Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

tamam bbandanada yapalım

oy maşallahh subhanallahh :)

selamm gecmıs olsn canım neın var

Gökçemm hoşgeldinnn ve geçmiş olsunnnnnnnnnnnnnnnnnn

hoşbulduk gusellerım yaaa
bılmıorumm başım donuyo sureklııı
3gundur de aşırı mıdem bulanıo offff uşuttum mu noldu anlamadımkııı

oyyyy senin o agzını yerim ben ya tombik göbişli seniiiii

tünaydın tünaydın canım
hoşgeldin hayırlara cıksın rüyan inş canım:)

bu resımde lohusa mevlüdümden bakın bakalım begenecekmısınız

Eki Görüntüle 201763

maşallah canım sende çok tatlıymışsın ben seni ilk defa görüyorum:)

hoşbulduk gusellerım yaaa
bılmıorumm başım donuyo sureklııı
3gundur de aşırı mıdem bulanıo offff uşuttum mu noldu anlamadımkııı

geçmiş olsun canım ya havalardan olabilir geçiş dönemi ya bi soguyor bi sıcak oluyor dikkat et kendine canım

biz bu tülü bebek şekeri yaparken kullanırız die almıstık sonra vazgectık bende body aldım
diktim :) elif şu an yürüyemedıgı ıcın ben daha kısa hafıf bısey yapayım dedim

gıyınce naısl olcak merak edıyorum mınnosmu olacak uzunmu gelecek bılmıyorum yanı
ama katalrı popo hizasında tutmaya çalıştım :)

hep ayakta durmak istiyo elif bu ara ellerinden tutucaksın dikilicek :)

selam kızlar çok sancım var ama nasıl dakika tutulur beceremiyorum bugün gidebilirim dua edin ne olur

ALLAH ALLAH HAYIRDIR
selam kızlar çok sancım var ama nasıl dakika tutulur beceremiyorum bugün gidebilirim dua edin ne olur

AYYYYY HADI BAKALIM BEN DE BILMIYORUM

teşekkur ederım kızlarr ben sızı takıp edıorum ama yazmaya bıle halım yok yaaa

oğluma muzlu elma rendeledım onu yedrcem şimdıııı

bu arada dıyet yapan arkadaşlarımm tebrıkler zayıflamaya devam hadoı bakalımmmm

bende çarşamba gıdıorum dıyetısyene bakalım nasıl bır dıyet yapacağızzzz

tınker canım benım oglan tek tek kahvaltıyı yemedı ögürdü durdu napıcam bılmıyorum yaaaa

bellecimmm gözün aydın tekrardan tebrik edelim doğrudunmu doğurmadınmı bilemediğimiz için tam tebrik edemedim..Allah analı babalı büyütsün çok şükür atlattın darısı başımıza
selizcim canım sınavlar gerçekten çok zordu bu sefer soru tarzları değişik geldi bana çıkmış sorulardan çok çok farklıydı umarım ikimizde geçmişizdir...
evet canım zordu sorular çıkmış sorulara oldukça ağırlık vermiştim ticaret hukukundan hiçbir çıkmış soru yoktukamu maliyeyi matı istatistiki ve iktisatı verdim sanırım ama muhasebe ve hukuk çok fenaydı...yine büte hazırlanıcam sanırım
inşallah geçeriz okdr emek verdim valla....
canım negüzel rüya görmüşsün bende perşembe günü güzel haberler alacağımıza eminim inş..ayy çok az kalmışşş kızzzzz
işte yakışıklıı egemuuuuuuuuuuuuu
yerim ben onu ya rüyamdada gördüm yakışıklıyıı çiçek ekiyorduk çok ilginç anlamı ne acaba???
ben resim göremiyorum

canım dualarımız seninle...panik yapma sakınnn ay ne diyeceğimi bilemedim dikkat et kendine..

eskı turk fılmlerınde hep kız cocuklarının dantellı donları bellı olurmus ya ben bayılırdım o kıyafetlere onları andırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…