yok benim arkadaşım kürtaj olmuştuda, hafif bi şişlik oluyo demişti kasıkta..
ne fenasın yaaaa....öle mi söylenir hiç..bence beraber yaşamalı herşeyii şekerler...beklese ne olur?? bizde üzülüyorz, üzülsünler yani gerekiyorsa da!
Ayyy niye strese gireyim ki bi de o bilecek ekstra stres!!!Ne gerek vaar.Ben beklerim tek başıma;o güzel haber olursa öğrensin :lepi:
Bi de çiçeğim 17si diyoo ben 20'si e kaçında olacağımı da bilmiyorum ki :roflol:
Ayyy niye strese gireyim ki bi de o bilecek ekstra stres!!!Ne gerek vaar.Ben beklerim tek başıma;o güzel haber olursa öğrensin :lepi:
Bi de çiçeğim 17si diyoo ben 20'si e kaçında olacağımı da bilmiyorum ki :roflol:
bende 18i diyorum test zamanıııı için :))) doğum günü hediyesi olacak sizeeee:dance:
smart inş hamilesşndir silerde hemne kalırsınıuz umarım hamile bend einş ya ben çalışma zamnınddayım yumurtlama yani adte daha varrr çokk
eşimde sizin eşler gibi çaktırmıyo ama üzlüyo eminim
bende 1 buçuk senelik evliyim 1 sene korunduk 6 aydır korunmuyoz ama tık yok ya ne zaman olcak bilmem çok istiyomm ya
hadi kızlar ha gayret çalısın bol bol diyene bak yumurtlama zamnındayım ben burda kocam yatakta hahahhahahah:)
bende 1 buçuk senelik evliyim 1 sene korunduk 6 aydır korunmuyoz ama tık yok ya ne zaman olcak bilmem çok istiyomm ya
bende 18i diyorum test zamanıııı için :))) doğum günü hediyesi olacak sizeeee:dance:
çok çalışma yok 1 kere oldu yumurtlam dönemi bidahaki artık yarın ama benim koca erken gelerseeee yaaa
çok çalışma yok 1 kere oldu yumurtlam dönemi bidahaki artık yarın ama benim koca erken gelerseeee yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?