günaydın cicim nasılsın...![]()
hiiiiiiççççç çalışma modunda değilim vallaa..

ay kızlarrr dün dizi nasıldı?egeden pek düzgün bakamasam da yine de çok etkilendim ben ya....şu soner ve aylin beni öldürecek
kafama takılan bir şeyvar sizce inci hoca da meteye aşık mı yaaa![]()
ay evet yaa..kadının o tripleri düşünceli halleri görünce bende yoksa didimm yaniii...
kızlar şok olacaksınız ama bizde gene bi sorun var. dün genetikte hocalarla konuşmaya gittik. karı koca kan verdik gene. hastalık anlamında bir sorun değil dediler sadece her insanda olabilen ama farkında olmadıkları bir kromozom dönmesiymiş sorun... muhtemelen anne babada varmış. var olması iyi dediler, onun için kan verdik. kendi dr.umuda aradım, korkmayın hiç problem değil bu dedi ama, bizi bulan bu dertler telaşlar neden anşamıyorum ben yaa???? hayır kime ne yaptık biz diyorum artık...isyan değil ama insanın sinirleri mahvoluyorr...
sonuç olarak bizdede bu sorun çıksın diye dua ediyoruz ki belli olsun geldiğ,i yer... haftaya salı sonuçlar alınacak bu arada direk sordum ben cinsiyetini , kıramadılar bu kadar üzüldüğümü görünce!!!!!
oğluşum geliyor kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
pembecim anlamadım ben hiçbişeyy.kusura bakma ama...sorun varmı yokmu..her ne olursa olsun sıkma canını diycem ama yaşayan bilirr...Rabbim hakkınıızda hayırlısını versinn...
oğluşuma arkadaş geliyor hee...Allah sağlıcakla nasip etsinn inşallahh...