kesinlikle kardeşten yanayım bende.. bende bu yüzden tırmalıyorum ya 3yıldır.. gerekirse tüp bebek demiştim sonuna kadar gidicem nasip. bende 34,5 yaşındayım :)) ağustosta 35 bitiyo o yüzden bi an önce olmasını istiyorum. sen bencede arayı açma yani 3yaşındayken dene tekrar. ben 32yaşındaydım korunmayı bıraktım al işte sonuç ortadamafoldumben
ben de o duyguyu yaşasın istiyorum.arkadaş ne kadar yakın olursa olsun kardeşin yerini tutatmaz.düşünsene aynı kandan aynı candan çok güzel bişey...kollasınlar birbirini.sen de daha geçmiş değilsin.benim bir arkadaşım 38 yaşında hamile.oldukça da sağlıklı gidiyor.
6 GÜN GECTI BUGUN İTİBARİYLE BELİRTİ VAR TABİ AMA AMA AMA AMA AMA
AMA AMA AMA :)
aa ben de samsunluyum :) İnşallah alırsın canım müjdeyi bebiş karnındadır inşallah
kızlar bunu hiç denediniz mi bn bilmeden yapmısım :)
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/339454-vaginal-akintiya-dikkat-ediyor-musunuz.html
Kızlar ben de yemeğe çıkacam şimdi, hastanedeydim ya kahvaltıyı da es geçtim bugün çok acıktım, öğleden sonra burdayım bi aksilik olmazsa, kendinize iyi bakın öptüm hepinizi opuyorumnanaktan
gelmez inş tatlım günün ne zaman da geçdimi
ben geldimmm...bu aralar acayip yoğun işlerimiz hiç fırsatını bulup ta giremiyorum...kusura bakmayın canlarım ya..bizi merak etmişsiniz çok saolun..ama unutmayın benimde aklım hep sizde naptılar diye düşünüyorum hep...unuturmuyum ben hiç sizleri...şu yoğunluk bitsin dönücem aranıza... çok öpüyorum hepinizi... şimdi yemeğe çıkıyorum...fırsat bulunca girerim yine... :1hug:
günüm bugun canım
YAAAA KIZLARRRRRRRR banaa yardım edınn oturdugum yerde altımdan sular gıdıyo çişe cıktım yüz kez gelıyom oturuyom akıntımın aktıgını hıssedıyom.. n e yapıyım sızce
bende çıkıyorum kızlar 1 saat sonra gırerım görüşürüz by
ben de yokum 1 saat sonra görüşürüz kızlar olumunekankayizsmile
ya nasıl belirtileri var biraz bahsedermisin
saziyecim inşallah hamilesindir ne zaman test yapıcaksın
ya kızlar bişey sorcam ben adet olacagım zaman sadece belim agfrır gögüslerim falan şişmez acımaz şimdi hamileliğin ilk belirtisi de güğüs şişmesi imiş benim bu ay yine şişmedi gögüs yani her kadında gügüs şişer mi ya umut etmekde güzel hamile oldugumu umut etmek istiyorum ama hiç belirti olmayınca umut da edemiyo insan ama inanıyorum birgün hepimiz burdan hamileyiz diye bagıracagız inş RABBİM
benim göğüslerim bu sefer hiç değişmedi il hamileliğimde kocaman olmuşlardı
hep aynı olmuyo sanırım
cngnm sen benim uğurlu topikede yazıyordun değil mi hatırlıyorum sanki seni :)
ilk hamileliğimde açtığım topike yazanların çoğu hemen sonraki hafta
hamile olduklarını öğrenmişlerdi
ya kızlar bişey sorcam ben adet olacagım zaman sadece belim agfrır gögüslerim falan şişmez acımaz şimdi hamileliğin ilk belirtisi de güğüs şişmesi imiş benim bu ay yine şişmedi gögüs yani her kadında gügüs şişer mi ya umut etmekde güzel hamile oldugumu umut etmek istiyorum ama hiç belirti olmayınca umut da edemiyo insan ama inanıyorum birgün hepimiz burdan hamileyiz diye bagıracagız inş RABBİM
Dünde bahsettiğim gibi kahverengi lekeyi görmüştüm zaten o zaman süphelenmiştim ayrıca yoğun beyaz akıntı acıkıyorum devamlı sabah midem bulanıyo çabuk yoruluyorum başlıca bu belirtiler ve adetim 6 gün gecikti :) ama 2 ocakta yaptığım idrar testim çok silikti negatif gibi cıkmıstı bence bilmiyorum
günüm bugun canım
YAAAA KIZLARRRRRRRR banaa yardım edınn oturdugum yerde altımdan sular gıdıyo çişe cıktım yüz kez gelıyom oturuyom akıntımın aktıgını hıssedıyom.. n e yapıyım sızce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?