canım meyve koy olmadı yaptıgın karısıma ..recel falan..ben bazen muz koyuyorum sevdıgı bırseyı koy bakalım napcak demekkı sevmedı ya
tınker gördünmü
muzu sevıyor zaten verıyorum abcak çokda veremıyorum kabız olur dıye denıcem bakalım
GÖRDÜM NİHAYET CANIMTESEKKUR PEK ŞIKSINIZ LOHUSA HALIYLEN VALLAHI
ayy ne bıleyımmm muz ve elma vıtamınlı hoş olur dedımm ama beğenmedı gerçi 10a yırmı kala benı 15dk emdıı sutum de doluydu yanııı tok sanırımm kendısııı bıraz da uykucuğu gelmiş teyzoşlarıı ayağımda sallıorum şimdıkkkk uyudu uyuyacakkkk
zehselcımm çok tatlı çıkmışsınız maşallah hayatımmmbı benı gormedınız haa
ayy ne bıleyımmm muz ve elma vıtamınlı hoş olur dedımm ama beğenmedı gerçi 10a yırmı kala benı 15dk emdıı sutum de doluydu yanııı tok sanırımm kendısııı bıraz da uykucuğu gelmiş teyzoşlarıı ayağımda sallıorum şimdıkkkk uyudu uyuyacakkkk
Zehselcımm çok tatlı çıkmışsınız maşallah hayatımmmBı benı gormedınız haa
çoğaldı ama anlıyamıyorum ne zaman gitmem gerekmercan nasılsın şimdi
zehselcımm çok tatlı çıkmışsınız maşallah hayatımmmbı benı gormedınız haa
anemmm gitsene doktora belkimde başladıııçoğaldı ama anlıyamıyorum ne zaman gitmem gerek
oldu mu yahuuuu
farklı foto koyacaktım bunu bulabıldımmmm gerçi oldu mu bılemıorum amam
sagol canımmmmm
evet senı görseydık tam olacaktı
gidipte hastanede sürünmek istemiyorum özel dr um yokki devlet hastanesine gidecemanemmm gitsene doktora belkimde başladııı
oldu şekerim olduuuu maşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?