Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

Ayyy niye strese gireyim ki bi de o bilecek ekstra stres!!!Ne gerek vaar.Ben beklerim tek başıma;o güzel haber olursa öğrensin :lepi:

Bi de çiçeğim 17si diyoo ben 20'si e kaçında olacağımı da bilmiyorum ki :roflol:

bende 1 buçuk senelik evliyim 1 sene korunduk 6 aydır korunmuyoz ama tık yok ya ne zaman olcak bilmem çok istiyomm ya

bende 18i diyorum test zamanıııı için :))) doğum günü hediyesi olacak sizeeee:dance:

yahu sen bole dıyosun ya ben o zaman nıye test alıuyorumkı.demkkı guvenılır dgıl:uhm:

smart inş hamilesşndir silerde hemne kalırsınıuz umarım hamile bend einş ya ben çalışma zamnınddayım yumurtlama yani adte daha varrr çokk

Oooooooooooo sıkı çalış o zaman;bu saatte burda ne işin var delikafadulden

Ya bakma sen kzılara ben asıl onları bekliyorum her ay :roflol:

bende 1 buçuk senelik evliyim 1 sene korunduk 6 aydır korunmuyoz ama tık yok ya ne zaman olcak bilmem çok istiyomm ya

canım benimde 2. ayım bu. çok çalışmak lazım biliosun kiii, övünmek gibi olmasın çiçeğimle ben bu konuda başı çekiyorusss. smart bile coştu bu ayy..birbirimizle paylaştıkça, dahada moral buluyoruz, sanada uğurlu gelsin topiğimiz o zaman...

bende 18i diyorum test zamanıııı için :))) doğum günü hediyesi olacak sizeeee:dance:

19'u yapmam zaten;o gün benim doğum günümmmmm!E,18inde de yapmayayııımmm sonra nasıl kutlarım doğum günümü pozitif çıkarsa eğlencesiz falan guclubacismile Ben yokmuş gibi eğleneyim bi güzel 20'sinde yaparım olmaz mı :1shok: hem son kaçamağım olur eğer bebiş varsa :roflol:

bana da bak;neeri düşür oldum;manyak mıyım neyim git eğlenmene bak;sanki hamiş çıkacağım daince hesap yaptım br anda :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…