ne karı ya mart ayında....paris bugün 15 dereceee...dün biraz dışarı çıktık kızımla parka filan gittikk havalar çok güzelll
kızzz hemde ne kar varyaaa hem fırtına var bi yandanda lapa lapa karr donuyoruz burdaaaa:18::18:
hoşbulduk canım sağolasın
evet evet burda da çok güzel yağıyorrrr lapa lapa :92::92:
hoşbulduk canım sağolasın
evet evet burda da çok güzel yağıyorrrr lapa lapa :92::92:
bahar iyi canım oynuyo konuşuyo aguuu buguuu bişeyler diyo
abooooo dünya tersine döndüüüü :))
açıklayayım efem öhö öhöhöhhöh
yavru kuşum sütün yettiği sürece ılk altı ay anne sutu evet...ama ben ve zehsel o madıralık ineklerden değiliz malesef ...bizim kesim vaktimiz gelmiş...mama takviyeli büyüttük hep..emiyor hala ama yetmıyor oğluma..öle de olunca 4.aydan ıtıbaren dr un tavsıyesıyle baslıyorsun ek gıdaya..4. ayda alıştırma oluyo tattırmalık doyumluk degıl 5. ayda cesıdı arttırıyorsun..6. ayda da doyumluk oluyor artık..
bahar hanım bi kaka yaptı ki kızlarrr sormayınn köpürttü resmennn
evet ya hep şu küresel ısınmadan işte dünyayıda bitirdik ya helal olsun biz insan ogluna valla.
suuu inanmıyorum doğuma pek bırsey kalmamıs ay son halını pek merak edıyom göbek nasıl
ayy burda hiç güsel yagmıyo canım yaaa lapa lapa yagınca bende bayılıyorum ama burda bir fırtına varki sorma gitsinnn yere bile inemiyo karcıklar yukarlarda savrulup duruyolarrr
suu hoşgeldin canımmmm nasılsınnnnnnn ceren kız nasıl
hımm anladım hayatımmm
ayyy iniş. benm sutum yeter yaaaaa mama işi falan da baya özenlıı veee dıkkat edılmesı gereken bı konuuusaol yardımın içinnn
idilişkommm aynne mertişko da hep ole mıçıyoooo belınden çıkıo bazen yavrumunnnn
kızlarr burada da lapa lapa kar yağmaya başladııı
valla ıdıl sana hayranımm ben 15 drecede olsa korkarım 2aylık bebeği dışarı çıkarmaya yahuuu
ıyı cesaretınn varr , hasta olur bşey olur dıye korkarım bennn bravo sana canm yaaa
hımm anladım hayatımmm
ayyy iniş. benm sutum yeter yaaaaa mama işi falan da baya özenlıı veee dıkkat edılmesı gereken bı konuuusaol yardımın içinnn
idilişkommm aynne mertişko da hep ole mıçıyoooo belınden çıkıo bazen yavrumunnnn
kızlarr burada da lapa lapa kar yağmaya başladııı
valla ıdıl sana hayranımm ben 15 drecede olsa korkarım 2aylık bebeği dışarı çıkarmaya yahuuu
ıyı cesaretınn varr , hasta olur bşey olur dıye korkarım bennn bravo sana canm yaaa
evet canım az kaldı :18::18: valla göbüşüm öyle çok büyük değil
normal yani :) şanslıyım o yüzden rahat hareket edebiliyorum
evet canım öylesi de çekilmez ya
hoşbulduk canım biz iyiyiz çok şükürr :)
sen nasılsın bahar nasıll
nasıl alışırsa öle gıder canım çok da pimpiriklenmemek lazım bız ıkı aylıkken 16 saatlık yolculuga cıktık alışsın kerata
ben derse kaçtım kızlar..benim zıbıdıklara tango öğretiyorum ..23 nısan ıcın...azcık oynayayım..gelirim yine
selam bebişler nabersiniz :90:
ben derse kaçtım kızlar..benim zıbıdıklara tango öğretiyorum ..23 nısan ıcın...azcık oynayayım..gelirim yine
kızzz hemde ne kar varyaaa hem fırtına var bi yandanda lapa lapa karr donuyoruz burdaaaa:18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?