- 7 Nisan 2010
- 2.237
- 0
- 156
oooy oyyy kıyamam kızım sen bu halınle bıle yahşisin kudretten seninki
aaaaaaaaaaa evet nasıl da iri ve esmer eller eller o kadar büyükse bilemiyeceğim gerisiniiçimdeki şeytannnnn sana sesleniyorum çııık dışarı oooohmmmm ohmmmmmmm
oooy oyyy kıyamam kızım sen bu halınle bıle yahşisin kudretten seninki
evet yandan yandan gülüş de mi kız yabancı damatta kımse yuzune bakmazdı kerımcıgımın sımdı jön oldu yavvv:98::98:
aynen ya...aman onlar da fatmagulu ızlerken bı hos oluyordur..fatmagulun yapmacık sırıtışların da esımın yuz ıfadesını gorsenız....fatmagül şaka yaptıda sonra birden gerçeği söyledi yaa..ordaki ifadesiiiiiii...ayyyyyyy... :98: :98: :98:
ayy eşim duysa ebenin ifadelerine bak sen derr...
ayy allahımmmmmmm el büyükse geriside mi büyük oluyoo kıssss
kızlar kızlarr gelemmi yanagızdan öpemmi
günaydın şekerlerrrr nasılsınız bakalımmmm
ben yorgun uykuduz ve havadan dolayıdaaa sıkkınım
dün gece 3 e kadar siyaset meydanını izledümdeee
askkk hoşgeldin topigimizeee güzel zaman geçir işallah diyiccemmm ama kötü zaman geçirmek mümkünmü canımmm
tinker cozutmuşun yine sabah sabahhh eller ayaklar ayakta parmaklarrr
aynen ya...aman onlar da fatmagulu ızlerken bı hos oluyordur..fatmagulun yapmacık sırıtışların da esımın yuz ıfadesını gorsenız....ne hıkmetse berenın dızılerını kaçırmıyor..ben de ıntıkam alıyorum napayım ...yalan mı ....acayıp hoş cocuk..allah için dunya ahıret abim olsun.....yuuuuh dedığinizi duyar gıbıyım ufalda cebıme gir
Günaydınnnnn Sevgi kelepeklerimmmmmm
ohhh özledim bee sizinle sabah muhabbetleriniii
kızı uyuttum ütülerimi bitiridim geldimmmm
kız benı dısardan gorsen soguk nevalenın tekı dıyebılırsın ama ıcıme gırınce böle çozutugum işte....zaten benımle 1 yılı aşan inanamıyor sen mısın bu dıye bız senı böle bılmezdık dıye...napayım ınsanlara alıştıktan sonra döküyom kirli çamasırlarımı....beni mazur görün hanfendüüüüü
gunaydın canım elin degmısken benım 3 haftalık utulerımı de bıtırırmısın söz sadece egenın camasırları
günaydınn şekerimmmmmmmm .bisde seni özledikkkkkkkkk
yesinler senin kızınıııı
yok kız bu sefer aynısı degıl..ben tıklayınca yukardakıyle bu yaptıgım farklı bırınde hamıle kadın var dıgerınde bebek...:26:aynısı olmuş y.ineeeee
aaaa neden öle dedin...kızım 84 lü olsam da en fazla 19 um yaniiiiiayy şimdi tam attınnn.hatta uçtunnnn...
dünya ahret abim olsun-muşşşşşşşşşş...yersennnnnnnn....
yedik yedikkkkk merak etmeeeee....
gördüm gittiiiiiiiiiii anacummmmmmmmmmm
günaydınn şekerimmmmmmmm .bisde seni özledikkkkkkkkk
yesinler senin kızınıııı
kızlar kızlarr gelemmi yanagızdan öpemmi
günaydın şekerlerrrr nasılsınız bakalımmmm
tinker cozutmuşun yine sabah sabahhh eller ayaklar ayakta parmaklarrr
ver kargoya yaparım sanki nolcek elimemi yapişcekbenimkide çoktu baktım kızın bişicikleri kalmadı girişi verdim
yedirtmem kızımı benn
günaydın canımm..hoşgeldinnn....
tınker iştee bildiğin tınkerr..cozutukkkk...
aklı fikriii yaramaslıktaa...
yani o kadarki istediği olmayınca eşi beyfendiyi kendini pencereden atmakla tehdit ederr....
sağol canım benim kıyamam ben sana..taze anne...egeyı koyuverırım orumcege yaparım bugun..inşallah...yarın da mısafır gelcek...ooofffffbazen çok bunaltıyo bu ev ıslerı benı ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?