• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
günaydın nasılsınız...
ay-she korkma canımm içinde varsa da birşey kontrole git
ama allahın izni ile bişicik olmaz...
yüreğini ferah tut

günaydın

önemli bişey oldugunu sanmıyorum ama genede böyle görünce canım sıkılıyo

yoktur inşallah bişey zaten önümüzdeki hafta kontrole gidicem inşallah

kalp atışlarını da duyarız....sağol canım :)

günaydın

önemli bişey oldugunu sanmıyorum ama genede böyle görünce canım sıkılıyo

yoktur inşallah bişey zaten önümüzdeki hafta kontrole gidicem inşallah

kalp atışlarını da duyarız....sağol canım :)

inşallah canımmmm çok hecanlı ne g:nazar:üzellll

günaydın inci deryaa

sağol canımma.s.

günaydın canım.çok hoplama zıplama kız ilk zamanlar bebiş küçük daha.zor başlar kolay devam eder inşallah.grip için korkma ben babalar gibi yaşıyorum 2 haftadır ilaç da alamadığım içindoğal yollar yetmiyor tedavi için,dinlemek falan lazım nerde sabahın köründe dışardayız.Bak öksürük var,nezle var,burun tıkanıklığı var tüm üst yollarım kapalı yani.geçmiş olsun dikkat canım

ya hoplayıp zıplamadım ama soğuklara bağlıyorum ben nedense çünkü çok üşüyorum

bi de dün iş yerinde çok yoruldum ondan da olabilir.

nane limon içtim şimdi bi de öğleden sonra içerim bi de akşam yatarken içerim

iyi gelir sanıyorum...Sanada geçmiş olsun aplacım :) ayy ya dur bi de güzel bişey

söyliym karnım daha sık acıkıyo nedense sık acıkınca çok hoşuma gidiyo bebişim

büyüyüomuş gibi hissediyorum :kedi:

ya hoplayıp zıplamadım ama soğuklara bağlıyorum ben nedense çünkü çok üşüyorum

bi de dün iş yerinde çok yoruldum ondan da olabilir.

nane limon içtim şimdi bi de öğleden sonra içerim bi de akşam yatarken içerim

iyi gelir sanıyorum...Sanada geçmiş olsun aplacım :) ayy ya dur bi de güzel bişey

söyliym karnım daha sık acıkıyo nedense sık acıkınca çok hoşuma gidiyo bebişim

büyüyüomuş gibi hissediyorum :kedi:

saol canım.bulantıların falan başlamadı mı senin?

günaydın şekerlerim günümüz güzel olsun, hayırlara vesile olsun inşallah.

kusura bakmayın dün elektrikler kesildiği için hiçbir şey diyemeden çıkmış bulundum :( geçmişe bakıp geliyorum hemen

saol canım.bulantıların falan başlamadı mı senin?

bulantım var ama çok değil özellikle yemek pişerken kokusu alınca midem alt üst oluyo

ama pişmiş yemeği yiyorum tabii pişerken kokusunu duymadıysam valla annemlerde

kaldığım günlerde kadın koca bi tencere sebze çorbası yapmış yesin vitaminli fln diye

eskaza o pişerken mutfaga girmiş bulundum Allah ım bir bulantı başladı banyoya zor

yetiştim bi daha da yiyemedim o çorbadan halbuki çok severim ama yiyemiyorum

haftasonu kahvaltı yaparkende pişriilcek şeyleri eşim pişiriyo ben kokusunu almayım diye çünkü yiyemıyorum :sinifsinif:

kusura bakmayın dün elektrikler kesildiği için hiçbir şey diyemeden çıkmış bulundum :( geçmişe bakıp geliyorum hemen

günaydın hoşgeldin canım :)

günaydın dünür.bugün pek bi soğuk hava.ben uykulara doyamıyorum.hayırdır inşallah.olumunekankayizsmile

bulantım var ama çok değil özellikle yemek pişerken kokusu alınca midem alt üst oluyo

ama pişmiş yemeği yiyorum tabii pişerken kokusunu duymadıysam valla annemlerde

kaldığım günlerde kadın koca bi tencere sebze çorbası yapmış yesin vitaminli fln diye

eskaza o pişerken mutfaga girmiş bulundum Allah ım bir bulantı başladı banyoya zor

yetiştim bi daha da yiyemedim o çorbadan halbuki çok severim ama yiyemiyorum

haftasonu kahvaltı yaparkende pişriilcek şeyleri eşim pişiriyo ben kokusunu almayım diye çünkü yiyemıyorum :sinifsinif:

her hamilelik kendine özel işte.ben de hiç yaşamadım bunu yemek yapılırken kokusundan hiç tüksinmedim.ben de yağlı lavabo kokusundan ya da bulaşık makinasının kokusundan hassasiyet duydum.hala da devam ediyo.

her hamilelik kendine özel işte.ben de hiç yaşamadım bunu yemek yapılırken kokusundan hiç tüksinmedim.ben de yağlı lavabo kokusundan ya da bulaşık makinasının kokusundan hassasiyet duydum.hala da devam ediyo.

evet işte bende ilk hamileliğimde hiçbirşeyden tiksinmezdim ne kanama ne sancı ne koku

hiçbişey yoktu progestan kullanmamıştım bile ama şimdi öyle mi ne zorluk çekiyorum

deterjan kokusundan bende tiksiniyorum sabah iş yerinde odayı paspaslıyolar valla

koku gidene afedersin kadar kaçkere öğürüyorum bi bilsen :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:

geçmiş olsun canım ama içini sıkma bebiş sağlıkla içinde büyüyordur :emir_bebek:

sağol canım önce sıkılıyorum sonra ya büyyodur benım bebısım dıyorum ama genede

oluyo öyle arada napalım kaygılanıyo insan ister istemez

geçen gün film izlerken kayınvalidem arıyo eşim diyo işte

anne ya fln diye sen de öyle de kadın seni doğurmak için neler çeksin sen telefona

bakmaya üşen afferin bak beni görmuyo musun neler cekıyorum dıyorum aa evet yaa

valla ayıp oluyo dimi diyo boshayallersmile birini anlamak için onun yerine geçmek

gerekıyo Allah ım zamanla bunu daha çok anlıyorum :Saruboceq:

:roflol: fatoş kızlar aslında topikte çok fazla fatoş diolar ama denk gelmediniz sanırım

ben dün tahmin etmiştim :) annemin adı da fatma kimisi fatoş diyo kimisi fadime diyo

kimisi fatma diyo hatırlıyorum 7 yaşında mıyudım neydim anne senin adın ne ya

herkes başka bişey söylüyo demiştim ne gülmüşlerdi ama kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

günaydın dünür.bugün pek bi soğuk hava.ben uykulara doyamıyorum.hayırdır inşallah.olumunekankayizsmile

günaydııın dünürüm. ben de donuyorum sorma ipekcim yaaaa. bir de hayır olsun iki gecedir uykum bölünüp duruyor ve tekrar uykuya dalamıyorum :(
gelinim nasıl iyi bak gelinime :))))))))

Back
X