarımızı esirgemeyelim lütfeen
hayırlısı canikommmm bundan sonra herşey çok güzel olacak inşallah
elmi senin kaç günün kaldı tam olarak?
bu arada meloj'tan haber var mı......doğurdu mu yoksaaaaa
iyi akşamlar iyiyiz sen nasılsın :)
ay ay ay ayyy, ne güzel haber, maşallah maşallah kan değerin de güzel çıkmış nurum ya, ne güzel yarabbim allah sonuna kadar rast getirsin sağlıkla doğsun inşallah.
Ay hem neden dayanamadım demişsin kuzum ya zaten bugün 16 sı, iki gün geçmiş işte, hem ne diyorlar kızlar ilk zamanlar adet ağrıları gibi oluyor diyorlar ya senin de çok yeni normaldir yerleşmeye tutunmaya çalışıyordur, Allahın işi işte aşılamadan önce vermiş sana da, yıldıza baksana, elife, ne demişler kul sıkışmadan hızır yetişmez. Maşallah Maşallah.
Dur ben listeyi yeniden yapayım.
canımmmmm evet cok iyiyim allahım abin şükür..iyi olmam lazım hayat devam ediyo sonucta gelecek olan bebelerim için güclü olmam lazım değilmi..HATİCEM, canım, seni de iyi gördüm sana da maşallah, doğru karar vermişsin bence de riske atma bir daha allah korusun.
kızlar size bişey dicem ben normalde 14 aralıkta adet olcaktım dayanamadım bu sabah idrar testi yaptım daha saniyeler geçmeden 2. çizgi çıktı çok şaşırdım sonra hemen hastaneye gittik kan testi yaptırdım 590 çıktı yani hamiileyiiiiiim
ama karnım çok ağrıyo adet olcakmışım gibi korkuyorum cumartesi tekrar gitcez b-hcg yükselmişmi diye size bişey söyleyeyimmi bu site uğurlu biz önümüzdeki ay aşılama yaptıracaktık ama Allahıma binlerce kez şükürler olsun kendiliğinden oldu inşallah bebeğimi sağ salim kucağıma alırım dualarımızı esirgemeyelim lütfeen
selammmmmm kıslarrr nasılsınızzz???
selammmmmm kıslarrr nasılsınızzz???
canımmmmm evet cok iyiyim allahım abin şükür..iyi olmam lazım hayat devam ediyo sonucta gelecek olan bebelerim için güclü olmam lazım değilmi..
biran kızların gazına geldimm yani elifle yıldızı görünce ama sonradan aklımı başıma topladım ve dedimki onlar bir kez yaşadı sen 5 kez daha dedim hala aklın başına gelmedimi ve sonra dank etti tüpe karar verdim..
inşallah rabbim girdiğim bu yolda beni tekrardan sınamaz...
ee sen nasılsınnn çalışmalar nasıl gidiyo..
Amin canım amin inşallah sizlerde en yakın zamandA mutlu haberlerinizi burdan duyurursunuz bizde size bol bol dua ederiz evet Allahım okadar büyük ki hiç ama hiç beklemediğimiz bir anda bize meleğimizi yolladı inşallah sağ salim kucağıma alacağım günlerde gelir darısı bütün arkadaşlarımın başına inşallah Allahım sanada meleklerine kardeş gönderecek sende sağ salim kucağına alacaksın canım
allah razı olsun canımmmm..
inşallah sağ salimm kucağına alırsın bebişini hayatım tek duamız bu..
bende en kısa zamanda hamile kalır ve meleklerim kardeşini kucağıma almak nasip olur..
yeniden tebrik ederimmm akşam akşammmm cok mtlu ettin benii...
haklısın tabi, ben de onu diyecektim, allah korusun bak kesinlikle yanlış anlama, ben de en az senin kadar senin aynı şeyleri tekrar yaşamanı istemiyorum gülüm, ama bu kadın bünyesi makine değil allah yapısı işte, hani allah korusun normal yolla yine kalırsın tabii de ay bak yanlış ama hani yine rast gitmez de aksilik olur bir daha kürtaj falan rahim iyice yıpranıcak ondan sonra tüp de tutmayabilir döllensede canım ben böyle düşündüm demin yazmak istemedim üzmeyeyim diye ama. Belki tüp bebek daha hayırlı olacak ki bu bebeğin gitti bilemiyoruz di mi tatlım. Allah sağlıklı hayırlı olan bebişleri versin hepimize canım.
Ben de çalışma zaten nadir olur, olandan da bir hayır gelmez işte öyle dün adet oldum, hoşuma gidiyor burda takılmak sizlerle konuşmak liste falan sorun değil yani aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?