Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

kuzuşş ben veriyim heme tarifii bir adet kaynanayı alıyosun bogum bogum boguyosun sonra önceden hazırlamış oldugun 250 derecede ısıttıgın fırına atıyosun affet gelin diyince pişmiş demektirr afiyet olsunnn

selam kızlar.iki aydır korunmuyoruz ikinci bebeğimizi istiyoruz ama malesef henüz bir gelişme yok.geçen ay adetim 12 gün gecikti doktora gittim gebelik yokdedi hormon testi yaptı gebeliğe engel bir durum yok dedi.adet görmem için hap verdi 6 gün kullandım sonra adet gördüm(bu arada adet düzensizliğim adet görmeye başladığım dönemden beri vardısonra doğum kontrol hapı kullanınca düzene girmişti ama yinede hep 4-5 gün gecikmeli oluyodu).bu ayda 1o gün geçti hala adet olmadım cumartesi test yaptım negatif çok üzülüyorum korkuyorumda bir kızım var 4 yaşında çok şükür rabbim onu nasip etti inşallah ikinciyide nasip eder.

kızlar ben cıkıyorum cok kalamıyorum pc başında..
sizleri öpüyorum duamda bana destek olduğunuz için hepinize cok ama cokkkk teşekkür ederim..
arada gelir bakarımmm...
görüşürüz tatlım k.i.b

afiyet bal şeker olsun

kızlar buarada yetenek sizsiniz 1.si sefa doğanay gerçekten benimde gönlümü fethetti süper bir yetenektii

kızalr slm
değişik habrler var mı
geçmişi okuyamadmm çok yorgunumm evı temızledımm bavul hazrladım yarın ıst a gıdıyorum bılıosunuzz çok yoruldumm

sızler nasılsınızzzz yazamıorum bıole düşünunn

aa süpermiş banada versene tarifini yapalım misafirine götürelim:)
un yerine bol nişasta bırakacan normal kurabiye tarifine yerken boğazında kalıyor ve boğuluyor

ya benim de büyüdü ama daha çok değil kotlarım dışımda herşeyimi giyebiliyorum kotlarımda dar olduğu için sıkıyor.
ben hiç artık olmuyorum bi yere
canım bende buralarda büyüdüğüm için genelde hamile olunduğunda karın saklanır ndense çok bol tunikler giyilir
bilmiyorum ya benimde tarzım buraya göre şekillendi ne fazla açığı seviyorum ne fazla kapalıyı ortalardayım ama gelinliğimdeki göğüs dekoltesi görülmeye değerdi
anladım canımm..zaten yaz günü ne kadar bol olursa o kadar rahat edersin..
evet canım

oy yerim ben onu yeteneksizsinize seneye katılır belki zeytin belli mi olur.ya sen hiç strese falanda girmiyosundur demi

hoşgeldin şekerimmm.yeni haber yok sanırsammm ist buz gibi yagmurlu inşallah şansınıza düzelir hava

ayy evet canımm çok zilli ya strese sokuyo tabi sokmaz olurmu hiç hala çiş olayında sorunluyuz arada bi kaçırıyo saga sola dün halıları yıkamaya vermiştim onlar geldi mis gibi serdim akşam oldu hanımla oynarken sen git halıya işe sinirlendim tabi yedi paparayı benden sonra gitti üstünü örtmeye çalışıyo işedigi yerin sinir minir kalmadı topladım halıyı bugün yine yıkamaya gidicek

hoş geldim caım biz kızımızla iyiyz oğluşun nasıl birbirinize alıştınızmı

afiyet bal şeker olsun

kızlar buarada yetenek sizsiniz 1.si sefa doğanay gerçekten benimde gönlümü fethetti süper bir yetenektii

evet bencede en azından areften sempatik:82:

olumsuz yanlarıda var tabi canım ama napacan öğrenecek bi gün o değilde bebişin olursa ne yapmayı düşünüyorsun zeytini

kızlar ben cıkıyorum cok kalamıyorum pc başında..
sizleri öpüyorum duamda bana destek olduğunuz için hepinize cok ama cokkkk teşekkür ederim..
arada gelir bakarımmm...

dikkat et kendine görüşürz canım

nazar değmesin zeytine

görüşürüz tatlım k.i.b

afiyet bal şeker olsun

evet bende onu beğenmiştim aref de değişkik ama çocuk süperdi birde 1992 doğumluymuş o yaşını söyleyince kendimi yaşlı hisettim yaaa

slm idare ederiz canım iş güç aynı işte

hoşgeldin şekerimmm.yeni haber yok sanırsammm ist buz gibi yagmurlu inşallah şansınıza düzelir hava

eevet yaa babam soledıı
hafta sonuna kadar boylemymiş

oğluşum da ıyı teyzesıı uyuyor şuan
maşallah bıze

olumsuz yanlarıda var tabi canım ama napacan öğrenecek bi gün o değilde bebişin olursa ne yapmayı düşünüyorsun zeytini

yani canım valla inanki hiç ama hiç takmıyorum bigün ögrenicek sonuçta insanlar hayvanı alıp sadece onu eglendirsin stresini alsın die bakıyolar ama yok öyle bişiy inanki bebek gibi ya hiç bi farkı yok yani özlüyo oynamak istiyo mama istiyo herşeyi istiyo sana muhtaç sonuçta.gelio bazı arkadaşlar bize kendileri isteyince seviyolar ama zeytin onlara yanaşınca kzııyolar nasıl içim acıyo anlatamam ya çok kötü bişi bişide diyemiyorum bu sefer bi hayvan yüzünden kalp kırdı oluyosun off işte öyle canım allah kısmet ederde bebegimiz olursada o bizimle canım ne kimseye veririm nede bırakırım

eevet yaa babam soledıı
hafta sonuna kadar boylemymiş

oğluşum da ıyı teyzesıı uyuyor şuan
maşallah bıze
hakkaten maşallah size zor günleri atlattınız, darısı bize inşallah
canım ya oy kıyamam ben zeytine sendende beklediğim inan buydu hem evcil hayvanla bbüyüyen çocuklar daha merhametli oluyomuş

hakkaten maşallah size zor günleri atlattınız, darısı bize inşallah
canım ya oy kıyamam ben zeytine sendende beklediğim inan buydu hem evcil hayvanla bbüyüyen çocuklar daha merhametli oluyomuş

evet canım aynen öyle hayvan sevgisini vermek lazım her çocugaa

hoşgelmişsen canımmm bi değişiklik yok topikte herşey bildiğin gibi.ama hatice için ayetel kürsi okuyoruz 10 tane sende okuyabilirsen haber veriyim dedim cnm..

bencede areften korkuyordum ben:18:
kızlarr ben kaçıyorumm öptüm hepinizi

güle güle tatlım k.i.b

kızlar bende kaçıyorummm kaynanamın 2 tepsi tatlısını yapıcm..ama ona inat akşama yemğine eşimle aynı anda gidicem.yemeği bari yapsın demi yanii...işim bitirse gelirim kızlar öpüldünüz...

kzlar annemle mantı kapatıyoruz, giremedim , sonuçlarımız çıkmamış henüz....
deliriiiiciiiiiimmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…