canım cuma gecesine kdr yetişir herkes okur işte yarın birgün istersen ogünde duasını yaparız..sen yeterki önceden haber ver o sastte topikte olalım
buraya bende bayılmıştım göbüşüm büyünce alcm şuan halen bişeycikler yok.
aa süpermiş banada versene tarifini yapalım misafirine götürelim:)
görüşürüz tatlım k.i.bkızlar ben cıkıyorum cok kalamıyorum pc başında..
sizleri öpüyorum duamda bana destek olduğunuz için hepinize cok ama cokkkk teşekkür ederim..
arada gelir bakarımmm...
kuzuşş ben veriyim heme tarifii bir adet kaynanayı alıyosun bogum bogum boguyosunsonra önceden hazırlamış oldugun 250 derecede ısıttıgın fırına atıyosun affet gelin diyince pişmiş demektirr afiyet olsunnn
un yerine bol nişasta bırakacan normal kurabiye tarifine
aa süpermiş banada versene tarifini yapalım misafirine götürelim:)
ben hiç artık olmuyorum bi yereya benim de büyüdü ama daha çok değil kotlarım dışımda herşeyimi giyebiliyorum kotlarımda dar olduğu için sıkıyor.
canım bende buralarda büyüdüğüm için genelde hamile olunduğunda karın saklanır ndense çok bol tunikler giyilirsende haklısın tatlımm bendede çok var bu tarz elbiselerdende ondan dedim
ya sinir oluyorum şu her şeye laf eden tiplere anladıgım kadarıyla orasıda öyle bi yer allaha şükür şimdiye kadar hiçç öyle millet laf edicek diye giyim tarzımı degiştirmedim kocişte karışmıyo zaten hatta dayısının oglunun dügününde ööle bi elbise giydimki dillere destansaten kıpkırmızı boyundan baglamalı gögüs ve sırt dekolteli mini bi elbise giyim ama nazar degdirdiler ertsi gün ütülerken yandı elbisem
şekerim sanada tavsiyem içinde kalıcagına giy valla hatçemin bahsettigi t shortler süper dar oluyolar genelde ama çok tatlılar bence onlardanda al giy boşver elalem nederse desin
evet canımanladım canımm..zaten yaz günü ne kadar bol olursa o kadar rahat edersin..
oy yerim ben onu yeteneksizsinize seneye katılır belki zeytin belli mi olur.ya sen hiç strese falanda girmiyosundur demikızlar özellikle yıldızcım zeytin hanımdan haberler var artık hiç sormuyosun teyzesi kızımı
topun nerde diyince gidip getiriyo benim fıstıgım.dünde oynuyoduk onunla zeytin topun nerde dedim baktı yüzüme sonra bi telaşla bütün odaları dolaştı bulamadı oturma odasına geldi koltugun üstüne çıktı koltukların arkasına baktı yok sonra yere indi koltukların altına baktı geldi yanıma patisiyle vurdu bana sonra koltugun yanına gidip yüzüme baktı megersem koltugun altında görmüşte alamamış tatlım yaaa aldım topu oynamaya devam ettik
hoşgeldin şekerimmm.yeni haber yok sanırsammm ist buz gibi yagmurlu inşallah şansınıza düzelir havakızalr slm
değişik habrler var mı
geçmişi okuyamadmm çok yorgunumm evı temızledımm bavul hazrladım yarın ıst a gıdıyorum bılıosunuzz çok yoruldumm
sızler nasılsınızzzz yazamıorum bıole düşünunn
un yerine bol nişasta bırakacan normal kurabiye tarifineyerken boğazında kalıyor ve boğuluyor
ben hiç artık olmuyorum bi yere
canım bende buralarda büyüdüğüm için genelde hamile olunduğunda karın saklanır ndense çok bol tunikler giyilir
bilmiyorum ya benimde tarzım buraya göre şekillendi ne fazla açığı seviyorum ne fazla kapalıyı ortalardayım ama gelinliğimdeki göğüs dekoltesi görülmeye değerdievet canım
oy yerim ben onu yeteneksizsinize seneye katılır belki zeytin belli mi olur.ya sen hiç strese falanda girmiyosundur demi
hoş geldim caım biz kızımızla iyiyz oğluşun nasıl birbirinize alıştınızmıkızalr slm
değişik habrler var mı
geçmişi okuyamadmm çok yorgunumm evı temızledımm bavul hazrladım yarın ıst a gıdıyorum bılıosunuzz çok yoruldumm
afiyet bal şeker olsun
kızlar buarada yetenek sizsiniz 1.si sefa doğanay gerçekten benimde gönlümü fethetti süper bir yetenektii
ayy evet canımm çok zilli ya strese sokuyo tabi sokmaz olurmu hiç hala çiş olayında sorunluyuz arada bi kaçırıyo saga sola dün halıları yıkamaya vermiştim onlar geldi mis gibi serdim akşam oldu hanımla oynarken sen git halıya işe sinirlendim tabi yedi paparayı benden sonra gitti üstünü örtmeye çalışıyo işedigi yerin sinir minir kalmadı topladım halıyı bugün yine yıkamaya gidicek
kızlar ben cıkıyorum cok kalamıyorum pc başında..
sizleri öpüyorum duamda bana destek olduğunuz için hepinize cok ama cokkkk teşekkür ederim..
arada gelir bakarımmm...
kızlar özellikle yıldızcım zeytin hanımdan haberler var artık hiç sormuyosun teyzesi kızımı
topun nerde diyince gidip getiriyo benim fıstıgım.dünde oynuyoduk onunla zeytin topun nerde dedim baktı yüzüme sonra bi telaşla bütün odaları dolaştı bulamadı oturma odasına geldi koltugun üstüne çıktı koltukların arkasına baktı yok sonra yere indi koltukların altına baktı geldi yanıma patisiyle vurdu bana sonra koltugun yanına gidip yüzüme baktı megersem koltugun altında görmüşte alamamış tatlım yaaa aldım topu oynamaya devam ettik
evet bende onu beğenmiştim aref de değişkik ama çocuk süperdi birde 1992 doğumluymuş o yaşını söyleyince kendimi yaşlı hisettim yaaagörüşürüz tatlım k.i.b
afiyet bal şeker olsun
kızlar buarada yetenek sizsiniz 1.si sefa doğanay gerçekten benimde gönlümü fethetti süper bir yetenektii
kızalr slm
değişik habrler var mı
hoşgeldin şekerimmm.yeni haber yok sanırsammm ist buz gibi yagmurlu inşallah şansınıza düzelir hava
hoş geldim caım biz kızımızla iyiyz oğluşun nasıl birbirinize alıştınızmı
evet bencede en azından areften sempatik:82:
olumsuz yanlarıda var tabi canım ama napacan öğrenecek bi gün o değilde bebişin olursa ne yapmayı düşünüyorsun zeytini
hakkaten maşallah size zor günleri atlattınız, darısı bize inşallaheevet yaa babam soledıı
hafta sonuna kadar boylemymiş
oğluşum da ıyı teyzesıı uyuyor şuan
maşallah bıze
canım ya oy kıyamam ben zeytine sendende beklediğim inan buydu hem evcil hayvanla bbüyüyen çocuklar daha merhametli oluyomuşyani canım valla inanki hiç ama hiç takmıyorum bigün ögrenicek sonuçta insanlar hayvanı alıp sadece onu eglendirsin stresini alsın die bakıyolar ama yok öyle bişiy inanki bebek gibi ya hiç bi farkı yok yani özlüyo oynamak istiyo mama istiyo herşeyi istiyo sana muhtaç sonuçta.gelio bazı arkadaşlar bize kendileri isteyince seviyolar ama zeytin onlara yanaşınca kzııyolar nasıl içim acıyo anlatamam ya çok kötü bişi bişide diyemiyorum bu sefer bi hayvan yüzünden kalp kırdı oluyosun off işte öyle canım allah kısmet ederde bebegimiz olursada o bizimle canım ne kimseye veririm nede bırakırım
hakkaten maşallah size zor günleri atlattınız, darısı bize inşallah
canım ya oy kıyamam ben zeytine sendende beklediğim inan buydu hem evcil hayvanla bbüyüyen çocuklar daha merhametli oluyomuş
görüşürüz canımevet canım aynen öyle hayvan sevgisini vermek lazım her çocugaa
hoşgelmişsen canımmm bi değişiklik yok topikte herşey bildiğin gibi.ama hatice için ayetel kürsi okuyoruz 10 tane sende okuyabilirsen haber veriyim dedim cnm..kızalr slm
değişik habrler var mı
bencede areften korkuyordum ben:18:hoş geldim caım biz kızımızla iyiyz oğluşun nasıl birbirinize alıştınızmı
evet bencede en azından areften sempatik:82:
kızlarr ben kaçıyorumm öptüm hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?