Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
hoşbulduk canım sağolasın

evet evet burda da çok güzel yağıyorrrr lapa lapa :92::92:

ayy burda hiç güsel yagmıyo canım yaaa lapa lapa yagınca bende bayılıyorum ama burda bir fırtına varki sorma gitsinnn yere bile inemiyo karcıklar yukarlarda savrulup duruyolarrr

tekrar merhaba geçmişi okuyamadım çok yazmışsınız var mı önemli kaçırdığım birşey
çok yorgunum ben yaaa

hımm anladım hayatımmm
ayyy iniş. benm sutum yeter yaaaaa mama işi falan da baya özenlıı veee dıkkat edılmesı gereken bı konuuu saol yardımın içinnn

bahar hanım bi kaka yaptı ki kızlarrr sormayınn köpürttü resmennn

idilişkommm aynne mertişko da hep ole mıçıyoooo belınden çıkıo bazen yavrumunnnn

evet ya hep şu küresel ısınmadan işte dünyayıda bitirdik ya helal olsun biz insan ogluna valla.

kızlarr burada da lapa lapa kar yağmaya başladııı
valla ıdıl sana hayranımm ben 15 drecede olsa korkarım 2aylık bebeği dışarı çıkarmaya yahuuu
ıyı cesaretınn varr , hasta olur bşey olur dıye korkarım bennn bravo sana canm yaaa

suuu inanmıyorum doğuma pek bırsey kalmamıs ay son halını pek merak edıyom göbek nasıl

evet canım az kaldı :18::18: valla göbüşüm öyle çok büyük değil
normal yani :) şanslıyım o yüzden rahat hareket edebiliyorum

ayy burda hiç güsel yagmıyo canım yaaa lapa lapa yagınca bende bayılıyorum ama burda bir fırtına varki sorma gitsinnn yere bile inemiyo karcıklar yukarlarda savrulup duruyolarrr

evet canım öylesi de çekilmez ya

suu hoşgeldin canımmmm nasılsınnnnnnn ceren kız nasıl

hoşbulduk canım biz iyiyiz çok şükürr :)
sen nasılsın bahar nasıll

nasıl alışırsa öle gıder canım çok da pimpiriklenmemek lazım bız ıkı aylıkken 16 saatlık yolculuga cıktık alışsın kerata

ben derse kaçtım kızlar..benim zıbıdıklara tango öğretiyorum ..23 nısan ıcın...azcık oynayayım..gelirim yine

sağol canım ama gerçekten öyleyim ...kar fırtına da olsa 5 dk çocuğu çıkarıcaksınn ...
yengem de çok korkak dün mesela ne güzel güneş var çocuğa 5 kat elbise giydirmiş...üstüne düşersen hasta olurrr....7 günlükken başladık biz gezmelere...soğuklara alıştı benim kızım :)

Selammm. Bi şey sormak istiyorum bilen varsa yardımcı olabilir mi acaba? Antibiyotik kullanıyorum adet düzenimi etkiler mi? Bir gün gecikti adetim. Birkaç aydır normal gününden 1-2 gün önce geliyordu aslında :26::26::26:

sen nasıl doğum düşünüyorsun canımm..korkular başlamıştır artık? :)

nasıl alışırsa öle gıder canım çok da pimpiriklenmemek lazım bız ıkı aylıkken 16 saatlık yolculuga cıktık alışsın kerata

ben derse kaçtım kızlar..benim zıbıdıklara tango öğretiyorum ..23 nısan ıcın...azcık oynayayım..gelirim yine

aynen ben de öyle düşünüyorum...aman hasta olacak aman üşüycekk aman aman aman ..neden korkarsan başına gelir :))

selam bebişler nabersiniz :90:

hoşgeldin bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…