Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Kızlar günaydın.... :) Bol hamiş haberleri olur inş. bugün.

Kızlar bende bugun acayip bi değişim var içimde balonlar patlıyor :)
Allahım ya hastalansam yada pozitif çıksa artık yaa

günaydın canım.amin canım bu topikten çok hamiş çıkacak gibi
seninde günün baya geçti testte çıkmıyor mu kan testi yaptırsan

Kızlar günaydın.... :) Bol hamiş haberleri olur inş. bugün.

Kızlar bende bugun acayip bi değişim var içimde balonlar patlıyor :)
Allahım ya hastalansam yada pozitif çıksa artık yaa

günaydın canım senin günün 8 aralıkmış bugün 17 si 9 gün geçmiş kan testi falan yaptırdınmı

günaydın bayanlarrrrrr.............:))

herkes ıyıdır umarım varmı guzel haberler???

günaydın canım.amin canım bu topikten çok hamiş çıkacak gibi
seninde günün baya geçti testte çıkmıyor mu kan testi yaptırsan

sabah hastaneye gidecektik ama uyuya kaldım :a015: bu akşam idrar testi yapıcam. oturdugum yerde sanki içimde bişiler yer değiştiriyo gibi acayip seslerde çıkıo balonlar patlıo ya ilk defa böle bişi hissediyom Allah sonumu hayır etsin:uhm:

sabah hastaneye gidecektik ama uyuya kaldım :a015: bu akşam idrar testi yapıcam. oturdugum yerde sanki içimde bişiler yer değiştiriyo gibi acayip seslerde çıkıo balonlar patlıo ya ilk defa böle bişi hissediyom Allah sonumu hayır etsin:uhm:

inşallah hamilesindir canım. idrar testinde çıkar artık baya geçmiş çünkü. başka belirtilerin var mı diğer aylardan farklı olarak :CüvCüv:

çok saol canım rabbim isteyen herkese nasip etsin

gözün aydınnnnn allah sağ salim kucağına almayıda nasip etsin canım

amin canım dualarım hep sizinle...

hoşgeldin canım seni diğer topikten tanıyorum hamile olduğunu öğrendiğinde kafan karışıktı ama şimdi alışmışsın sevindim :) geldiğin iyi oldu bizlerlede paylaşırsın bildiklerini Allah bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin a.s.

amin cümlemize nasip etsin rabbim sağ salim bebişlerimizi,sağ salim dünyaya getirmeyi.evet alıştım hatta kızım olacağını hissediyorum.hiç örgü bilmediğim halde kayınvalidemin yardımıyla pembe bir bebek yeleği bile başladım:)))bi görsen teyzesi öle tatlı oluyoki:))

hoşgeldin canım. hihoyyyt allah sağ salim bebeğini kucağına almayı nasip etsin.

teşekkür ederim canım.darısı sizlerin başına

Son düzenleme:
inşallah hamilesindir canım. idrar testinde çıkar artık baya geçmiş çünkü. başka belirtilerin var mı diğer aylardan farklı olarak :CüvCüv:

kaşıntı vardı oda hafifledi ama işin kötüsü bu zaten ben hastalanmama 5-6 gün kala sancı çeken gögüsleri davul gibi olan birisiydim hep derdim hamiş olsam anlamam aynı belirtiler ya şimdi hiç bir belirti yok

amin canım dualarım hep sizinle...

amin cümlemize nasip etsin rabbim sağ salim bebişlerimi,sağ salim dünyaya getirmeyi.evet alıştım hatta kızım olacağını hissediyorum.hiç örgü bilmediğim halde kayınvalidemin yardımıyla pembe bir bebek yeleği bile başladım:)))bi görsen teyzesi öle tatlı oluyoki:))

teşekkür ederim canım.darısı sizlerin başına

selam canım sende hiç kaşıntı yada gazlılık durumu oldumu ? zemuszemus

selam canım sende hiç kaşıntı yada gazlılık durumu oldumu ? zemuszemus

merhaba canım kaşıntı vardı evet ben bilmeden krem kullandım(1 kereye mahsus) geçti.gaz durumu acaip vardı.yani anlatamam.gaz bulutu gibi gezindim durdum.ama şimdi rahatladım baya...senin adet gününü kaç gün geçti

selam kızlar gerçekten çok hoş bi topik olmuş burası.ellerinize sağlık :)

benim reglim de yarın inş. gelmez ama sanırım dayanamıycam bugün kanda baktırmayı düşünüyorum.kasık batmaları bi kaç baş dönmesi ve hafif bi kaç bulantı dışında belirti yok ama merak işte.....

hoş muhabbetler opuyorumnanaktan

merhaba canım kaşıntı vardı evet ben bilmeden krem kullandım(1 kereye mahsus) geçti.gaz durumu acaip vardı.yani anlatamam.gaz bulutu gibi gezindim durdum.ama şimdi rahatladım baya...senin adet gününü kaç gün geçti

8 aralıkta olmam lazımdır dün aşırı kaşıntı vardı ölcem sandım bgnde var ama dğn gibi dil çok affedersiiniz sanki rahmim içten kaşınıyordu seninde ölemiydi? bugun de aşırı gaz var gaz çıkarmaktan çok içimde bişiler oynaşuo balonlar patlıyo ben cumartesi test yaptım negatifti bu akşam bi daha yapcam

benım gıbı 3 gunu kalan bayanlar varmı???

adet belırtılerınız basladımı veya hıcbırsey yokmu?

8 aralıkta olmam lazımdır dün aşırı kaşıntı vardı ölcem sandım bgnde var ama dğn gibi dil çok affedersiiniz sanki rahmim içten kaşınıyordu seninde ölemiydi? bugun de aşırı gaz var gaz çıkarmaktan çok içimde bişiler oynaşuo balonlar patlıyo ben cumartesi test yaptım negatifti bu akşam bi daha yapcam

kaşıntım öle sayılabilir.özellikle rahim ağzı kaşındı.bence direk kan testi yaptır.ben aile hekimine gittim.gebelik testi yaptırmak istiyorum kandan dedim.hemen yaptılar.bence sen direk kan tahlili yaptır rahat et..bide gebelik testi yaparsan sabah ilk idrarla yap.ozamna sonuç tam çıkıyo...

amin cümlemize nasip etsin rabbim sağ salim bebişlerimizi,sağ salim dünyaya getirmeyi.evet alıştım hatta kızım olacağını hissediyorum.hiç örgü bilmediğim halde kayınvalidemin yardımıyla pembe bir bebek yeleği bile başladım:)))bi görsen teyzesi öle tatlı oluyoki:))

oy oy ellerine sağlık canım. kaydirigubbakcemile5

eveeeeeeeetttttttttttttt neden ben bu topiği daha önce görmedim diyorum okurken???

önce kendimi tanıtayım sonra anlatayım yaşadıklarımı.kayseride yaşıyorum.evleneli 10 gün sonra 3 ay olacak.zaman su gibi akıp geçiyor.ve bu arada ben 4 haftalık hamileyim.önce çok bocaladım çok çok erken hamile kaldığım için ama şimdi onu sevmeye başladım benim içimde büyüyen meleğimi.

keşke daha önce görseydim bu topiği en azından adet günümü beklediğim zamana kadar olan dönemde değişimleri fark ederdim.ama şimdi anlıyorum.ben 3-4 aralıkta bekliyodum kırmızı kartımı.ama gelmedi bi türlü.adetime 5 gün kala feci kasık sancılarım vardı ve bir tane leke geldi.(meğerse yerine yerleşme lekesiymiş ve onun sancısıymış...) yine bişi anlamadım hiç böyle olmamıştı ama adetim geliyor sandım.göğüslerim acaip hassaslaşıp ağrıyordu.içimde bi bulantı adını konduramadığım bir iştahsızlık vardı.gerçi hala bulantı ve iştahsızlık var...en son dayanamadım gebelik testi yaptım.aman Allah'ım bide ne göreyim hafif silik çift çizgi.inanamadım o gebelik testini kaç saat izledim ben bilemiyrum.geçen hafta gittim test yaptırdım ve kan değerim 308 pozitif denildi.2 gün önce kadın doğum uzmanına gittim.4 haftalık hamileyim ve 2 hafta sonra kalp atışını duymak için gideceğim.hepinizi öpüyorum.

byessssssss

bu arada ben ağustos annesi olacağım inş:)))

canım tebrik ederima.s.:nazar:Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah:ecrin_bebek:
hadi bakalım darısı hepimizin başına.inşallah bende hamileysem ağustos annesi olcam.inşallah öledir.tekrar tebrik ediyorummmmmzemuszemuskaydirigubbakcemile5

kaşıntım öle sayılabilir.özellikle rahim ağzı kaşındı.bence direk kan testi yaptır.ben aile hekimine gittim.gebelik testi yaptırmak istiyorum kandan dedim.hemen yaptılar.bence sen direk kan tahlili yaptır rahat et..bide gebelik testi yaparsan sabah ilk idrarla yap.ozamna sonuç tam çıkıyo...

canım teşekkür ederim bu akşam yaptırımde bitsin bu bekleme süresi artık

günaydınnnn kıslarrrrrrrrrrrrrrrropuyorumnanaktanbugüne hamiş haberleriyle girdik inşallah hep böyle dewam ederrrrrrzemuszemus

canım tebrik ederima.s.:nazar:Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah:ecrin_bebek:
hadi bakalım darısı hepimizin başına.inşallah bende hamileysem ağustos annesi olcam.inşallah öledir.tekrar tebrik ediyorummmmmzemuszemuskaydirigubbakcemile5

amin saolsın canım.darısı isteyen dileyen herkesin başına...inş sende hamişsindir hayırlısıyla...eğer öylesen şimdiden ilk tebrik eden ben oluyum:))))

Back
X