Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

evet canım ya sonrasında biraz dikiş sancısı oluyormuş ama o kadarda olcak napalım..
ben de yavrumun doğum anını görmek istiyorum o yüzden epidural olsun istiyorum :)
ama tabi hayırlısı neyse o olsun..

ah canım ya Allah korusun,o an sanırım kıpırdamamak gerekiyomuş baya riskli yani..
normal doğumda dediğin gibi sancıyı çektikten sonra vuruyolar bencede gerek kalmıyo
ama yine de bilemiyorum yaa çok heyecanlı :18:

seni korkutmak istemiyorum ama öyle yanii

seni korkutmak istemiyorum ama öyle yanii

yani canım düşüncesi bile heyecanlı :18:

olabilir canım evet belkide görmüştür ama kesinleşmeden söylemek istememiştir..
tabiki sağlıklı olsun da gerisi önemli değil

evet bana epidural yaptılarr ama tövbe ettimm...nerdeysee felç kalıyordum ( bir daha asla...

geçmiş olsun gerçekten yapan kişi çok öenli o zaman bu durumda bizim boluda genelde bunu tercih ediyor ve yapıyorlar hiç kötü bişeyde duymadım şu ana kadat

evet canım kızım içinde benim içinde hayırlı ve sağlıklı olan
hangi doğumsa o olsun inşallah

evet biliyorum,zaten hangisi olursa olsun epidural yaptırıcam..

önce sağlık zaten,doktorlar da ona yönlendiriyor genelde

yelizcem sen test yaptırdın mı??

içime doğdu işte erkekkkk

yani canım düşüncesi bile heyecanlı :18:

olabilir canım evet belkide görmüştür ama kesinleşmeden söylemek istememiştir..
tabiki sağlıklı olsun da gerisi önemli değil
ben de doktorum söylediğinden yola çıkarak kutumda erkek hissediiyorum
canım yeliz test yaptı

sutu az olan anneler ecz.lerde humana stıl satıllıorr sut yapıcı otlardan oluşan bı karışımmm gunde 3-4 bardak içiyorsunuzzz tadı da harıkaa bence alın kullanınn acccayıp sut yapıorr hatta kaynatıyorr açık soyleyeyım yanıı

hımmm kaçırmışım ben orayı yaa çok yoğunum yine

zaten bu ay istemiyodun masraf fln diyordun önümüzdeki aya artık hayırlısı olsun

yok canım bu ay degil ya ogün ööle yazmışım yani bu sıralar istemiorum şöle bi 3-4 ay falan çünkü baya masrafımız olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…