arkadaşın demiyo muuuu,,, yawrum bırak bilgisayarı bana mı geldin anlamadım diyeee...:roflol:
kız evdeyım sımdı.....vadı bıttı hemen geldım actım pc yı..
bende artık o kadar bağlanmışım ki buraya, eşimede demek o kadar anlatıyorum kiii...bugün hamiş var mı hamiş diyooor?? napıyos enin kızlar diyor?? şaştım kaldım vallaa.. yeni giren arkadaşların içinde mavi dana var mı kızlar yaaa???:roflol::roflol::roflol::roflol:
Yok gülüm dizi bitmiş eve kaömış yine :) Belli oldu neden geç geldiği lülülülülülü
bende artık o kadar bağlanmışım ki buraya, eşimede demek o kadar anlatıyorum kiii...bugün hamiş var mı hamiş diyooor?? napıyos enin kızlar diyor?? şaştım kaldım vallaa.. yeni giren arkadaşların içinde mavi dana var mı kızlar yaaa???:roflol::roflol::roflol::roflol:
hehe kız bugun vde cok daralmıstım da ondan aslında...vadı bahane..sssstttt kocıs ole dedım..yoksa o varken bıyere gondrmeslülülülülülü
Benim eşimde soruyoooo :roflol:
Ya buün bana dediki senin göğünslerin büyümüş;ben de regl olacağım ondan dedim.O da belki bebiş vardır dedi ben de 'hıı tabi kesin;saçmalama yok tabi'dedim.O da 'ya ben var olduğunu düşünmek istiyorum neden engelliyorsun beni' dedi :gitme: Çok üzüldüm;bu adam harbi habrbi çocuk istiyor sanrım. şakkıdı
Benim eşimde soruyoooo :roflol:
Ya buün bana dediki senin göğünslerin büyümüş;ben de regl olacağım ondan dedim.O da belki bebiş vardır dedi ben de 'hıı tabi kesin;saçmalama yok tabi'dedim.O da 'ya ben var olduğunu düşünmek istiyorum neden engelliyorsun beni' dedi :gitme: Çok üzüldüm;bu adam harbi habrbi çocuk istiyor sanrım. şakkıdı
insallah kocısının ıcıne dogmustur canım..hem onlar daha ıyı anlar buyumusmu buyumemısmı dımı amaaa:teytey:
benim eşimde aynı şekildeydi bu ay...duruyo duruyoo, evet evet hamilesin deyip duruyodu. öfflesem, ağlasam, uyusam, yemek yesem belirti bu diyorduuu... ama eşlerle bunu yaşamak paylaşmakta güzel yaa.. demekki onlarda en az bizim kadar heyecanlanıyorlar...
Yok kız atıyooooo bariz!Bana da büyümüş geliyor ama ;e normal reglim yakşaltı;hep olur o bende!
Yok kız atıyooooo bariz!Bana da büyümüş geliyor ama ;e normal reglim yakşaltı;hep olur o bende!
bellide olmas canım. inşallllahhh bebiştir..hem o şimdi 4-5 mm büyüklüğünde falandır anca. sen belki farkedersin bakınca , hıı?? neyse hayal kurmayalım az kaldı...bekleyelim di mii...
bellide olmas canım. inşallllahhh bebiştir..hem o şimdi 4-5 mm büyüklüğünde falandır anca. sen belki farkedersin bakınca , hıı?? neyse hayal kurmayalım az kaldı...bekleyelim di mii...
ya onlar daha cok takıyo galıba..dun esım geldı kapıyı acar acmaz geldımı dedı gelmedı dedım.....tam yemgı hazırlıcam....hıssettım bı baktım kı gelmıs...adam tam sevıncekken husrana ugrattım yaaa..senağlama
ya onlar daha cok takıyo galıba..dun esım geldı kapıyı acar acmaz geldımı dedı gelmedı dedım.....tam yemgı hazırlıcam....hıssettım bı baktım kı gelmıs...adam tam sevıncekken husrana ugrattım yaaa..senağlama
kızlar sohbete dahil olamadım çok üzgünüm çıkmam lazım çok öptüm sizi :)) iyi geceler
nasıııı yaaaaniiiiiiii?Nasıl farkedecğim kızzz :)Bilmediğimiz bişey mi biliyorsun yoksa :)
Evet işte ben o yüzden paylaşmıyorum.Bi de hiç sormayan adam bu ay kaçında regl oalaksın diye sordu.(hani bilimsel çalıştık ya ;umutlu sanırım :roflol:) Ben de e bi ara olacağım dedim :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?