ilk mesajı yazdıktan sonra hemen çıktıysan 2-3 dk ismin kaldı orda..
ben tamam dedikten sonra çıktıysan ismin görünmedi şimdi gelince göründü :)))
Bizim kızların da geleceği yok.Ben de çıkıp bir film izleyeyim bağri. :) Tatil dediğin böyle olurrr :) Ohhhh misss! :) Saat kavramını kaldırıdım ortadan.kaydirigubbakcemile3
uyuyup kalmazsam ara ara bakarım burda mısınız diye.
Kocaman öpüyorum seni inşallah bu ay kırmızı kartı görmezsin ama söz ver adını ben yazacağım ŞEREF TRÜBÜNÜNE öyle bişey olursa :) Ya da yok yaaa,bu senin hakkın kendin yaz ben görünce süpriz etkisi yaratsın üzerimde yenilerken listeyi :)))
çiçeğim nerelerdeydin sen bakayımmmm!!!klava:
bir de bana kızıyordun :1hug:
selam canlarım off ya kac gundur dıremıyorum..cok uzgunum...moralım bozuktu...samartcım bu ay ben hıc mı hıc omutlu degılım canım
esımle kavga ettık hem de buyuk kavga..halada devam...bu ay sadece 7 ve 9 .ncu gun calısma oldu kavga oldu gu ıcın ben kıtlendım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...napcam ben sımdı..bosu bosuna yumurtlama sancısı cektım ıcım gıttı vallaa..
ama yapacagım bırsey yokk..bu ay dınleneyım barıı....psıkolojımde alt ust olmustu zaten...neyse kafanızı sısrdım...sımdı hazır herkes uyurken gecmısı okuyayım...
CAnımcım hayırdır ne oldu ki eşinle bu kadar uzun sürdü?Hani paylaşmak istemezsen anlarım tabi;ama her şeyi konuşabiliyoruz ya,ona istinaden sordum.
Ayrıca uyumuş da değilim yanıldın naniknanik
aaaaaaaaaaaaa bende sımdı actım yazıyodum
ustu kapalı bıraz anlatayım canım aldatılma ama fıılen degıl ben cok ustune gıttım cumartesı gunuydu ...gururuma dokundu..o elınden gelenı yapmaya calısıyo barısmak ıcın ama ben kıtlendım sonucta..kendını bana ınandırmaya calısıyo hala...offfff yaaa napcam ben smarrtttttcım
merhaba kızlar nasılsınız ?
ben hiç iyi değilim dün akşam otobüsü kaçırdım peşinden yetişeyim dedim tam koşucaktım
bi ağrı girdi kasıklarıma belime Allah tan annemklerin evi iş yerime yakın hemen gittim yemeğimi
yeim dinlendim babam eve bıraktı irmik helvası hayal oldu eşime yemek bile hazırlayamadım
kalkamadığım için o da çok yorgundu aç aç yattı ya of öyle işte sabahta çok çok eçık pembemsi
bi leke gördüm korkulcak bişey değildir dimi ya bu hamişliğim ne kadar zor geçiyo ilkinde
çok rahattım Allah yardımcımız olsun...he bi de grip olmuşum :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?