Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Merhaba arkadaşlar cumartesi hcg 325 bugün 1061 çıktı bebeğe bakmaya çalıştık ama daha kesem bile yeni yeni oluşuyormuş 10 güne anca görünürmüş 10 gün sonra gideceğim herhalde hamileyim Allah herkese istediği zamanda nasip etsin

tebrık ederım Allah saglıklı olarak kucagına alamk nasıp etsın ınsallah canım benım darısı basımıza amın

amiiiiin. inşallah kesesini en kısa zamanda görürsün canım. Allah tamamına erdirsin

kızlar bazılarınızı biliyorum ama mesela bayankarasu senin kaç aydır bebeğini beklediğini bilmiyorum.. çok bekletmemiştir inşallah

Canımcım ben 6 aydır bekliyorum :çok üzgünüm: çok sayılmaz aslında ama biraz sabırsızım işte, dayanamıyorum, inşallah daha fazla bekletmez meleğim :Saruboceq:

twety gerçekten çok komikti canım ya teşekkürler:)))))))

hanrey hayırlı olsun tebrikler a.s.

Canımcım ben 6 aydır bekliyorum :çok üzgünüm: çok sayılmaz aslında ama biraz sabırsızım işte, dayanamıyorum, inşallah daha fazla bekletmez meleğim :Saruboceq:

inşallah canım inşallah.. gerçekten de çok değilmiş ama insan hemen olsun istiyor :) ben de öyleyim ama kısmet :)

HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

saziye19.........................7 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
birmur................................9 OCAK Güzel haberlerini bekliyouz :) )
tweety3283..................................10 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
ebruli016...........................11 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
dilemma_.....................11 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

ciceğim7979...........................13 OCAK
htcyz................13 OCAK
madeofhonor...................14 OCAK
bayankarasu..............15 OCAK
cngenm...................15 OCAK
ktg..................................15 OCAK
banu77................................16 OCAK
naneseker.................................17 OCAK
Elson.......................................17 OCAK
krizantem.................19 OCAK
clemantine...............20 OCAK
smart_girl................20 OCAK
sorgunlu66...............24 OCAK
deryainci......................24 OCAKK
bekleyis.............................24 OCAK
AnGElllL..........26 OCAK
zehsel...............26 OCAK
ekin79................26 OCAK
idilcan...................27 OCAK
aysulay26.....................28 OCAK
tatlikiz.....................29 OCAK
captanınkarısı...............30 OCAK
eLOVER................30 OCAK
suozdek........................31 OCAK
the_fts...................31 OCAK
berra1......................1 ŞUBAT
beleney...............2 ŞUBAT
hatunsultan................2 ŞUBAT
BeReN35........................6 ŞUBAT
pembedana..................8 ŞUBAT
senayburge...................10 ŞUBAT
Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--???

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26--

Son düzenleme:
ay gelemedim bi yaa iş iş iş :) bi de program sorun çıkarttı uğraş anam uğraş :)

ben biliyoruM SÜREKLı GıRıYORUM...BıRDE KAAN KOCATEPE NıN SıTESı ıYı KIZLAR

hayrılı olsun canım :) kucağınada alırsın inşallah

HANREYY tebrik ederiz canım
sağlıkla gelsin bebeğin kupanı veriyim:hooray:

twetty çok iyiydi gerçekten.. arada böle yapalım kızlar kafamız dağılsın hemi

bizde bunu denesemiydik yaa :))))

Yeni mahallesinde kahvede sohbet eden adama arkadaşları: ''Senin aile yaşantına hayranız, eşin ve çocuklarınla çok mutlu bir yaşantın var. Karının bir dediğini iki etmiyorsun.

Bu mutluluğunun sırrını bize de anlat yoksa pısırık olduğunu düşüneceğiz.'' derler.

''Kısaca anlatayım ...'' der adam. ''Düğünümüz bittikten sonra karım kendi atına, ben de kendi atıma bindik evimize doğru gidiyoruz. Benim bindiğim atın ayağı takıldı ve sendeledi. Karım eğildi ve benim atıma 'Bir' dedi. Biraz daha ilerledik ve benim atımın ayağı tekrar takılıp tökezlediği zaman eşim tekrar eğilip atıma 'ıki' dedi. Az sonra atım tekrar aynı şekilde tökezleyince eşim atından indi ve at'a 'Üç' dedi ve çeyizinden tabancasını çıkartıp atımı alnından vurdu.

Ben şok olmuştum ... Eşime bir hışımla çıkıştım ''Yazık değil mi ata, neden vurdun kadın, manyak mısın sen?'' diye bağırdım ... Karım arkasını döndü ve bana 'Bir' dedi. Ve o günden sonra karımın bir dediğini iki etmedim :))

Kız orada otomatik hesaplayıcılar var ne kadar doğru? site'ye göre yarın yumurtlamam lazım...

vallaha onlar ortalama soyluyo ben de onu takıp ettım hep bu ay hamıleyım ama sana tavsıyem bos gun gecırme ben 5 aydır gun asırı yapıyodum tutmadı bu ay full tıme calıltık(bıraz zor oldu ) ama kısmet mı artık bılmıyom da tuttu...

tweety3283 canım sen bizi gülgürdün Allahta seni güldürsün inş.

amiiiiin canım hepimizi inş. :Saruboceq:
benimde en çok hoşuma giden tavukların g...ü yırtıldı size yumurta yetiştircem derken olandı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ay bi misafirim geldi gitti kaç sayfa atlamışsınız.oku okuuu bitmedi.

sitedeki hesaplama adetin düzenine bağlı
kadın her ay 28 günde bir adet görüyosa zaten 14.gün yumurta çatlıyor
ama 1yıl içinde kadınlar en az 1kez bazen geç bazen erken adet olabiliyor
o yüzden garantiye almak için 10-2-14-16-18-20.günler beraberlik öneriliyor

slm kıslar beren sayesinde aranıza yeni katıldım bende.Bende tedavimin 2. ayındayım cuma yada cumartesi regl günüm inşallah olmazda size iyi haberler veririm tabi aranıza alırsanız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…