AL MELEK GÖZÜNE SOK BUNLARI :mymeka::mymeka:
iyiylik canım ne olsun senden naber nasılsın :1hug:
Beren sen çok yaşa emi Allah sana i,kiz versin kız sen bu kadar güldürdün beniii
idil bayılıyorum bu ikisine varya. tam bir oyuncu ikiside
berra hoşgeldin canım
Kendimi oyalıyorum şeker, ne olsungamyoncuiremsuıyıyım Berra1 canım sen nasılsın
Canım yaa ... bazı belirtiler yaşıyorum ama kendimi kaptırmak istemiyorum:umursamaz:
Kendimi başka işlerle meşgul ediyorum.Gerçi karne çıkaracağım diye sabahladım. Bu karne işi bana yaradı kendimi dinlemedim bakalım bu saatten sonrada okulun tadilatı ile uğraşırsam kendime fırsat olmayacakgamyoncuiremsu
evet canikom yaaa ben de bayılıyorum olumunekankayizsmile
kızlar melekle muhatap olmayın bence yazar yazar usanır sallamayın kaydirigubbakcemile2
Diğer arkadaşlarım idilcan,suozdek,zehsel sizlerden ne haber?
E süper berra. düşünmeyince daha kolay olur canavarın yerleşmesi :1hug:
valla eğlendirmeye başladı bizi saolsun :roflol:
gel melek gel ne olursan ol gellllll :roflol:
vaginusmustadır o şimdi ordan kovulup buraya burdan kovulup oraya gidiooo :roflol:
Merhaba canım, nasılsın? yanılmıyorsam seni ilk defa görüyorum bu topikte...
ben 4 aylık evliyim bu ikinci denememiz umarım size güzel bir haber veririm de pek bir umudum yok bu ay için..hiç bir şey hissetmiyorum yaniii
sen canım? anlat bakalım
Canım yaa ... bazı belirtiler yaşıyorum ama kendimi kaptırmak istemiyorum:umursamaz:
Kendimi başka işlerle meşgul ediyorum.Gerçi karne çıkaracağım diye sabahladım. Bu karne işi bana yaradı kendimi dinlemedim bakalım bu saatten sonrada okulun tadilatı ile uğraşırsam kendime fırsat olmayacakgamyoncuiremsu
Ben de bu ay tam bu kararı uyguluyorum.canım bence de bişelerle uğraşta kendini dinleme kafan dağılsın yani çünkü psikolojik olabilir biliyorsun..sen kendini şartlama olursa sürpriz olsun canım :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?