Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

dinleme istemiyorsan kolayı var arkadaşım kapı orda arkana bakmadan çık dönüp dönüp ne bakıyorsunn

Merak ediyo şekerim
hayır yazdıklarıda bişi olsa
hade hade bilmem ne
adam gibi yorum yap kendini anlat aksini anlat dimi ama
:dilcikar:

ayy iice koplekse girdim eti puf mu senin tavuk göğsü bile zor geldi bana.en kolay ıslak kek:kedi:zavallı kocam benim yaaa

ŞENAY - İPEK :roflol:
SİZ NE DİYODUNUZ CANIM YA
YEMEK TARİFİ Mİ VERİOYNUS BU GÜRÜLTÜDE :roflol:

hayırdır bişemi vardı orda
şaka bi yana canımı sıktı şu kız ben ağzımı açarsam kapatamam diye bişe söylemiyim dedimde yine dayanamadım canım yaaaa

ay yemek diyince ben seni unuttum ya..ya ben kıtım da bu konuda biraz şenay yardımcı oluyo.ama her tarif pek bi zor geliyo nedense.asıl olay şu öğrenciyken yemek yapıyosun öğreniyosun bi şekilde ama fırın nerdeee o zaman öğrenci evinde hamur kısmın eksik kalıyo.iş hayatına girince de zor tamamlanıyo.çok isterdim valla kocama şöle harikalar yaratayım.

beren ben de pek takmıyorum nedense bugün çok bi ılımlıyım.Yani laf bulmazsa gider diye düşünüyorum.yemek tarifi ona laf yetiştirmekten daha cazip geldi şimdi sankimmm

kızlar adetime 4 gün var 2 gündür arasıra başım dönüyor acaba bu kadar erkenden baş dönmeside gebelik belirtisi olabilirmi?

canım bu eğer hamileysen bünyenin ne kadar betahcg salgıladığına bağlı
kimisinin mide bulantısı baş dönemsi çok erken başlıyo
tinkerbell diye bi arkdşımızın öyleydi mesela.
çünkü betahcgsi çok yüksekti :1hug:

ya arkadaşlar cevap vermeyin şuna konuşsun konuşsun dursun kafa buluyo besbelli

ipekcim ben her türlüsünü yaparım da ah vaktim olsa ahhh

kızcaza cevap yazıcaktım laf yetiştirmekten unuttum eyvahedigeldismile

pptya benim de bugün veya yarın adet olmam lazım 3 gündür midem bulanıyo geçenlerde de başım dönmüştü ama bilmiyorum hamilemiyim değil miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…