Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

saziye19.........................7 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
birmur................................9 OCAK Güzel haberlerini bekliyouz :) )
tweety3283..................................10 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
ebruli016...........................11 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
dilemma_.....................11 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

ciceğim7979...........................13 OCAK
htcyz................13 OCAK
madeofhonor...................14 OCAK
bayankarasu..............15 OCAK
cngenm...................15 OCAK
ktg..................................15 OCAK
hilal07.......................... 16 OCAK
banu77................................16 OCAK
naneseker.................................17 OCAK
Elson.......................................17 OCAK
krizantem.................19 OCAK
clemantine...............20 OCAK
smart_girl................20 OCAK
sorgunlu66...............24 OCAK
deryainci......................24 OCAKK
bekleyis.............................24 OCAK
AnGElllL..........26 OCAK
zehsel...............26 OCAK
ekin79................26 OCAK
idilcan...................27 OCAK
aysulay26.....................28 OCAK
tatlikiz.....................29 OCAK
captanınkarısı...............30 OCAK
eLOVER................30 OCAK
suozdek........................31 OCAK
the_fts...................31 OCAK
berra1......................1 ŞUBAT
beleney...............2 ŞUBAT
hatunsultan................2 ŞUBAT
BeReN35........................6 ŞUBAT
pembedana..................8 ŞUBAT
senayburge...................10 ŞUBAT
Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--???

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26--

Kızlar nereye gitti bu milet yaaa bilmiyorumkismile bigün de yemek yemiyim arkidişlerimle sohbet edeyim biraz dedim, herkes yemeğe kaçmış yaaaafuuuuuuuuuuuuuuuu bilmiyorumkismile

çiçeğimle hcyz bekleme salonuna geçtiğinde ben de ilk ondaki yerimi alacağımmmm :)

Kızlar nereye gitti bu milet yaaa bilmiyorumkismile bigün de yemek yemiyim arkidişlerimle sohbet edeyim biraz dedim, herkes yemeğe kaçmış yaaaafuuuuuuuuuuuuuuuu bilmiyorumkismile

Ben sabahtan beri burdayım ama hem varıımm hem yokuumm gibi garip bişey.Acayip yoğunum;dönem sonu malum ama iki saatte bi işi ancak yapıyorum;içimden gelmiyor bugün nendense.

Su canım 16sına yaz garanti olsun

Ebrulicim Hilal yumurtlama takibi tedavisi görüyo hilal 2aydır.. yaşı 35 benle bir
bir oğlu var onunda.. o da 2009 da düşük yaptı v.s.v.s
yani ben neysem o da o.. yaşadıklarımız aynı hemen hemen

Ben sabahtan beri burdayım ama hem varıımm hem yokuumm gibi garip bişey.Acayip yoğunum;dönem sonu malum ama iki saatte bi işi ancak yapıyorum;içimden gelmiyor bugün nendense.

Hiç sorma canım yaa, bizde de aynı dert kafamçokkarıştı internette sorun var, e-okul da çok yavaş açılıyo zaten, daha birsürü öğretmenin not çıktılarını alacam e-okuldan, açılmıyo ki alayım, bu meb.in hattı deli ediyo beni kötükedihüso

Olmazzz.16'sın yazamaaazzzz!!! klava: Artık Ocak 20'den öncesinde kişi görmek istemiyorum;yahuu bi ilk ona gireceğim gene beni geri atmaya çalışıyorsunzu yaaaaaaa :gitme:

Tab senin sınavın falan yok değil mi :)) ama yine de sen neden alıyorusn ki milletin çıktısını;müdür yardımcınız neci pardon.... Formatörsün diye her angaryayı yapmak senin işin mi yaani ben olsam yapmazdım! aklinialirimsmile

Olmazzz.16'sın yazamaaazzzz!!! klava: Artık Ocak 20'den öncesinde kişi görmek istemiyorum;yahuu bi ilk ona gireceğim gene beni geri atmaya çalışıyorsunzu yaaaaaaa :gitme:

AA DEDİM BİZ ŞUBATTAYIZDA HABERİMMİ YOK:roflol::roflol:
Allah iyiliğini versin kuzum napsın millet senin için ocak 18i mi adet olsun:roflol:

ahh canım hiç öyle bir niyetimiz olur mu:)) 16 sına yazmıştım bile çoktan :))
ya ben ne yapim taaaaa altlardayımm mafoldumben

Malesef öyle canım, bizim idareciler yan gelip yatıyo, hepsinin işini ben yapıyorum, bütün okulun çıktıları bana bakıyo şu an, delirmek üzereyim kötükedihüso, 3 senedir böyle, sabrımı ölçüyolar heralde diyorum ama bigün birine öyle bi patlicam ki :mymeka:

AA DEDıM BıZ ŞUBATTAYIZDA HABERıMMı YOK:roflol::roflol:
Allah iyiliğini versin kuzum napsın millet senin için ocak 18i mi adet olsun:roflol:

Hayır canımcım 20'sinden sonra olsun yeni gelenler :roflol: :roflol: :roflol: ılk ona o kadar yaklaşmışken araya kaynak yapmayalım :))

Şaka tabi(yarı şaka ;ama arkadaşın bir görnd bir kayboldu tam nicki neydi söyle de ekleyelim

ahh canım hiç öyle bir niyetimiz olur mu:)) 16 sına yazmıştım bile çoktan :))
ya ben ne yapim taaaaa altlardayımm mafoldumben

Benim önümde 3 kişi kaldı, çekilin üleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyn benim meleğim gelecek boshayallersmile

Ben olsam yapmazdım;ne iş yaparki bunalr başka?Not çıktısı da almayacakalrsa lülülülülülü

Sanırım sabırlısın;dediğim gibi ben yapmazdım.

canım ben ekledim :kedi:

Ya kızlar şaka biyana, bizim hakemin eli kulağında yine sanırsam, kırmızı kartı çekti çekecek gibi geliyo, sancılarım başladı, arada bir kramplar giriyo ki dayanılmaz eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…