• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
merhaba kızlarrrr
ben umutluydum ama bugün hastalandım....:(
yeni regl tarihim 22 şubat
inşallah şubata kaldı

merhaba kızlarrrr
ben umutluydum ama bugün hastalandım....:(
yeni regl tarihim 22 şubat
inşallah şubata kaldı

hayırlısı olsun canım sıkma canını :teselli:

hoşçakalın arkadaşlar slmımı aldığınız için de saoln mafoldumben

aa yazdım ama ben sana görmüyorsun ondan sonra da hemen küsüyorsun :oklava: alışamadın mı kız daha bize kaç kere açıklama yaptık :oklava:

benim favorim eyfel önündeki resim süperr kim çekmişse eline sağlık...

Bu arada ikinizde çok tatlısınız Allah ayırmasın:nazar:

çoook teşekkürler
Fotoları fotocu çekti , ne güzeldi o günler yaa gelinlikle pariste dolaşmıştık herkes bize bakıyodu, el sallayanlar filan ahhh ahhh :asigim: :asigim:

çoook teşekkürler
Fotoları fotocu çekti , ne güzeldi o günler yaa gelinlikle pariste dolaşmıştık herkes bize bakıyodu, el sallayanlar filan ahhh ahhh :asigim: :asigim:

süper yaaa şanslısın herkese nasip olmaz valla
Sen git aşkın şehrinde evlen

süper yaaa şanslısın herkese nasip olmaz valla
Sen git aşkın şehrinde evlen

yok canım yaa o kadar da abartmamak lazım güzel olan Paris değil, bizim düğün günümüz kaydirigubbakcemile3

Paris o kadar da güzel bir yer değil yaniii.....belki hergün gördüğüm için sıkıldım fisfisfis

yok canım yaa o kadar da abartmamak lazım güzel olan Paris değil, bizim düğün günümüz kaydirigubbakcemile3

Paris o kadar da güzel bir yer değil yaniii.....belki hergün gördüğüm için sıkıldım fisfisfis

düğünün güzeldir eminim de parise laf etmeeeeee allam allam nasıl bir güzelltir yaaaa
noterdam eyfel Seine nehri şanzelize daha sayimmiiiiii keşke ben yaşasam vallaaaaaaaaaaaaa

Kızlar biraz önce diğer topiklerden birinde bi kızın yazısını okudum çok güldüm yaa kaydirigubbakcemile3 bakın size de anlatiyim yerimseniben :
"Adetimden 3-4 gün sonra erkek arkadaşımın spermleri elime bulaştı, ve yıkamayı unutup bir süre sonra elimi vajinama dokundurdum, hamile kalmış olabilir miyim" :roflol:
Ya ben bu hikayeye neremle gülsem bilemedim bi akıl verin bana :roflol: :roflol: :roflol:

Kızlar biraz önce diğer topiklerden birinde bi kızın yazısını okudum çok güldüm yaa kaydirigubbakcemile3 bakın size de anlatiyim yerimseniben :
"Adetimden 3-4 gün sonra erkek arkadaşımın spermleri elime bulaştı, ve yıkamayı unutup bir süre sonra elimi vajinama dokundurdum, hamile kalmış olabilir miyim" :roflol:
Ya ben bu hikayeye neremle gülsem bilemedim bi akıl verin bana :roflol: :roflol: :roflol:

sn hiç haydar dümen okumadınmı bunlar çok normal gelir sana kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Allah akıl fikir versin ne diyelim bu arkadaş aklını başka şeylerde kullanıyo yazık

sn hiç haydar dümen okumadınmı bunlar çok normal gelir sana kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Ya Allah akıl fikir versin bu insanlara yaa, madem bi korkun var akıl almak istiyosun açık açık söyle erkek arkadaşımla adetimden 3-4 gün sonra korunmasız ilişkiye girdim, hamile kalma ihtimalim var mı de, di mi ama, yapmaya utanmıyolar anlatırken utanıyolar, sonra da böyle komik komik hikayeler uydurup gülünç oluyolar yani kaydirigubbakcemile3

Back
X