Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

yok m canım korkma bnım haberım var ya gırrse hemen sen pembedanın esısın derııımmm..sırnaşık şeysırnaşık şey

Benim eşimde soruyoooo :roflol:
Ya buün bana dediki senin göğünslerin büyümüş;ben de regl olacağım ondan dedim.O da belki bebiş vardır dedi ben de 'hıı tabi kesin;saçmalama yok tabi'dedim.O da 'ya ben var olduğunu düşünmek istiyorum neden engelliyorsun beni' dedi :gitme: Çok üzüldüm;bu adam harbi habrbi çocuk istiyor sanrım. şakkıdı

hehe kız bugun vde cok daralmıstım da ondan aslında...vadı bahane..sssstttt kocıs ole dedım..yoksa o varken bıyere gondrmeslülülülülülü

iyi yapmışsın bazen biz de yaparız öyle kzılaarla kaçamak eşleri bir eve tıkıp delikafadulden

insallah kocısının ıcıne dogmustur canım..hem onlar daha ıyı anlar buyumusmu buyumemısmı dımı amaaa:teytey:

benim eşimde aynı şekildeydi bu ay...duruyo duruyoo, evet evet hamilesin deyip duruyodu. öfflesem, ağlasam, uyusam, yemek yesem belirti bu diyorduuu... ama eşlerle bunu yaşamak paylaşmakta güzel yaa.. demekki onlarda en az bizim kadar heyecanlanıyorlar...

Yok işte !Ben siz hariç kimseyle paylaşmıyorum;etkilenip üzülmesin sonra diye.Ne zaman konuyu açsa kapatıverityorum hep.

Yok kız atıyooooo bariz!Bana da büyümüş geliyor ama ;e normal reglim yakşaltı;hep olur o bende!

bellide olmas canım. inşallllahhh bebiştir..hem o şimdi 4-5 mm büyüklüğünde falandır anca. sen belki farkedersin bakınca , hıı?? neyse hayal kurmayalım az kaldı...bekleyelim di mii...

Yok kız atıyooooo bariz!Bana da büyümüş geliyor ama ;e normal reglim yakşaltı;hep olur o bende!

ya onlar daha cok takıyo galıba..dun esım geldı kapıyı acar acmaz geldımı dedı gelmedı dedım.....tam yemgı hazırlıcam....hıssettım bı baktım kı gelmıs...adam tam sevıncekken husrana ugrattım yaaa..senağlama

kızlar sohbete dahil olamadım çok üzgünüm çıkmam lazım çok öptüm sizi :)) iyi geceler

bellide olmas canım. inşallllahhh bebiştir..hem o şimdi 4-5 mm büyüklüğünde falandır anca. sen belki farkedersin bakınca , hıı?? neyse hayal kurmayalım az kaldı...bekleyelim di mii...

nasıııı yaaaaniiiiiiii?Nasıl farkedecğim kızzz :)Bilmediğimiz bişey mi biliyorsun yoksa :)

Evet işte ben o yüzden paylaşmıyorum.Bi de hiç sormayan adam bu ay kaçında regl oalaksın diye sordu.(hani bilimsel çalıştık ya ;umutlu sanırım :roflol:) Ben de e bi ara olacağım dedim :roflol:

benimkide hergün akşam sordu son 3-4 gün. hatta bigünde dediki, gün boyu konuştuğumuz için, 'gelse söylerdin ama di mi, bekleyemezdin akşamı' dedi yaa...

yok benim arkadaşım kürtaj olmuştuda, hafif bi şişlik oluyo demişti kasıkta..

ne fenasın yaaaa....öle mi söylenir hiç..bence beraber yaşamalı herşeyii şekerler...beklese ne olur?? bizde üzülüyorz, üzülsünler yani gerekiyorsa da!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…