Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ayyy biz ne fena bir topic iz yaaa gruplaşmışız gruğ olmuşuz milletin bizden çektiği nedir yaaaaa sengözlerimebaksanab

yazdım valla saol canım.deniycem inşallah beceririm.yemek biraz da yetenek işi galiba.ne bilim annelerimiz sen ders calıs falan fişman mutfağa sokmazdı.ama var ya çok isterdim çok güzel yemek yapmayı değişik rus mutfağı fransız italyan...ahhh ahhh.benimki diyo ki kızım babam yemekleri yapsın dicekbilmiyorumkismile

o zaman baba yemekleri yapar siz anne kız alışverişteyken ipekciiim ooooh ne güzel olur ne güzel :roflol:

genel yazıyorum bu topikteki bana laf atan arkadaşlar üstüne alınsın lütfen burda size derdimi anlattım çare aradım siz ise hem dalga geçiyor hem laf sokuyor hemde aşalıyorsunuz allahınızdan bulun tüm temennim buuuu

dün sana herkes birsürü cevap yazdı o zaman bizden iyisi yoktu dimi!! kimse seninle dalga geçmedi aşağılamadı da nerden çıkartıyorsun bunu!!

sanal ortamda beddua mı ediyorsun çok komiksin doğrusu !!!

offff sen niye bukadar vesvese yapıyorsun karışma sus daha iyi yaniii

dün sana herkes birsürü cevap yazdı o zaman bizden iyisi yoktu dimi!! kimse seninle dalga geçmedi aşağılamadı da nerden çıkartıyorsun bunu!!

o zaman baba yemekleri yapar siz anne kız alışverişteyken ipekciiim ooooh ne güzel olur ne güzel :roflol:

hihoyyytben de ole dıyorum zaten biz havuza gideriz sen yemekleri yapıp ararsın bizi.ama çok isterdim eşim yemekten çakmasın.

neyse ben kendi topiğime döneyim çok yardımcı oldun sağollll zaten bir yazı yaz kimse cevap vermesin burda bir gruplaşma var zaten belli neyse

yaa sabırrrrrr

bak arkadaşım sen napıyosun biliyomusun
o topik senin bu topik benim dolanıyosun
senin aradığın sadece sorularına yanıt
arkadaşlık dostluk paylaşım deil
bu topikte bunlar olduğu için kendini dışlanmış hissediyosun
geliyosun soru soruyosun
cevabını da alıyosun 2gün sonra gelip aynı soruyu soruyosun
çünkü daha önce buraya yazdığını unutuyosun
ve aynı soruyu başka topiklerede kopyalıyosun
sonra cevapları okuyosun
böle olmaz
eğer sen kendine yer bulmak istiyosan
sadece kendi sorunlarınla deil
başkalarının sorunlarıyla da ilgilenmelisin
paylaşmalısın anlatabildimmi

valla iice abarmış bu kız ağzına sağlık

şştttttttttttt bak şimdi bu olmadı :mymeka:
kazık kadar kadınsın hiç yakışıyo mu bu laflar
bizde mi ağzımızı bozalım şimdi
derdini anlattında cevapmı alamadın
bugün tekrar gelmişsin aynı soruyu soruyosun
paylaşım bu deil anladınmı
senin yaptığın bencillik
hep bana hep bana derler buna
hadi git şimdi sen hadi canım hadii

üşenmezsen eğer yağı unla kavur sütü koy şekeri en son koy canım sürekli karıştır ben çilek sosu koyuyorum üstüne güzel oluyo hemde çileği pişirmiyorsun bile
yarım kilo çileği robottan çekip 2 kaşık pudra şekeriyle bi daha çakiyorum buzluğa atıyrum muhallebisini yaptığımda çıkartıp üstüne koyuyorum çilek çıkınca bi dene güzel oluyo
ayrıca eğer fazla koyarsan ğudra şekerini çilek sosu oluyo pastalar için çok güzelyerimseniben

suozdek gerçekten seninle hele hiç konuşulmuyormuş anladım.offf sıktınnn yaaa yürü git işine dahada yazma okumıycam nasıl olsaaa
beren35 çok iyi anlatmışsın beni sizle arkadaş olunmaz sizden çok düşman olur gerçekten insanlara laf sokar gibi konuşuyorsunuz anca

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

sana mı sorcam susup susmayacağımı...
biz böyleyiz gruplaşma var burda hadi git kendi topiğine yaz !!!!!!!!

inanmak istediği buydu zaten yavrucum kaydirigubbakcemile5
biz kendimizi yırtsakta anlattığımız karşıdakinin anladığı kadardır :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…