seninnnnnn hadi canımmmm hiç inandırıcı dil amaaa:26:
yok canım zaman aldıııı...canım benım de acıyordu sana sıddetle tavsıyem ok..in kayganlaştırıcısını al..rahat oluyor..dogum sonrası kuruluk oluyor cunku...
komik esprili ve güler yüzlü insanların bebekleri de inanın bana aynı anne babası gibi güler yüzlü ve esprili oluyor...ben içim kan ağlasa bile egeye bebeklıgınden bu yana hep guleryuz gosterıyorum konusurken hep guluyorum...ne megaloman demeyın bunu okumustum bır yerde...ege de inanırmısınız bırı a dese baslıyo gulmeye..ınsan ayırt etmıyor...ama mesela komsumuzun oğlu var ege gıbı ..ama cıft karı koca somurtuk ve nobrann...bebek de aynı hıc mı gulmez bır bebek ya....ve donuk anne babası gıbı egenın enerjısıne herkes hayran...apartmanda favorı bebek...gecende kucuklerın oyunlarını ızlıyorum bahcede...bebek oluyorlar akılları sıra ve ben egeyim hayır ben egeyım dıye kavga edıyorlar çok güldüm...popüler oğlum benim...sizin gibi çatlakların da bebekleri gayet sevımlı guleryuzlu ve enerjık olacak tabüküüüüü
ayyy bende herkesi tipimle döverdim sen misal kime gıcık olsm karşısına çok güzel halimle çıkardımnama şimdi kocaman bir totom var
hıımm ok var ama neylisi bilmiyom dediğin gibi inanılmaz kuru ve acıyo ufff eziyet gibi bişibakalım ben ne zmn normale dönerim , dönermiyim bilmem
komik esprili ve güler yüzlü insanların bebekleri de inanın bana aynı anne babası gibi güler yüzlü ve esprili oluyor...ben içim kan ağlasa bile egeye bebeklıgınden bu yana hep guleryuz gosterıyorum konusurken hep guluyorum...ne megaloman demeyın bunu okumustum bır yerde...ege de inanırmısınız bırı a dese baslıyo gulmeye..ınsan ayırt etmıyor...ama mesela komsumuzun oğlu var ege gıbı ..ama cıft karı koca somurtuk ve nobrann...bebek de aynı hıc mı gulmez bır bebek ya....ve donuk anne babası gıbı egenın enerjısıne herkes hayran...apartmanda favorı bebek...gecende kucuklerın oyunlarını ızlıyorum bahcede...bebek oluyorlar akılları sıra ve ben egeyim hayır ben egeyım dıye kavga edıyorlar çok güldüm...popüler oğlum benim...sizin gibi çatlakların da bebekleri gayet sevımlı guleryuzlu ve enerjık olacak tabüküüüüü
Valla ben bile kendime inanamıyorumkociş sen artık beni istemiyosun, benden soğudun deyip duruyo bi kaç kere o çok istedi diye denedik, onda da çok canım yandığı için yarıda kesmek zorunda kaldık
hayır ok marka ama kondom degıl kayganlaştırıcı jel ınternetten bulmustuk bız dogum sonrası Eki Görüntüle 207546
ben hamileyken 1 defa denedim ondada ekellenmelerim oldu bir daha hiiiiç yapmadım takiii 40 çıkana kadaronuda hatırlamak bile istemiyorum
hayır ok marka ama kondom degıl kayganlaştırıcı jel ınternetten bulmustuk bız dogum sonrası Eki Görüntüle 207546
kız benım ne cadılıgım var ınanırmısın gelen yenı gelın acayıp cadı cozurtmus zaten kaynanam aglıyo gecende esıme...kadınlar ev borcu oduyorlar tutturdular bu yıl evlenelım dıye daha okuyan kardeslerı var bırde ...kaynım da tam go...doşş....kız ne derse kadına kafa tutyo ...hem evlenseler bıle 1 yıl ayrı kalcaklar es durumu olmayacak dusun...ona ragmen elını cebıne atmıyo beyfendı ...vallahı ınsanda vıjdan olsun ben hıc sıkmamıstım hıc bırsey ıstemedım bana sadece gelınlık aldılar bır de takımı yaptılar ınan ıc camasırı gecelık o tarz seylerı hep kendım aldım para kazanıyoz hem ınsan sevsın esını yeterkı bunlarda gozu olmuyor ...gecende bızım fotolarımızı gostermesı ıcın rıca etmısler de faceden...onlar resım koymuyo dıye reddetmıs...sonra kendı annesı ısrar edınce acmıs...ne alıpp veremedıgı varsa benle ...zannedersem kıskanıyormus benı...aldıgım ıstıbaratlara gore..salak neyımı kıskanıyor anlamadım daha 2 kez muhabbet ettık dusun gorusme fırsatımız bıle olmadı ...zannedersem kaynanam benı ve aılemı cok ovuyor hıc uzmedıler bızı dıye...bu da tavır almaya basladı..bak kaç kere aradım onu telden ...bı bahane uretıp ..daha egenın bı resmını begenmıslıgı yada bana bı mesaj ya da aramıslıgı yok...gerı duruyor kendı bılır...ben de onun dugununde guzel olcammmm ooooohhhhh
çatla emi elifffff kaptım kızııııı
hanım hanııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııımmm...sen kendıne bak olur mu ilk önce....
Valla ben bile kendime inanamıyorumkociş sen artık beni istemiyosun, benden soğudun deyip duruyo bi kaç kere o çok istedi diye denedik, onda da çok canım yandığı için yarıda kesmek zorunda kaldık
Ayyyy korkutma beni yaaaa :18: :18: :18:
Ay bu kıskançlık ne kötü bişey yaa.niye kıskanıyorki senii.gerçi güzel hatunsunn
çık bacım çıkk.en güzel halinle çık karşılarınaa...
Evettt fotolardan belli oluyorr.ege huysuz suratsız bi bebek değill..maşallahhh kırkbir keree..
Eşimde bana başlarda öyle diyorduu..hafta sonları gittiğimdee ben isteksiz oluyordum..sen beni özlememişsin diyordu...
Ama şimdi karnımda büyüdükçe oda uzak duruyorr.gerçi geçen gece bi teşebbüste bulundu ama...
Ama nasıl bişeysee...hiiç etkilemiyorr..önceden eşimin iki dokunuşuna tav olurdumm... :26:
ya aslında bu hamileyken can acıma olayı bence kişiyle alakalı bebege bişi olur allah korusun falan die kasar insan farkında olmadannn
korkma kızzz benim arkadasım doguma gitcek ti hala yapıodu
aslında zararı yok ama bana öle olmuştu işte
Ooohhh ooohhhhh emişin emişin bol bol, yarasın çirkin ördek yavrusunaaakızım uyandı şekerlerim emişme saatimiz görüşürüz yineee
yyaa ama bende öncedende oluyodu biliyomusunn.. :26: eşimle 2-3 hafta görüşmediğimiz zamanlar oluyordu..sanki kapanmış gibi tüm yollarrr..aç açabilirsennnnnn....
yyaa ama bende öncedende oluyodu biliyomusunn.. :26: Eşimle 2-3 hafta görüşmediğimiz zamanlar oluyordu..sanki kapanmış gibi tüm yollarrr..aç açabilirsennnnnn....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?