su cumm ben de epidural sezeryan oldum narkoz almadımmm ama sezeryan oldumm gayet de guseldı
dk dk bebeğimın doğumunu gordummm 15dk da da çıktım amelıyattannn
bende normal doğumdan korkuyordumm
benım ağrı eşiğim bıraz dşük ılk hafta baya zorlandım dikişlerımdennn ama snra toparlandım şimdı de maşallahım vardikişlerım de hıç ama hıç bellı değill
yarın doktora gidecem üçlü tarama testi için cinsiyetini de söler heralde çok heycanlıyımmmm
kıslar sizce kutumda ne var ne hissediyonuzzzzzzz
ben çok korktum epiduralden suzaten o kadar işe yaramıyo rahmin 4cm açılacak da sana epidural yapacaklar o zamana kadar sancıları çekiyorsun zaten...iğneyi hissettiğim saniye irkildim...çok korktum anesteziyi yapan kadın da korktu bacaklarımı kaldırmamı söyledi.....bir daha asla epidural yaptırmıcamm sağlığımdan oluyordum nerdeyse.......
yarın doktora gidecem üçlü tarama testi için cinsiyetini de söler heralde çok heycanlıyımmmm
kızlarr pembişten ses varrmıı...yoğunum bakamıyorummm... :26:
ah canım ya Allah korusun,o an sanırım kıpırdamamak gerekiyomuş baya riskli yani..
normal doğumda dediğin gibi sancıyı çektikten sonra vuruyolar bencede gerek kalmıyo
ama yine de bilemiyorum yaa çok heyecanlı :18:
bence kızzzzzzzzzzzzzz
bence erkek
temiz çıkmış canım çok şükür
bence erkek canm yaaaa
ama en başta sağlıklı olsun onemlı olan buu
kıslar allahım sağlıklısını versin
ikili testi yapan ultrasyonda doktor dediki kocum hadi oyna hadi dedi bende hocam erkekmi dedim içime öyle doğdu dedi bilmiyorum kafam karıştı kesin bişeysini görmüştür
seni korkutmak istemiyorum ama öyle yanii
kıslar allahım sağlıklısını versin
ikili testi yapan ultrasyonda doktor dediki kocum hadi oyna hadi dedi bende hocam erkekmi dedim içime öyle doğdu dedi bilmiyorum kafam karıştı kesin bişeysini görmüştür
evet bana epidural yaptılarr ama tövbe ettimm...nerdeysee felç kalıyordum( bir daha asla...
evet canım kızım içinde benim içinde hayırlı ve sağlıklı olan
hangi doğumsa o olsun inşallah
evet biliyorum,zaten hangisi olursa olsun epidural yaptırıcam..
yelizcem sen test yaptırdın mı??
içime doğdu işte erkekkkk
ben de doktorum söylediğinden yola çıkarak kutumda erkek hissediiyorumyani canım düşüncesi bile heyecanlı :18:
olabilir canım evet belkide görmüştür ama kesinleşmeden söylemek istememiştir..
tabiki sağlıklı olsun da gerisi önemli değil
canım yeliz test yaptıgeçmiş olsun gerçekten yapan kişi çok öenli o zaman bu durumda bizim boluda genelde bunu tercih ediyor ve yapıyorlar hiç kötü bişeyde duymadım şu ana kadat
önce sağlık zaten,doktorlar da ona yönlendiriyor genelde
yelizcem sen test yaptırdın mı??
hayırlısı canım ama sinir oldum ya test yaptım hiç bişi yok ama adet olucakmışım gibi bi agrımda yokolsunnn ınş. önumuzdekı aya canımm
ben de doktorum söylediğinden yola çıkarak kutumda erkek hissediiyorum
canım yeliz test yaptı
zaten bu ay istemiyodun masraf fln diyordun önümüzdeki aya artık hayırlısı olsunnegatiffff
hımmm kaçırmışım ben orayı yaa çok yoğunum yine
zaten bu ay istemiyodun masraf fln diyordun önümüzdeki aya artık hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?