Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
canım günaydın belkide hamilesindir canım ya adetinede 5 gün varmış belki belirtilerini yaşıyorsundur daha öncede olmamış böyle birşey ayy hadi işallah canım güzel haberlerini bekliyoruz hihoyyyt ama sen yinede hemen şartlama kendini dediğin gibi yoksa psikolojik gecikir..fazla üstüne düşme batmaların falan duymazdan gel :)) olursada sürpriz olsun işallahh :1hug:

Canım yaa, aslında benim geçen ay da adetime 2 gün kala lekelenmem ve sancım olmuştu, ama bu kadar kötü, dayanılmaz ağrım olmamıştı hiç, ozaman doktora gitmiştim lekelenmeden dolayı şüphelenip doktor hamileymişsin ama erken bi düşük yaşamışsın demişti, aslına bakarsanız ben yine aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum ama bu kez lekelenme yok, sadece ağrım var, ama dayanılmaz bi şekilde mafoldumben
sizce napmalıyım, doktoruma gitsem mi ki senağlama

günaydın kızlarrr
nasılsınız var mı güzel haberler

evet canım bencede bekle üsteleme sonra biliyosun üzülüyoruz gerçi insan yinede düşünmeden edemiyo adet günü yaklaştıkça geldikçe aklımız hep orda oluyo :(( işallah bu kez gelmiştir meleğin canımm hadi hayırlısı belkide 3. hamişimiz sen olursun zemuszemuszemuszemus

çok sağol canım. bu sitede doğuma hazırlık bölümünü inceledimde bebişlerine ne güzel şeyler hazırlamışlar. çok imrendim ya. allahım bu duyguyu isteyen herkese tattırsın inşallah.:enbuyukkk:

Canım yaa, aslında benim geçen ay da adetime 2 gün kala lekelenmem ve sancım olmuştu, ama bu kadar kötü, dayanılmaz ağrım olmamıştı hiç, ozaman doktora gitmiştim lekelenmeden dolayı şüphelenip doktor hamileymişsin ama erken bi düşük yaşamışsın demişti, aslına bakarsanız ben yine aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum ama bu kez lekelenme yok, sadece ağrım var, ama dayanılmaz bi şekilde mafoldumben

hala ağrıların devam ediyomu canım. bi kan testi yaptır istersen adetinde az kalmış varsa bebiş kanda çıkar.

günaydın seni ümitlendirmek istemem ama şiddetli karın ve kasık ağrıları bende de olmuştu henüz hamile olduğumu bilmeden günüm geçmeden yaklaşık 1 hafta önce başlamıştı. ve ben hayatım boyunca adet sancısı nedir yaşamamış biriyim. öyle şiddetli ağrı olduki gece uykudan uyanıp ağlıyodum ama belki hamileyimidr diye de doktora gitmememk için eşime baya direnmiştim. günümün geçmesini bekliyodum çünkü. neyse 1 hafta filan o sancılarla yaşadım günüm geçti test yaptım sonuç pozitifti. inşallah sende güzel haberler verirsin. Rabbim gönlündekini versin

canım hemen kötü şeyler düşünme Allah korusun aynı şey bidaha olacak diye birşey yok :(( belki geliyodur meleğin annesi :emir_bebek: iyi düşün güzel düşün ama için rahat etmiyorsa ağrıdan duramıyorsan doktorunu ara bilgi al canım veya yanına git baksın bi :teselli:

bu arada burda bi topikte paylaşmıştım bunu karın ağrısı hamilelik belirtisi olabilirmi diye herkes olmaz demişti hatta biri çok kalbimi kırmıştı. ama şükür ki hamileyim

günaydın seni ümitlendirmek istemem ama şiddetli karın ve kasık ağrıları bende de olmuştu henüz hamile olduğumu bilmeden günüm geçmeden yaklaşık 1 hafta önce başlamıştı. ve ben hayatım boyunca adet sancısı nedir yaşamamış biriyim. öyle şiddetli ağrı olduki gece uykudan uyanıp ağlıyodum ama belki hamileyimidr diye de doktora gitmememk için eşime baya direnmiştim. günümün geçmesini bekliyodum çünkü. neyse 1 hafta filan o sancılarla yaşadım günüm geçti test yaptım sonuç pozitifti. inşallah sende güzel haberler verirsin. Rabbim gönlündekini versin

Sağol canım benim, inşallah vardır yaa, ben en iyisi şimdilik aile hekimime gidiyim, karın ağrısı şikayetiyle, anlatiyim durumu, gerekli görürse o bi kan testi ister heralde dimi mafoldumben
Gidiyom ben valla, hadi dua edin benim için de kötü bişey çıkmasın nolur :((((

çok sağol canım. bu sitede doğuma hazırlık bölümünü inceledimde bebişlerine ne güzel şeyler hazırlamışlar. çok imrendim ya. allahım bu duyguyu isteyen herkese tattırsın inşallah.:enbuyukkk:

aminnnn canım hepimize işallah :Saruboceq: bende incelemiştim canım bebişlerin odaları cicileri bayıldım bayıldım:emir_bebek: işallah bizlerede nasip olur :Saruboceq:

bu arada burda bi topikte paylaşmıştım bunu karın ağrısı hamilelik belirtisi olabilirmi diye herkes olmaz demişti hatta biri çok kalbimi kırmıştı. ama şükür ki hamileyim

canım allah sağ salim bebeğini kucağına almayı nasip etsin. karın ağrısı bende yaşıyorum kramp şeklinde bilmiyorum ama bebiş var mı.

Sağol canım benim, inşallah vardır yaa, ben en iyisi şimdilik aile hekimime gidiyim, karın ağrısı şikayetiyle, anlatiyim durumu, gerekli görürse o bi kan testi ister heralde dimi mafoldumben

canım dualarımız seninle kan testide yaptırda belki bebiş vardırr hihoyyythihoyyyt güzel haberlerle gel canım bizi merakta bırakma :1hug:

eveeeeeeeetttttttttttttt neden ben bu topiği daha önce görmedim diyorum okurken???

önce kendimi tanıtayım sonra anlatayım yaşadıklarımı.kayseride yaşıyorum.evleneli 10 gün sonra 3 ay olacak.zaman su gibi akıp geçiyor.ve bu arada ben 4 haftalık hamileyim.önce çok bocaladım çok çok erken hamile kaldığım için ama şimdi onu sevmeye başladım benim içimde büyüyen meleğimi.

keşke daha önce görseydim bu topiği en azından adet günümü beklediğim zamana kadar olan dönemde değişimleri fark ederdim.ama şimdi anlıyorum.ben 3-4 aralıkta bekliyodum kırmızı kartımı.ama gelmedi bi türlü.adetime 5 gün kala feci kasık sancılarım vardı ve bir tane leke geldi.(meğerse yerine yerleşme lekesiymiş ve onun sancısıymış...) yine bişi anlamadım hiç böyle olmamıştı ama adetim geliyor sandım.göğüslerim acaip hassaslaşıp ağrıyordu.içimde bi bulantı adını konduramadığım bir iştahsızlık vardı.gerçi hala bulantı ve iştahsızlık var...en son dayanamadım gebelik testi yaptım.aman Allah'ım bide ne göreyim hafif silik çift çizgi.inanamadım o gebelik testini kaç saat izledim ben bilemiyrum.geçen hafta gittim test yaptırdım ve kan değerim 308 pozitif denildi.2 gün önce kadın doğum uzmanına gittim.4 haftalık hamileyim ve 2 hafta sonra kalp atışını duymak için gideceğim.hepinizi öpüyorum.

byessssssss

bu arada ben ağustos annesi olacağım inş:)))

Son düzenleme:

git ama doktorun kan testi istemesini bekleme yani hamile olabileceğini düşünerek git ve ve doktoruna da söyle aynı belirtileri yaşamışım seninle zaten netten de bakarsan bu ağrı hamilelik belirtisi. inşallah hamileisndir. dönünce haber ver olurmu ben bu topikte olmasamda 2010 mayıs anneleri topiğinde olurum güzel haberlerini bekliyorum

canım allah sağ salim bebeğini kucağına almayı nasip etsin. karın ağrısı bende yaşıyorum kramp şeklinde bilmiyorum ama bebiş var mı.
çok saol canım rabbim isteyen herkese nasip etsin
eveeeeeeeetttttttttttttt neden ben bu topiği daha önce görmedim diyorum okurken???

önce kendimi tanıtayım sonra anlatayım yaşadıklarımı.kayseride yaşıyorum.evleneli 10 gün sonra 3 ay olacak.zaman su gibi akıp geçiyor.ve bu arada ben 4 haftalık hamileyim.önce çok bocaladım çok çok erken hamile kaldığım için ama şimdi onu sevmeye başladım benim içimde büyüyen meleğimi.

keşke daha önce görseydim bu topiği en azından adet günümü beklediğim zamana kadar olan dönemde değişimleri fark ederdim.ama şimdi anlıyorum.ben 3-4 aralıkta bekliyodum kırmızı kartımı.ama gelmedi bi türlü.adetime 5 gün kala feci kasık sancılarım vardı yine bişi anlamadım hiç böyle olmamıştı ama adetim geliyor sandım.göğüslerim acaip hassaslaşıp ağrıyordu.içimde bi bulantı adını konduramadığım bir iştahsızlık vardı.gerçi hala bulantı ve iştahsızlık var...en son dayanamadım gebelik testi yaptım.aman Allah'ım bide ne göreyim hafif silik çift çizgi.inanamadım o gebelik testini kaç saat izledim ben bilemiyrum.geçen hafta gittim test yaptırdım ve kan değerim 308 pozitif denildi.2 gün önce kadın doğum uzmanına gittim.4 haftalık hamileyim ve 2 hafta sonra kalp atışını duymak için gideceğim.hepinizi öpüyorum.

byessssssss

gözün aydınnnnn allah sağ salim kucağına almayıda nasip etsin canım

keşke daha önce görseydim bu topiği en azından adet günümü beklediğim zamana kadar olan dönemde değişimleri fark ederdim.ama şimdi anlıyorum.ben 3-4 aralıkta bekliyodum kırmızı kartımı.ama gelmedi bi türlü.adetime 5 gün kala feci kasık sancılarım vardı ve bir tane leke geldi.(meğerse yerine yerleşme lekesiymiş ve onun sancısıymış...) yine bişi anlamadım hiç böyle olmamıştı ama adetim geliyor sandım.göğüslerim acaip hassaslaşıp ağrıyordu.içimde bi bulantı adını konduramadığım bir iştahsızlık vardı.gerçi hala bulantı ve iştahsızlık var...en son dayanamadım gebelik testi yaptım.aman Allah'ım bide ne göreyim hafif silik çift çizgi.inanamadım o gebelik testini kaç saat izledim ben bilemiyrum.geçen hafta gittim test yaptırdım ve kan değerim 308 pozitif denildi.2 gün önce kadın doğum uzmanına gittim.4 haftalık hamileyim ve 2 hafta sonra kalp atışını duymak için gideceğim.hepinizi öpüyorum.

byessssssss

hoşgeldin canım seni diğer topikten tanıyorum hamile olduğunu öğrendiğinde kafan karışıktı ama şimdi alışmışsın sevindim :) geldiğin iyi oldu bizlerlede paylaşırsın bildiklerini Allah bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin a.s.

canım içini ferah tut güzel haberlerini bekliyoruz burda.

canım kaç haftalık hamilesin bide kaçıncı ayda oldu meleğiniz :))

byessssssss

bu arada ben ağustos annesi olacağım inş:)))

hoşgeldin canım. hihoyyyt allah sağ salim bebeğini kucağına almayı nasip etsin.

Kızlar günaydın.... :) Bol hamiş haberleri olur inş. bugün.

Kızlar bende bugun acayip bi değişim var içimde balonlar patlıyor :)
Allahım ya hastalansam yada pozitif çıksa artık yaa

Back
X