kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 tamam kız bişey demedim
hee tmm laf ettirmem aşığım oraya benn...:smiley-cool:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 tamam kız bişey demedim
Kızlar biraz önce diğer topiklerden birinde bi kızın yazısını okudum çok güldüm yaa kaydirigubbakcemile3 bakın size de anlatiyim yerimseniben :
"Adetimden 3-4 gün sonra erkek arkadaşımın spermleri elime bulaştı, ve yıkamayı unutup bir süre sonra elimi vajinama dokundurdum, hamile kalmış olabilir miyim" :roflol:
Ya ben bu hikayeye neremle gülsem bilemedim bi akıl verin bana :roflol: :roflol: :roflol:
Kızlar biraz önce diğer topiklerden birinde bi kızın yazısını okudum çok güldüm yaa kaydirigubbakcemile3 bakın size de anlatiyim yerimseniben :
"Adetimden 3-4 gün sonra erkek arkadaşımın spermleri elime bulaştı, ve yıkamayı unutup bir süre sonra elimi vajinama dokundurdum, hamile kalmış olabilir miyim" :roflol:
Ya ben bu hikayeye neremle gülsem bilemedim bi akıl verin bana :roflol: :roflol: :roflol:
ayyyy çok yukarılara çıkmışım listede bu benim için bir ilk. panikledim yaaaaaa kafamçokkarıştı
ben geldım tekrardan :umursamaz:
''çıplak uyurken içime sinek kaçmış, kızlığım bozulmuş olabilir mi?'' diye bir şey okumuştum hatta :roflol: :roflol: :roflol:
Hoşgeldin yerimseniben
Canlarım ben kaçıyorum artık, kocişim gelmek üzere, hazırlaniyim de annişkoma gidelim karnım da acıktı zemuszemus size iyi sohbetler, yarın sabah görüşmek üzere öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan
Bi de bu gece çalışmalara başlıyoruz inş. dua edin benim için :kedi: bu ay her zamankinden çok istiyorum ve bu kez sanki tutturacakmışız gibi bi umut var içimde :Saruboceq:
ben geldım tekrardan :umursamaz:
kız ben de çok heyecanlanıyorum, ilk sıradayım........ :hooray:
Canlarım ben kaçıyorum artık, kocişim gelmek üzere, hazırlaniyim de annişkoma gidelim karnım da acıktı zemuszemus size iyi sohbetler, yarın sabah görüşmek üzere öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan
Bi de bu gece çalışmalara başlıyoruz inş. dua edin benim için :kedi: bu ay her zamankinden çok istiyorum ve bu kez sanki tutturacakmışız gibi bi umut var içimde :Saruboceq:
Havanı yesinler senin aklinialirimsmile
:sinifsinif:kaydirigubbakcemile
küsüm sznleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeebenneyaptımki
slm ıdl napıosubn:umursamaz: