Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

günaydın yavrummm yeni gördüm yazdıgını :) sabahtan beri köpegin çiş egitimini araştırıyorum benim zillim ne güzel öfgreenmişti hep gazeteye yapıyodu ama şimdi inatla gidip halıya işiyo iki gündür zilli ya

anım hamılelıgınde parol ve tamol içebılırsın...rahatlıkla iç iyi gelir bana parol ıyı gelıyor..nane yagı aktarlarda satılıyor basına sur...oda ıyı gelırmıs gecmıs olsun
sağol eşimle konuştuk doktorla görüşüyor şimdi akdara da yolladım onu of ya hiç bu kdra olmamıştı kafamı eğemiyorum o derece yani

günaydın bu arada canım

günaydın canımm :)
aa niye öyle yapıyoki kızdırdın mı yoksa sıpayı

günaydın bu arada canım

sana da günaydın canım

günaydın canımm :)
aa niye öyle yapıyoki kızdırdın mı yoksa sıpayı

sana da günaydın canım
ayy canım ya ne bileyim anlamadım gittim zilliyi yaaa inadına yapıyo orası kesinde neye inat yapıyo acaba zilli hanım delirtcek beni sonunda kızıyodum bi kaç yerde kızmayın hiçte ilgilnmeyin ama çişini dogru yere yapınca gidin sevin ilgilenin dio bide böle denielim bakalım hayır aptal bi köpekte degilki çokta zeki ama biraz fazla hınzır bana çekmiş
sen nasılsın canım sancılar başlamış normal tatlım dogum yolumu ne ona giriodur ceren hanımm

eheheheh o zaman seni kızdırmak için yapıyo sıpa bide öyle dene bakalım
ilgilenme doğru yere yaparsa seversin,çok zeki oluyorlar yaa dediğin
gibi muzurluk yapıyo demekki
ben de iyiyim canım ya evet sanırım öyle valla ilk defa oldu
çok korktum panik oldum hemen :) bide acıdıki sorma :18:

Son düzenleme:

evet canım ya zillilikte üzerimize tanımıyorum zaten dışarda bi görsen her yanımızdan geçenin üzerine atlıyoruz fingirdekligimizden

korkma tatlım şurda 5 haftan kaldı ee agrıda olcak sızdaa hayırlısıyla atlatıp alıcaksın cerenini kucagınaa

Neden öyle yapıyor ki hiç hayvan beslemedim o yüzden hiç fikrimde yok

yaz eşimin kuzeni de haftasonu doğum yaptı 19 mart dı beklenen tarih 20 mart oldu o da korkuyordu ama oldu diyo yani sancılar fln başlayınca lamışlar doğuma 1-2 suni sancıda vermişler doğurdum işte diye Allahın izni ile bizde rahat doğumlar yaparız inş

yavrum benim normal tabii.hnai fatoşa da olmustu ya..bence bebek dönmeye basladı yola mı gırdı ne..vaktı geldı <rtık az kaldı..sen sımdı gobegı kaldıramazsın hep yatmak ıstersın ay allhım kurtarsın cok zor şu zamanlar...yorma kendını fırsat buldukça uzan dınlen bol bol..zamanı bellımı sezeryanın

Japonyada hırsız yakalayan bi robot icat etmişler

Amerikada ; 5 dakikada 118 hırsız yakalamış

Ingilterede ; 5 dakikada 80 hırsız yakalamış
...............
Italyada ;5 dakikada 50 hırsız yakalamış

Türkiyede; 5 dakikada robotu çalmışlar.
acukta gülelimm

amin canım benim.Rabbim dualarımızı kabul eder bizi kapısından çevirmez inşallah..
tabiki duanda burdayız ınsallah...
canımmm cok sağol inş...
hayatımm hiç önemli değil zaten tamamlandı duam 10 tanede fazlam vardı..
akşam beklerim tabii sağol canımcım...

oyyyy balım benimm cok gecmiş olsunnn iyi olmana sevindim..
ettiğin dualar için cok sağol hayatım allah razı olsunnn...

hatçemmm ben okudum dün gece canım allahım kabul eder inşallahh akşam evde net olmadıgı için giremeyebilirim.

günaydın kızlarrrrrrrrr
canım okudum bugün bir çırpıda Allahım kabul eder inşallah

canlarım hepinizin ağzına gönlüne yüreğine sağlık cok sağolunnn cok teşekkür ederimmm..iyiki varsınızz sizi seviyorumm..

yelizcim sende sabah geldiğinde amin dersin canım benimm..

hahahahaha sabah sabahh cok güldüm..

günaydınn kızlarrrrrr..

günaydınn balımmm
canım benim bende seni çok seviorummm tamam yarın gelince amin derimmm .

çok komik dimi yaaa

sıpa yaa maşallah ona
ayy canım doğru söylüyosun,inşallahh sağlıcakla kavuşurum kuzuma

inşallah canım ya Allah hepimize sağlıklı hayırlı kolay doğumlar nasip etsin..
kuzucukta analı babalı büyüsün inşallah

ayy tinker olabilir çünkü acayip bi sancıydı yanii nerdeyse ağlıcaktım :18:
evet biraz zorlanıyorum,uyurken sağa sola dönerken nefesim daralıyo gün geçtikçe
daha da ağırlaşıyorum..günü daha belli değil canım bu hafta inşallah belli olurrrrr

su ben 38 +0 da doğum yaptım yani senın ıkı haftan var...ayyyy..çok heycanlı...

ayyyy gerçekten miiiiiii çok heyecanlı çooook :18::18::18:

ayetel kürsi listem
10 tane kötükedişero
20 tane paradisangel (okundu)
10 tane seliz
10 tane yeliz (okundu)
10 tane yıldız (okundu)
10 ciceklikara
10 merve (okundu)
10 su (okundu)
10 seydam (okundu)

kızlar akşama biterse duam var bekliyorum hepinizi..
hemde fırsattan istifade toplanmış oluruz.

kızzz ona bakılırsa benim bi arkadaş 35. haftada sogurdu maşallah 1860 dogdu ama 3 gün kuvezde kaldı çok çok iyi maşallah
sen korkma bu tarz sancılar oluyodu idil kaç kere doktora gitti hatırlamıyonmu doguruyom die kızlar nazlı olur hem geç bilem gelir

ayetel kürsi listem
10 tane kötükedişero
20 tane paradisangel (okundu)
10 tane seliz
10 tane yeliz (okundu)
10 tane yıldız (okundu)
10 ciceklikara
10 merve (okundu)
10 su (okundu)
10 seydam (okundu)

kızlar akşama biterse dua var bekliyorum hepinizi..
hem fırsattan istifade toplanmış oluruz..

canlarım hepinizin ağzına gönlüne yüreğine sağlık cok sağolunnn cok teşekkür ederimmm..iyiki varsınızz sizi seviyorumm..
günaydınn kızlarrrrrr..[/B]

günaydın canımcım,sen de iyiki varsın biz de seni çok seviyoruz

tamam canım saat kaçta gelelimm

38+0 ama planlı dogum sezeryandı zaten 38+0 dan onra alınabılıyor cıcım..sen sezeryan dedın ya ondan dedım telaş yapma..ooo normal olursa daha cok var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…