:kedi:yani şöle hatırlıyorum.yazdan mıdır nedir baya bereketli bi yaz oldu bizim için şimdi pilimiz bitti hafta içi kardeş olduk. Aslında hatırlamıyorum ama şöyle ki SAT 11 ağustos 14-15 gün sonra yumurtlama olsa,bu tarihlere rast geliyor.Zaten 24-25 i de hafta sonuymuş bakmıştım takvimden,mütemadiyen ben o gece o şekilde uyumuşumdur. Valla döngüyü hiç bilmiyorum dediğim gibi yeni yeni öğreniyorum ben bu kadar detayı,sanırım 2. bebişte bu döngüyü taki ederim.Çünkü ben de 29 yaşındayım,arayı çok uzatmak istemiyorum. en azından şimdilik 2 tane istiyorum.Olanlar bi doğru sonra ister misin istemez misin öle düşün diyolar.Ama ben kardeşi olsun istiyorum.
kesinlikle kardeşten yanayım bende.. bende bu yüzden tırmalıyorum ya 3yıldır.. gerekirse tüp bebek demiştim sonuna kadar gidicem nasip. bende 34,5 yaşındayım :)) ağustosta 35 bitiyo o yüzden bi an önce olmasını istiyorum. sen bencede arayı açma yani 3yaşındayken dene tekrar. ben 32yaşındaydım korunmayı bıraktım al işte sonuç ortadamafoldumben
iyiyiz mirim zatınız nasıllar,valideniz,pederiniz,efendiniz beyefendikaydirigubbakcemile3
evet 24-25 ağustos zannediyorum,o gece müthiş gece:kedi:
İyiler iyiler maşşallah kıs ne diyon:roflol:
şahsen iyiyim ben dün test yaptım aslında yarın adetim ama bi arkdşın 4gün önceden çıktığını görünce heves ettim negatif çıktı:sinifsinif:
sen nassın canım kanda baktırabildinmi:icecream:
hoşgeldin:)Hamişlik nasıl gidio:ecrin_bebek:
iyiyiz mirim zatınız nasıllar,valideniz,pederiniz,efendiniz beyefendikaydirigubbakcemile3
Canım akşam 5:20 de alıcam sonuçları, bakalım hayırlısı boshayallersmile
Bu arada iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim kızlar, ayrı ayrı alıntı yapıp teşekkür etmek isterdim ama okulda yine nette sorun var zar zor açabiliyorum, inşallah öğleden sonra düzelir de rahat rahat sohbet ederiz akşama kadar, hem sizinle zaman daha çabuk geçer :asigim: :1hug: :1hug: :1hug:
Hamile olmasam bile en azından hissettiklerimi rahatlıkla paylaşabileceğim sizin gibi arkadaşlarım var, yalnız olmadığımı biliyorum ya o bana yeter yerimseniben
HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM CANLARIM... opuyorumnanaktan
:) Olsun kısmet :) baktramadım ya dediğim gibi annemlere gittik o yakındada test
yaptırabileceğim biryer yok.bu akşam yaptırıcam inşallah bide hamile değilsem
bu hastalık neden bu kadar gecıktı bi sorunmu var öğreneyim dimi ama
1.hamişsem normal seyredio
2.hamiş değilsem niye hastalanmadım :)
3.Bu bi çelişkimi olumunekankayizsmile
:) Olsun kısmet :) baktramadım ya dediğim gibi annemlere gittik o yakındada test
yaptırabileceğim biryer yok.bu akşam yaptırıcam inşallah bide hamile değilsem
bu hastalık neden bu kadar gecıktı bi sorunmu var öğreneyim dimi ama
1.hamişsem normal seyredio
2.hamiş değilsem niye hastalanmadım :)
3.Bu bi çelişkimi olumunekankayizsmile
ipek canım nerden hatırlıyon o geceyi ne oldu o gece :kedi:
kızım delimisin sen.. bal gibi hamilesin işte aaaaa zıplatma sinirimi :mymeka:
ay hala hamilemiyim diyo ya :roflol::roflol::roflol:
Canım akşam 5:20 de alıcam sonuçları, bakalım hayırlısı boshayallersmile
Bu arada iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim kızlar, ayrı ayrı alıntı yapıp teşekkür etmek isterdim ama okulda yine nette sorun var zar zor açabiliyorum, inşallah öğleden sonra düzelir de rahat rahat sohbet ederiz akşama kadar, hem sizinle zaman daha çabuk geçer :asigim: :1hug: :1hug: :1hug:
Hamile olmasam bile en azından hissettiklerimi rahatlıkla paylaşabileceğim sizin gibi arkadaşlarım var, yalnız olmadığımı biliyorum ya o bana yeter yerimseniben
HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM CANLARIM... opuyorumnanaktan
ipek canım nerden hatırlıyon o geceyi ne oldu o gece :kedi:
ne olcak bacım olan olmuşbayanssulusmile
duygusala bağlama bak ağlarım ha. zati çok hassasım adetten mi nebenneyaptımki
Sorma canımcım yaa, sen beni görecektin doktorun yanında, doktorum müjdeyi verirsem kolamı isterim demişti daha önce, "Ben ne zaman size bi koli kola alıp gelecem yaaaaaaa mafoldumben " diye ağlamaya başladım, ben ağlıyom doktor gülüyo :roflol:
ay kim hamile gene?
Kızım sen kesin hamilesin yaa, hala değilsem diyebiliyosun ya helal valla, ben senin yerinde olsam ikinci siliği görür görmez bütün sülaleyi arar müjde veririm be :roflol: :roflol: :roflol:
kızım delimisin sen.. bal gibi hamilesin işte aaaaa zıplatma sinirimi :mymeka:
ay hala hamilemiyim diyo ya :roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?