Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
berracım yaşıt sayılırız 34 yaşındayım bende. benim oğllum var şükür.
ikinci olcak nasipse olursa tabi
3yıldır bekliyorum
allah daha fazla bekletmesin senide

bu arada niye kendimi anlattıysam bi anda daldım muhabbete :kedi:

33 Yaşındayım,üniversite master iş hayatı derken geç evlendim. 3 yıl oldu .Çocuk aklımda değilken biyolojik saatim alarm verdi:roflol:
işte burdayımkaydirigubbakcemile2

yerimseniben
eşimle 1 sene bekleyelim diye söz vermiştik birbirimize ama biz dayanamadık...birbirimizden emin olduktan sonra beklemek niye? dedik ve çalışmalara başladık..
:asigim: :asigim: çok seviyorum eşimi yaaa

fatoşşş gitmiş herhalde yok benimde uğraşasım vardı aslında fisfisfis

zehsel görüşürüz canım

fatoşşş gitmiş herhalde yok benimde uğraşasım vardı aslında fisfisfis

zehsel görüşürüz canım

burdayım
yok zaten senle pembedanadan izin almadan ugraşmam saygım var ona olan sevginize :mymeka: :roflol: :roflol:

samimi bulduğundan tatlım yoksa ne olacakolumunekankayizsmile
yaşıtız tabi 1 yaşın lafımı olur.
Oğluşun olmasına sevindim Allah bağışlasın akıllılık yapmışsın.İyiki doğurmuşsunalkisalkisalkis
İnşallah 2. de olur

burdayım
yok zaten senle pembedanadan izin almadan ugraşmam saygım var ona olan sevginize :mymeka: :roflol: :roflol:

DELİ :roflol: TABİ KIZIM MELEK BİZİM PEMBEYLE BENİM O . KİMSELERE YEDİRMEYİZZZ :roflol:

GERÇEKTENDE BERRA. 24 YAŞINDAYDIM DOĞDUĞUNDA. Bİ KEREDEN BİŞİ OLMAZ DEYİPTE KORUNMADIĞIMIZ GÜN HAMİLE KALMIŞIM. İYİKİDE DOĞMUŞ
ŞÜKÜRLER OLSUN..
ALLAH TEZ ZAMANDA SANADA BURDAKİ DİĞER CANLARIMADA VERSİN :1hug:

fatoşşşş melek gitmiş herhalde diyom sen deil :roflol: hay allah yaa çok güldüm :roflol::roflol:

Amin canım.Güzel dileklerin için teşekkürederim.:Saruboceq:

kızlar melek size küstü sanırım zaten demiş ya anneannemin yanına gitcem orda tv izlicem demiş.kaydirigubbakcemile3

YA NEVRİMİ DÖNDÜRDÜ KADIN :bbo:
YOK TOSYA YOK ANANE YOK HZ. MERYEM YOK HZ.İSA YOK TV
YOK VAJİNUSMUS YOK LEYLEKLER DERKENNN SABAH OLDU ERKENN :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…