ÇAKA ÇAKA HAL OLDUK SU YA.
ASLINDA ŞEY DİCEKTİM SU NUNDA DEDİĞİ GİBİ :roflol:
kız bizde çok şey istiyoz kocalar bişeden anlamayınca dert yanarız ellerinden iş gelincede bizden iyiler diye dert yanarız ne olcak bizim halimiz :bbo:
BEN DE ANLAMADIM AMA ÇOK ŞEY BİLMESİN DAHA İİİ.valla bak bazı arkadaşlar kocaları 1 saat önce evde oluyo oturuyo yemek bekliyo.ne bilim öle olsa daha mı ii olurdu acep?bilmese dediğin gibi hiç yardım etmiyo olurr.Biz de tuhafız kız.
dinleme istemiyorsan kolayı var arkadaşım kapı orda arkana bakmadan çık dönüp dönüp ne bakıyorsunn
ŞENAY - İPEK :roflol:
SİZ NE DİYODUNUZ CANIM YA
YEMEK TARİFİ Mİ VERİOYNUS BU GÜRÜLTÜDE :roflol:
karışmaa sen
çok bişe bildiğim yok benimde işte
geçende görümcemden eti puf tarifi aldım hem kolay hemde çok güzel valla eşimle biz yedik çocuk gibi
dünde yengem kolay profiterol tarifi verdi kız bu ev hanımları amma şey biliyo ya
eskiden patates salatası kısır kek börek yenirdi şimdi adını söyleyemdiğimiz şeyler çıktı valla misafir gelse yandık :roflol:
ŞENAY - İPEK :roflol:
SİZ NE DİYODUNUZ CANIM YA
YEMEK TARİFİ Mİ VERİOYNUS BU GÜRÜLTÜDE :roflol:
ayyy tavuk göğsünden mi bahsediyosunuz ya canım çekti ama benim şimdi kim yapcak
eve gidip onu şimdi hıı size soruyorum sizeee zaten bugün bi tatlıcıdan broşür gelmiş
iş yerine orda da dondurmalı irmik tatlısı gördüm nasıl canım istedi var ya anlatamam
kış günü kış günü zaten boğazım ağrıyo ay yapsam mı bi tavuk göğsü yaa akşama
ay yapim ya yapimmm cokacimcoook cokacimcoook delikafadulden
Bu arada noolmuş kıyamet kopmuş ben yokken grup mu yapmışız parti mi kuruyoz
sendikamı meydanlara mı dökülcez yoldaşlar :roflol: :roflol: :roflol:
kızlar adetime 4 gün var 2 gündür arasıra başım dönüyor acaba bu kadar erkenden baş dönmeside gebelik belirtisi olabilirmi?
ay yemek diyince ben seni unuttum ya..ya ben kıtım da bu konuda biraz şenay yardımcı oluyo.ama her tarif pek bi zor geliyo nedense.asıl olay şu öğrenciyken yemek yapıyosun öğreniyosun bi şekilde ama fırın nerdeee o zaman öğrenci evinde hamur kısmın eksik kalıyo.iş hayatına girince de zor tamamlanıyo.çok isterdim valla kocama şöle harikalar yaratayım.
canım bu eğer hamileysen bünyenin ne kadar betahcg salgıladığına bağlı
kimisinin mide bulantısı baş dönemsi çok erken başlıyo
tinkerbell diye bi arkdşımızın öyleydi mesela.
çünkü betahcgsi çok yüksekti :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?