günaydıngrip zaten terle iyi atılıyo terlemen iyi olmuş canım..
bikaç güne de bişeciğin kalmaz inşallah
bu arada sana bişe sorucam,dün akşam bana acayip bi sancı oldu
ayy böyle aşağıya doğru bi baskı sanki çıkacak sıpa :) nasıl korktum anlatamam
ve çok canım acıdı :18: bunlar normal heralde dimi çok heyecanlandım valla
günaydın kızlarrrrrrrrrr :82:
sağol eşimle konuştuk doktorla görüşüyor şimdi akdara da yolladım onu of ya hiç bu kdra olmamıştı kafamı eğemiyorum o derece yanianım hamılelıgınde parol ve tamol içebılırsın...rahatlıkla iç iyi gelir bana parol ıyı gelıyor..nane yagı aktarlarda satılıyor basına sur...oda ıyı gelırmıs gecmıs olsun
kuşumm dün gece cevap yazmışsın ama nete girmediğim için göremedim..
ben de bu sabah 15 tane okudum fazla olmuş ama olsun Allah'ım kabul etsin inşallah..AMİNNN...
senden de Allah razı olsun canım benim
tamam canım dua da burdayız
günaydın yavrummm yeni gördüm yazdıgını :) sabahtan beri köpegin çiş egitimini araştırıyorum benim zillim ne güzel öfgreenmişti hep gazeteye yapıyodu ama şimdi inatla gidip halıya işiyo iki gündür zilli ya
günaydın bu arada canım
ayy canım ya ne bileyim anlamadım gittim zilliyi yaaa inadına yapıyo orası kesinde neye inat yapıyo acaba zilli hanım delirtcek beni sonunda kızıyodum bi kaç yerde kızmayın hiçte ilgilnmeyin ama çişini dogru yere yapınca gidin sevin ilgilenin dio bide böle denielim bakalımgünaydın canımm :)
aa niye öyle yapıyoki kızdırdın mı yoksa sıpayı
sana da günaydın canım
ayy canım ya ne bileyim anlamadım gittim zilliyi yaaa inadına yapıyo orası kesinde neye inat yapıyo acaba zilli hanım delirtcek beni sonunda kızıyodum bi kaç yerde kızmayın hiçte ilgilnmeyin ama çişini dogru yere yapınca gidin sevin ilgilenin dio bide böle denielim bakalımhayır aptal bi köpekte degilki çokta zeki ama biraz fazla hınzır bana çekmiş
sen nasılsın canım sancılar başlamış normal tatlım dogum yolumu ne ona giriodur ceren hanımm
eheheheho zaman seni kızdırmak için yapıyo sıpa bide öyle dene bakalım
ilgilenme doğru yere yaparsa seversin,çok zeki oluyorlar yaa dediğin
gibi muzurluk yapıyo demekki
ben de iyiyim canım ya evet sanırım öyle valla ilk defa oldu
çok korktum panik oldum hemen :) bide acıdıki sorma :18:
Neden öyle yapıyor ki hiç hayvan beslemedim o yüzden hiç fikrimde yokayy canım ya ne bileyim anlamadım gittim zilliyi yaaa inadına yapıyo orası kesinde neye inat yapıyo acaba zilli hanım delirtcek beni sonunda kızıyodum bi kaç yerde kızmayın hiçte ilgilnmeyin ama çişini dogru yere yapınca gidin sevin ilgilenin dio bide böle denielim bakalımhayır aptal bi köpekte degilki çokta zeki ama biraz fazla hınzır bana çekmiş
sen nasılsın canım sancılar başlamış normal tatlım dogum yolumu ne ona giriodur ceren hanımm
eheheheho zaman seni kızdırmak için yapıyo sıpa bide öyle dene bakalım
ilgilenme doğru yere yaparsa seversin,çok zeki oluyorlar yaa dediğin
gibi muzurluk yapıyo demekki
ben de iyiyim canım ya evet sanırım öyle valla ilk defa oldu
çok korktum panik oldum hemen :) bide acıdıki sorma :18:
günaydıngrip zaten terle iyi atılıyo terlemen iyi olmuş canım..
bikaç güne de bişeciğin kalmaz inşallah
bu arada sana bişe sorucam,dün akşam bana acayip bi sancı oldu
ayy böyle aşağıya doğru bi baskı sanki çıkacak sıpa :) nasıl korktum anlatamam
ve çok canım acıdı :18: bunlar normal heralde dimi çok heyecanlandım valla
günaydın kızlarrrrrrrrrr :82:
sağol eşimle konuştuk doktorla görüşüyor şimdi akdara da yolladım onu of ya hiç bu kdra olmamıştı kafamı eğemiyorum o derece yani
günaydın bu arada canım
canımmm cok sağol inş...amin canım benim.Rabbim dualarımızı kabul eder bizi kapısından çevirmez inşallah..
tabiki duanda burdayız ınsallah...
hayatımm hiç önemli değil zaten tamamlandı duam 10 tanede fazlam vardı..günaydınlarr..
hatice dün eve gider gitmez bi yattım bidaha kalkmadımm...noldu anlamadımm..gözlerim kan toplamış...
bugün okıycam canımm..eve gider gitmezzz...kusura bakma olurmu...akşam duamızıda ederizz...
oyyyy balım benimm cok gecmiş olsunnn iyi olmana sevindim..günaydın kızlarrr dün bir terlemişim anlatamam...düne göre biraz daha iyiyim..pemboş çatladım vallahi meraktan umarım bugün çıkar sonuçlarınız..haticecim ben de aklıma geldikçe okuyayım dua senin için..inşallah kabul olur dualarınız...
hatçemmm ben okudum dün gece canım allahım kabul eder inşallahh akşam evde net olmadıgı için giremeyebilirim.
günaydın kızlarrrrrrrrr
canım okudum bugün bir çırpıda Allahım kabul eder inşallah
canlarım hepinizin ağzına gönlüne yüreğine sağlık cok sağolunnn cok teşekkür ederimmm..iyiki varsınızz sizi seviyorumm..kuşumm dün gece cevap yazmışsın ama nete girmediğim için göremedim..
ben de bu sabah 15 tane okudum fazla olmuş ama olsun Allah'ım kabul etsin inşallah..AMİNNN...
senden de Allah razı olsun canım benim
tamam canım dua da burdayız
Japonyada hırsız yakalayan bi robot icat etmişler
Amerikada ; 5 dakikada 118 hırsız yakalamış
Ingilterede ; 5 dakikada 80 hırsız yakalamış
...............
Italyada ;5 dakikada 50 hırsız yakalamış
Türkiyede; 5 dakikada robotu çalmışlar.
acukta gülelimm
günaydınn balımmmcanımmm cok sağol inş...
hayatımm hiç önemli değil zaten tamamlandı duam 10 tanede fazlam vardı..
akşam beklerim tabii sağol canımcım...
oyyyy balım benimm cok gecmiş olsunnn iyi olmana sevindim..
ettiğin dualar için cok sağol hayatım allah razı olsunnn...
canlarım hepinizin ağzına gönlüne yüreğine sağlık cok sağolunnn cok teşekkür ederimmm..iyiki varsınızz sizi seviyorumm..
yelizcim sende sabah geldiğinde amin dersin canım benimm..
hahahahaha sabah sabahh cok güldüm..
günaydınn kızlarrrrrr..
evet canım ya zillilikte üzerimize tanımıyorum zaten dışarda bi görsen her yanımızdan geçenin üzerine atlıyoruz fingirdekligimizden
korkma tatlım şurda 5 haftan kaldı ee agrıda olcak sızdaahayırlısıyla atlatıp alıcaksın cerenini kucagınaa
yaz eşimin kuzeni de haftasonu doğum yaptı 19 mart dı beklenen tarih 20 mart oldu o da korkuyordu ama oldu diyo yani sancılar fln başlayınca lamışlar doğuma 1-2 suni sancıda vermişler doğurdum işte diye Allahın izni ile bizde rahat doğumlar yaparız inş
yavrum benim normal tabii.hnai fatoşa da olmustu ya..bence bebek dönmeye basladı yola mı gırdı ne..vaktı geldı <rtık az kaldı..sen sımdı gobegı kaldıramazsın hep yatmak ıstersın ay allhım kurtarsın cok zor şu zamanlar...yorma kendını fırsat buldukça uzan dınlen bol bol..zamanı bellımı sezeryanın
su ben 38 +0 da doğum yaptım yani senın ıkı haftan var...ayyyy..çok heycanlı...
kızzz ona bakılırsa benim bi arkadaş 35. haftada sogurdu maşallah 1860 dogdu ama 3 gün kuvezde kaldı çok çok iyi maşallahsıpa yaa maşallah ona
ayy canım doğru söylüyosun,inşallahh sağlıcakla kavuşurum kuzuma
inşallah canım ya Allah hepimize sağlıklı hayırlı kolay doğumlar nasip etsin..
kuzucukta analı babalı büyüsün inşallah
ayy tinker olabilir çünkü acayip bi sancıydı yanii nerdeyse ağlıcaktım :18:
evet biraz zorlanıyorum,uyurken sağa sola dönerken nefesim daralıyo gün geçtikçe
daha da ağırlaşıyorum..günü daha belli değil canım bu hafta inşallah belli olurrrrr
ayyyy gerçekten miiiiiii çok heyecanlı çooook :18::18::18:
Japonyada hırsız yakalayan bi robot icat etmişler
Amerikada ; 5 dakikada 118 hırsız yakalamış
Ingilterede ; 5 dakikada 80 hırsız yakalamış
...............
Italyada ;5 dakikada 50 hırsız yakalamış
Türkiyede; 5 dakikada robotu çalmışlar.
acukta gülelimm
canlarım hepinizin ağzına gönlüne yüreğine sağlık cok sağolunnn cok teşekkür ederimmm..iyiki varsınızz sizi seviyorumm..
günaydınn kızlarrrrrr..[/B]
ayetel kürsi listem
10 tane kötükedişero
20 tane paradisangel (okundu)
10 tane seliz
10 tane yeliz (okundu)
10 tane yıldız (okundu)
10 ciceklikara
10 merve (okundu)
10 su (okundu)
10 seydam (okundu)
kızlar akşama biterse duam var bekliyorum hepinizi..
hemde fırsattan istifade toplanmış oluruz.
sıpa yaa maşallah ona
ayy canım doğru söylüyosun,inşallahh sağlıcakla kavuşurum kuzuma
inşallah canım ya Allah hepimize sağlıklı hayırlı kolay doğumlar nasip etsin..
kuzucukta analı babalı büyüsün inşallah
ayy tinker olabilir çünkü acayip bi sancıydı yanii nerdeyse ağlıcaktım :18:
evet biraz zorlanıyorum,uyurken sağa sola dönerken nefesim daralıyo gün geçtikçe
daha da ağırlaşıyorum..günü daha belli değil canım bu hafta inşallah belli olurrrrr
ayyyy gerçekten miiiiiii çok heyecanlı çooook :18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?