kızlar şok olacaksınız ama bizde gene bi sorun var. dün genetikte hocalarla konuşmaya gittik. karı koca kan verdik gene. hastalık anlamında bir sorun değil dediler sadece her insanda olabilen ama farkında olmadıkları bir kromozom dönmesiymiş sorun... muhtemelen anne babada varmış. var olması iyi dediler, onun için kan verdik. kendi dr.umuda aradım, korkmayın hiç problem değil bu dedi ama, bizi bulan bu dertler telaşlar neden anşamıyorum ben yaa???? hayır kime ne yaptık biz diyorum artık...isyan değil ama insanın sinirleri mahvoluyorr...
sonuç olarak bizdede bu sorun çıksın diye dua ediyoruz ki belli olsun geldiğ,i yer... haftaya salı sonuçlar alınacak bu arada direk sordum ben cinsiyetini , kıramadılar bu kadar üzüldüğümü görünce!!!!!
oğluşum geliyor kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
Oğluş geliyor he baya zorlu bi er kişi olacak desene eheheue :)
Canım eğer hayati bi sorun olsaydı doktorlar söylerdi herlde değilmi çünki senden de saklayacak
değiller ya yani....bence gönlünü ferah tut rahat ol bi terslık olcak olsa söylerlerdi
onlar rahatlar ki senınde rahat olmanı istiyolar canım.... :) inşallah hersey yoluna girer
bu arada bir sadaka bin belayı def edermıs irili ufaklı sadaka vermek ne bıleyım
25-50 tl kurumlara bagısta bulunmak veya yoksul bi aileye bi kaç erzak almak fln
belki iyi olur canım aklıma geldi söyleyeyım dedim
belkıde verıyorsunuzdur...sadaka verdım diye söylenmez cunku onun hıkmetı gizliliğindedir.
ama ben bi hatırlatmak istedim....İnşallah hersey yolunda gıder ve sağlıkla kucaklarsın yavrunu :)