Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ilk mesajı yazdıktan sonra hemen çıktıysan 2-3 dk ismin kaldı orda..

ben tamam dedikten sonra çıktıysan ismin görünmedi şimdi gelince göründü :)))

ilk mesajı yazdıktan sonra hemen çıktıysan 2-3 dk ismin kaldı orda..

ben tamam dedikten sonra çıktıysan ismin görünmedi şimdi gelince göründü :)))

Yazdım gönder dedim.Arkasından son yazılana baktım en fazla bir dakika sürmüştür çıktım sonrasında.Hmm demek ki bir iki dakika sonra algılıyor sistem normal çıkış yapmayınca.Belki normal çıkışta bile öyle olabilir;ama en fazla bir ka dakika.Daha uzun sürmemesi gerekir.

Bizim kızların da geleceği yok.Ben de çıkıp bir film izleyeyim bağri. :) Tatil dediğin böyle olurrr :) Ohhhh misss! :) Saat kavramını kaldırıdım ortadan.kaydirigubbakcemile3
uyuyup kalmazsam ara ara bakarım burda mısınız diye.
Kocaman öpüyorum seni inşallah bu ay kırmızı kartı görmezsin ama söz ver adını ben yazacağım ŞEREF TRÜBÜNÜNE öyle bişey olursa :) Ya da yok yaaa,bu senin hakkın kendin yaz ben görünce süpriz etkisi yaratsın üzerimde yenilerken listeyi :)))

evet canım geç algılıyor demekki :)) ama o zaman sen bana dediğinde baya kaldı isim heralde..

kızzzzzz ayy keşke öyle bir şey olsa sen yazarsın tabikiiii ben yazarsam olmaz :)) ismimi oraya yazmaktan çok görmek daha mutlu eder beni zemuszemus ama birkaç güne geleceği için sanmıyorum :))

evet canım ya kimse gelmiyor ben de gideyim de yatayim bari :sinifsinif:

slm kızlar benım yumurtlama donemın gectı baya oldu
sogan kuru yapıodum oda bıttı
ama seffaf akıntım oluyo ara ara cok olmasada var az oncede kasıgımda bole zonk zonk oldu baya uzun surdu ssızce bu akıntı neden olurkı

HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

sorgunlu66.................... 24 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
bekleyis.........................24 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
begummmm..................25 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
AnGElllL........................26 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
idilcan...........................27 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

aysulay26.....................28 OCAK
tatlikiz.....................29 OCAK
captanınkarısı...............30 OCAK
eLover........................30 OCAK
pptya87.......................30 OCAK
suozdek........................31 OCAK
the_fts..........................31 OCAK
berra1...........................1 ŞUBAT
lovelybaby.....................1 ŞUBAT
qusel............................1 ŞUBAT
Ekarhan......................1 ŞUBAT
beleney.......................2 ŞUBAT
BeReN35........................6 ŞUBAT
e_pack..........................6 ŞUBAT
pembedana..................8 ŞUBAT
cicegim7979....................8 ŞUBAT
senayburge...................10 ŞUBAT
cngemn..........................10 ŞUBAT
naneseker.......................13 ŞUBAT
rufeyde serra..................13 ŞUBAT
dilemma........................14 ŞUBAT
ktg.................................15 ŞUBAT
bayankarasu....................17 ŞUBAT
clemantine.....................17 ŞUBAT
hatice_48........................21 ŞUBAT
deryainci.........................22 ŞUBAT

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26--

çiçeğim nerelerdeydin sen bakayımmmm!!!klava:
bir de bana kızıyordun :1hug:

selam canlarım off ya kac gundur dıremıyorum..cok uzgunum...moralım bozuktu...samartcım bu ay ben hıc mı hıc omutlu degılım canım

esımle kavga ettık hem de buyuk kavga..halada devam...bu ay sadece 7 ve 9 .ncu gun calısma oldu kavga oldu gu ıcın ben kıtlendım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...napcam ben sımdı..bosu bosuna yumurtlama sancısı cektım ıcım gıttı vallaa..

ama yapacagım bırsey yokk..bu ay dınleneyım barıı....psıkolojımde alt ust olmustu zaten...neyse kafanızı sısrdım...sımdı hazır herkes uyurken gecmısı okuyayım...

CAnımcım hayırdır ne oldu ki eşinle bu kadar uzun sürdü?Hani paylaşmak istemezsen anlarım tabi;ama her şeyi konuşabiliyoruz ya,ona istinaden sordum.
Ayrıca uyumuş da değilim yanıldın naniknanik

CAnımcım hayırdır ne oldu ki eşinle bu kadar uzun sürdü?Hani paylaşmak istemezsen anlarım tabi;ama her şeyi konuşabiliyoruz ya,ona istinaden sordum.
Ayrıca uyumuş da değilim yanıldın naniknanik

ustu kapalı bıraz anlatayım canım aldatılma ama fıılen degıl ben cok ustune gıttım cumartesı gunuydu ...gururuma dokundu..o elınden gelenı yapmaya calısıyo barısmak ıcın ama ben kıtlendım sonucta..kendını bana ınandırmaya calısıyo hala...offfff yaaa napcam ben smarrtttttcım

aaaaaaaaaaaaa bende sımdı actım yazıyodum

Yaaaaaa! delikafadulden Öyle Aaaaaaaaaaaaaaaa dersin işte beni görünce kaydirigubbakcemile Yok öyle tek başına dert anlatmak.O zaman aynaya konuş daha iyi.Kimse yokken döktün içini de cevap alamadıktan sonra faydası olurmu sana!
bak adı üzerinde DERTLEŞMEK -şmek işteş bir fiildir ve tek başına yapılamaz naniknanik

Özelden msj attım sana.Hemn bir okur musun canımcım.

günaydın kızlar.bugün en erkenci benim.dükkanı açtım hadi gelin.zemuszemus

merhaba kızlar nasılsınız ?

ben hiç iyi değilim dün akşam otobüsü kaçırdım peşinden yetişeyim dedim tam koşucaktım

bi ağrı girdi kasıklarıma belime Allah tan annemklerin evi iş yerime yakın hemen gittim yemeğimi

yeim dinlendim babam eve bıraktı irmik helvası hayal oldu eşime yemek bile hazırlayamadım

kalkamadığım için o da çok yorgundu aç aç yattı ya of öyle işte sabahta çok çok eçık pembemsi

bi leke gördüm korkulcak bişey değildir dimi ya bu hamişliğim ne kadar zor geçiyo ilkinde

çok rahattım Allah yardımcımız olsun...he bi de grip olmuşum :gitme:

günaydın nasılsınız...
ay-she korkma canımm içinde varsa da birşey kontrole git
ama allahın izni ile bişicik olmaz...
yüreğini ferah tut

günaydın canım.çok hoplama zıplama kız ilk zamanlar bebiş küçük daha.zor başlar kolay devam eder inşallah.grip için korkma ben babalar gibi yaşıyorum 2 haftadır ilaç da alamadığım içindoğal yollar yetmiyor tedavi için,dinlemek falan lazım nerde sabahın köründe dışardayız.Bak öksürük var,nezle var,burun tıkanıklığı var tüm üst yollarım kapalı yani.geçmiş olsun dikkat canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…