evet canım gördüm bu aralar dizilerde hamile kalma modası çıktı :))
hepsininde yumurtlama dönemine geliyo galiba ne tesadüfffkaydirigubbakcemile3
hepsininde yumurtlama dönemine geliyo galiba ne tesadüfffkaydirigubbakcemile3
Kızlar nereye gitti bu milet yaaa bilmiyorumkismile bigün de yemek yemiyim arkidişlerimle sohbet edeyim biraz dedim, herkes yemeğe kaçmış yaaaafuuuuuuuuuuuuuuuu bilmiyorumkismile
Ben sabahtan beri burdayım ama hem varıımm hem yokuumm gibi garip bişey.Acayip yoğunum;dönem sonu malum ama iki saatte bi işi ancak yapıyorum;içimden gelmiyor bugün nendense.
Su canım 16sına yaz garanti olsun
Ebrulicim Hilal yumurtlama takibi tedavisi görüyo hilal 2aydır.. yaşı 35 benle bir
bir oğlu var onunda.. o da 2009 da düşük yaptı v.s.v.s
yani ben neysem o da o.. yaşadıklarımız aynı hemen hemen
Hiç sorma canım yaa, bizde de aynı dert kafamçokkarıştı internette sorun var, e-okul da çok yavaş açılıyo zaten, daha birsürü öğretmenin not çıktılarını alacam e-okuldan, açılmıyo ki alayım, bu meb.in hattı deli ediyo beni kötükedihüso
Olmazzz.16'sın yazamaaazzzz!!!klava: Artık Ocak 20'den öncesinde kişi görmek istemiyorum;yahuu bi ilk ona gireceğim gene beni geri atmaya çalışıyorsunzu yaaaaaaa :gitme:
Olmazzz.16'sın yazamaaazzzz!!!klava: Artık Ocak 20'den öncesinde kişi görmek istemiyorum;yahuu bi ilk ona gireceğim gene beni geri atmaya çalışıyorsunzu yaaaaaaa :gitme:
Tab senin sınavın falan yok değil mi :)) ama yine de sen neden alıyorusn ki milletin çıktısını;müdür yardımcınız neci pardon.... Formatörsün diye her angaryayı yapmak senin işin mi yaaniben olsam yapmazdım! aklinialirimsmile
AA DEDıM BıZ ŞUBATTAYIZDA HABERıMMı YOK:roflol::roflol:
Allah iyiliğini versin kuzum napsın millet senin için ocak 18i mi adet olsun:roflol:
ahh canım hiç öyle bir niyetimiz olur mu:)) 16 sına yazmıştım bile çoktan :))
ya ben ne yapim taaaaa altlardayımm mafoldumben
Benim önümde 3 kişi kaldı, çekilin üleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyn benim meleğim gelecekboshayallersmile
Malesef öyle canım, bizim idareciler yan gelip yatıyo, hepsinin işini ben yapıyorum, bütün okulun çıktıları bana bakıyo şu an, delirmek üzereyim kötükedihüso, 3 senedir böyle, sabrımı ölçüyolar heralde diyorum ama bigün birine öyle bi patlicam ki :mymeka:
Hayır canımcım 20'sinden sonra olsun yeni gelenler :roflol: :roflol: :roflol: İlk ona o kadar yaklaşmışken araya kaynak yapmayalım :))
Şaka tabi(yarı şaka ;ama arkadaşın bir görnd bir kayboldu tam nicki neydi söyle de ekleyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?