Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

çok teşekkür ederim canım bende bunu başka bi yerden duymuşdum ve kendimi inceledim akıntıyı yani ve bu ay ovolosyon testi ile de onayladım. yani o akıntıyı gürdüğüm akşam ovolosyon testimde pozitif çıkdı çalışdık çalışmasına ama ben hemen hemen 6 aydır bu dönemlerde çalışdım ama olmadı inş bu ay olur dua edin lütfen

gelmez inş tatlım günün ne zaman da geçdimi

günüm bugun canım

YAAAA KIZLARRRRRRRR banaa yardım edınn oturdugum yerde altımdan sular gıdıyo çişe cıktım yüz kez gelıyom oturuyom akıntımın aktıgını hıssedıyom.. n e yapıyım sızce

ah canım geldinmi tabikide merak ettik devamlı giren arkadaşlar ara verince yoklukları hissediliyo

canım akıntı da hamilelik belirtisi diye biliyorum inş bebişden dir bu akıntın da

bn dua ederken zaten hep tüm isteyenler die dua ediyorum alh birimizinkini kabul eder belki bakalım hepimz ole edelim

ya kızlar bişey sorcam ben adet olacagım zaman sadece belim agfrır gögüslerim falan şişmez acımaz şimdi hamileliğin ilk belirtisi de güğüs şişmesi imiş benim bu ay yine şişmedi gögüs yani her kadında gügüs şişer mi ya umut etmekde güzel hamile oldugumu umut etmek istiyorum ama hiç belirti olmayınca umut da edemiyo insan ama inanıyorum birgün hepimiz burdan hamileyiz diye bagıracagız inş RABBıM

ya nasıl belirtileri var biraz bahsedermisin

Dünde bahsettiğim gibi kahverengi lekeyi görmüştüm zaten o zaman süphelenmiştim ayrıca yoğun beyaz akıntı acıkıyorum devamlı sabah midem bulanıyo çabuk yoruluyorum başlıca bu belirtiler ve adetim 6 gün gecikti :) ama 2 ocakta yaptığım idrar testim çok silikti negatif gibi cıkmıstı bence bilmiyorum

benim göğüslerim bu sefer hiç değişmedi il hamileliğimde kocaman olmuşlardı
hep aynı olmuyo sanırım

cngnm sen benim uğurlu topikede yazıyordun değil mi hatırlıyorum sanki seni :)

ilk hamileliğimde açtığım topike yazanların çoğu hemen sonraki hafta
hamile olduklarını öğrenmişlerdi

Ya canım bende seni hatırlıyorum ama hangi topikden çıkaramadım ayyy inş bende ögrenirim hamiş oldugumu canımmm

canım herkeste aynı belirtiler olmuyomuşki kimisi hiçbir şey hissetmeden sadece adet gecikmesiyle anlıyolarmış hamile kaldıklarını belki sende öyle olucaksın

canım ya inanmıyorum nasıl durabiliyosun hala bence hemen yaptır kan testini

merhaba kızlarrr
bu gün benim kasıklarımda çok ağrı var
aynı adet sancısı gibi ama daha güüme çok var neden olabilirki acaba

evet belirtiii belirti buu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…