Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kızlar şok olacaksınız ama bizde gene bi sorun var. dün genetikte hocalarla konuşmaya gittik. karı koca kan verdik gene. hastalık anlamında bir sorun değil dediler sadece her insanda olabilen ama farkında olmadıkları bir kromozom dönmesiymiş sorun... muhtemelen anne babada varmış. var olması iyi dediler, onun için kan verdik. kendi dr.umuda aradım, korkmayın hiç problem değil bu dedi ama, bizi bulan bu dertler telaşlar neden anşamıyorum ben yaa???? hayır kime ne yaptık biz diyorum artık...isyan değil ama insanın sinirleri mahvoluyorr...
sonuç olarak bizdede bu sorun çıksın diye dua ediyoruz ki belli olsun geldiğ,i yer... haftaya salı sonuçlar alınacak bu arada direk sordum ben cinsiyetini , kıramadılar bu kadar üzüldüğümü görünce!!!!!

oğluşum geliyor kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr

Oğluş geliyor he baya zorlu bi er kişi olacak desene eheheue :)

Canım eğer hayati bi sorun olsaydı doktorlar söylerdi herlde değilmi çünki senden de saklayacak
değiller ya yani....bence gönlünü ferah tut rahat ol bi terslık olcak olsa söylerlerdi
onlar rahatlar ki senınde rahat olmanı istiyolar canım.... :) inşallah hersey yoluna girer
bu arada bir sadaka bin belayı def edermıs irili ufaklı sadaka vermek ne bıleyım
25-50 tl kurumlara bagısta bulunmak veya yoksul bi aileye bi kaç erzak almak fln
belki iyi olur canım aklıma geldi söyleyeyım dedim
belkıde verıyorsunuzdur...sadaka verdım diye söylenmez cunku onun hıkmetı gizliliğindedir.
ama ben bi hatırlatmak istedim....İnşallah hersey yolunda gıder ve sağlıkla kucaklarsın yavrunu :)

iyi olmanıza sevindim balımmmm...
evet sen geride kalmşın kuşumm...benim transferim yapıldı cuma günede allah izin verirse test günüm inşallah o müjdeyi vericemmm..:64::64:
yani son 2 gün..:52:

hadi inşallahhhhhhhhh haticemmmmm inşallahhhhhh

Oğluş geliyor he baya zorlu bi er kişi olacak desene eheheue :)

Canım eğer hayati bi sorun olsaydı doktorlar söylerdi herlde değilmi çünki senden de saklayacak
değiller ya yani....bence gönlünü ferah tut rahat ol bi terslık olcak olsa söylerlerdi
onlar rahatlar ki senınde rahat olmanı istiyolar canım.... :) inşallah hersey yoluna girer
bu arada bir sadaka bin belayı def edermıs irili ufaklı sadaka vermek ne bıleyım
25-50 tl kurumlara bagısta bulunmak veya yoksul bi aileye bi kaç erzak almak fln
belki iyi olur canım aklıma geldi söyleyeyım dedim
belkıde verıyorsunuzdur...sadaka verdım diye söylenmez cunku onun hıkmetı gizliliğindedir.
ama ben bi hatırlatmak istedim....İnşallah hersey yolunda gıder ve sağlıkla kucaklarsın yavrunu :)

aaa pembeee oğlun mu oluyooo bak bunu da bildim :D

Merhaba kızlarr :)

ayşe hoşgeldin datlum

kızlar bahar cok uyanık yaa acıktı şimdi ağlıyordu...sütyenin ''çıt'' sesini duyunca hemen sustu :))))))) şimdi hem emziryorum hem size yazıyorum nasıllllll

sağol şekercim, kocişin yemin ederim ağzı kulaklarına vardı, o anı gördüm bizzat.... deli oluyo zaten erkek diyee...
eminim senin eşinde çok sewinir erkek bebişe...
valla şekerim tatlıda yemedim, nasıl oluyo bu iş bilmiyorum ama çin takvimi tutuyoooooooooo:16:
aaa benimde çin takviminde erkek bakalım tutacakmı???
evet eşim her ikisinede sevinirim dio ama erkeğe daha çok sevineceğine eminim.ama kayınvaldemle kayınpeder kız istio 3 oğlu oldukları için.nie bilmiyorum ama banada erkekmiş gibi gelio...
ye tatlıyı çıkar hakkıyı ye ekşiyi çıkar ayşeyi teorisi kesinlikle yalan..
çünkü etrafımdaki tüm ekşi yiyenlerin oğlu,tatlı yiyenlerin kızı olduuu

günaydınn kuzularrrrrrr:16::16::16:

hoşgeldin şekerimmmmmm bulantıyla çok belli olmaz ama bence senin zaten oglun olucakki çok yakışır bencee:nazar::nazar::nazar::nazar:
hoşbulduk tatlım...ayyy öylemi dersinnn:52:
günaydın canım hoşgeldinnnnnn...
hadi bakalım senin bebişin cinsiyeti ne olucak...
ama banada seninde oğlan gibi geliyo..bakalım tutucakmı..:1:

hoşbuldum balım..
bakalım kızz tutacakmı herkes oğlan dedi bizimde içimize öyle doğdu nedense ama bi kızım olacağını öğrensemde çok sevinirim pembiş pembiş giydiririm..
ben de seni özledim canım nerelerdesin sen?

günaydın canımmmm nasılsın zeytin nasıllll
ayy 9 gün kaynanamda kaldım kızz orda hiç giremedimmm
Merhaba kızlarr :)

meraba canımmmm nasılsın??

kızlar kociş geliyomuş 5 dakaya daha pijamayla oturuyorum heemn çıkmam lazım görüşürüz:3:

aaa benimde çin takviminde erkek bakalım tutacakmı???
evet eşim her ikisinede sevinirim dio ama erkeğe daha çok sevineceğine eminim.ama kayınvaldemle kayınpeder kız istio 3 oğlu oldukları için.nie bilmiyorum ama banada erkekmiş gibi gelio...
ye tatlıyı çıkar hakkıyı ye ekşiyi çıkar ayşeyi teorisi kesinlikle yalan..
çünkü etrafımdaki tüm ekşi yiyenlerin oğlu,tatlı yiyenlerin kızı olduuu

hoşbulduk tatlım...ayyy öylemi dersinnn:52:

bakalım kızz tutacakmı herkes oğlan dedi bizimde içimize öyle doğdu nedense ama bi kızım olacağını öğrensemde çok sevinirim pembiş pembiş giydiririm..

ayy 9 gün kaynanamda kaldım kızz orda hiç giremedimmm

meraba canımmmm nasılsın??

kızlar kociş geliyomuş 5 dakaya daha pijamayla oturuyorum heemn çıkmam lazım görüşürüz:3:

ayyy selizz bencede senin oğlun olcak sende erkek anası potansiyeli varrr :9:

tabiki canım kız erkek fark etmiyo sonucta sağlıklı olsun...
ama dediğin gibi kızları giydirmesi cok zevkli...

bu arada bende pijamaylayımm...:37:

selam kızlar geç deolsa günaydın herkese dün saat 6 da çıktım baş ağrım iyice şiddettlendi tansiyonum yükselmiş biraz doktor o yüzden olabilir dedi.sabahda biraz geç geldim anca bakabildim buraya
var mı gelişme pembeden haber var mı?

Back
X