slm canım hoşgeldinnn
geçmiş olsun tatlım ya dikkat et kendine
kız ne tatlı bu rüzgar yaa aman Allahım yerim bunu bennnnn
çok sevimli ya annesi ne kadar yaramaz olsada kıyamazsın sen buna kızmaya
maşallah hepinizin çocukları biribirinden tatlı ve maşallahları var...Allahım nazarlardan korusun inş
tamam bbandanada yapalım
oy maşallahh subhanallahh :)
selamm gecmıs olsn canım neın var
Gökçemm hoşgeldinnn ve geçmiş olsunnnnnnnnnnnnnnnnnn
bu resımde lohusa mevlüdümden bakın bakalım begenecekmısınız
ayyyyyyyyyyyyyy çok güsellllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
Eki Görüntüle 201763
hoşbulduk gusellerım yaaa
bılmıorumm başım donuyo sureklııı
3gundur de aşırı mıdem bulanıo offff uşuttum mu noldu anlamadımkııı
günaydın kızlarrrr tünaydınmı bilemedimmm
ya ben dün gece yine nesliyi gördüm rüyamda..bana geliyordu ege kucağımda egeyle çiçek ekiyorduk biz çiçek ekerkende nesli fotomuzu çekiyordu çok ilginç:26:
kızlar sınavlarıda atlattım..havalarda güneşli artıkkk
hoşbulduk gusellerım yaaa
bılmıorumm başım donuyo sureklııı
3gundur de aşırı mıdem bulanıo offff uşuttum mu noldu anlamadımkııı
çok guzel elıne saglık..ablamda kızına dogum gununde tulle yapmıstı ama simli ve şu çiçeklerdeki tülle...daha tok duruyordu bu çok minnoş ve gunluk..onun yaptıgı kostum gıbıydı perı kızı gıbı..
ALLAH ALLAH HAYIRDIRgünaydın kızlarrrr tünaydınmı bilemedimmm
ya ben dün gece yine nesliyi gördüm rüyamda..bana geliyordu ege kucağımda egeyle çiçek ekiyorduk biz çiçek ekerkende nesli fotomuzu çekiyordu çok ilginç:26:
kızlar sınavlarıda atlattım..havalarda güneşli artıkkk
selam kızlar çok sancım var ama nasıl dakika tutulur beceremiyorum bugün gidebilirim dua edin ne olur
ben göremedim ki
bellecimmmburdayım canım ıyıyız cok sukur merve teyzesıııııı
evet kızlarrrrrrrrr kızımız berranur 24 mayıs salı gunu ogleden sonra dunyaya gozlerını actı cok sukur rabbıme ama haber veremedım oda degısklıgı nedenıyle modemım problem cıkardı anca gelıyom:81:
2360gr ve 50 cm boyunda dogdu kızcemhepınızı opuyoruz teyzoslar
evet canım zordu sorular çıkmış sorulara oldukça ağırlık vermiştim ticaret hukukundan hiçbir çıkmış soru yoktuselizcim canım sınavlar gerçekten çok zordu bu sefer soru tarzları değişik geldi bana çıkmış sorulardan çok çok farklıydı umarım ikimizde geçmişizdir...
canım negüzel rüya görmüşsün bende perşembe günü güzel haberler alacağımıza eminim inş..ayy çok az kalmışşş kızzzzzewet kuzum ya çok az kaldı günüme perşembe günü belli olucak ben tuttuklarına inanıyorum çok şükür herşey yolunda gidiyor kanamam felan hiç olmadı
4 gün daha böle giderse güzel bir haber alıcam diye düşünüyorum...
rüyalarımda da güzel şeyler görüyorum...hele dün rüyamda yavrularım bana sıkı sıkı sarılıyolardı küçük elleriyle ama nasıl bir duygu anlatamam hala etkisindeyim
yerim ben onu ya rüyamdada gördüm yakışıklıyıı çiçek ekiyorduk çok ilginç anlamı ne acaba???işte yakışıklıı egemuuuuuuuuuuuuu
ben resim göremiyorumbu resımde lohusa mevlüdümden bakın bakalım begenecekmısınız
selam kızlar çok sancım var ama nasıl dakika tutulur beceremiyorum bugün gidebilirim dua edin ne olur
maşallah maşallah
biz bu tülü bebek şekeri yaparken kullanırız die almıstık sonra vazgectık bende body aldım
diktim :) elif şu an yürüyemedıgı ıcın ben daha kısa hafıf bısey yapayım dedim
gıyınce naısl olcak merak edıyorum mınnosmu olacak uzunmu gelecek bılmıyorum yanı
ama katalrı popo hizasında tutmaya çalıştım :)
hep ayakta durmak istiyo elif bu ara ellerinden tutucaksın dikilicek :)
tınker canım benım oglan tek tek kahvaltıyı yemedı ögürdü durdu napıcam bılmıyorum yaaaa
elmalı muzu sevmedı oğlumm offfffffffffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?