Merhaba arkadaşlar cumartesi hcg 325 bugün 1061 çıktı bebeğe bakmaya çalıştık ama daha kesem bile yeni yeni oluşuyormuş 10 güne anca görünürmüş 10 gün sonra gideceğim herhalde hamileyimAllah herkese istediği zamanda nasip etsin
Merhaba arkadaşlar cumartesi hcg 325 bugün 1061 çıktı bebeğe bakmaya çalıştık ama daha kesem bile yeni yeni oluşuyormuş 10 güne anca görünürmüş 10 gün sonra gideceğim herhalde hamileyimAllah herkese istediği zamanda nasip etsin
kızlar bazılarınızı biliyorum ama mesela bayankarasu senin kaç aydır bebeğini beklediğini bilmiyorum.. çok bekletmemiştir inşallah
Canımcım ben 6 aydır bekliyorum :çok üzgünüm: çok sayılmaz aslında ama biraz sabırsızım işte, dayanamıyorum, inşallah daha fazla bekletmez meleğim :Saruboceq:
ben biliyoruM SÜREKLİ GİRİYORUM...BİRDE KAAN KOCATEPE NİN SİTESİ İYİ KIZLAR
Kız orada otomatik hesaplayıcılar var ne kadar doğru? site'ye göre yarın yumurtlamam lazım...
Kız orada otomatik hesaplayıcılar var ne kadar doğru? site'ye göre yarın yumurtlamam lazım...
tweety3283 canım sen bizi gülgürdün Allahta seni güldürsün inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?