• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
sağol canım önce sıkılıyorum sonra ya büyyodur benım bebısım dıyorum ama genede

oluyo öyle arada napalım kaygılanıyo insan ister istemez

geçen gün film izlerken kayınvalidem arıyo eşim diyo işte

anne ya fln diye sen de öyle de kadın seni doğurmak için neler çeksin sen telefona

bakmaya üşen afferin bak beni görmuyo musun neler cekıyorum dıyorum aa evet yaa

valla ayıp oluyo dimi diyo boshayallersmile birini anlamak için onun yerine geçmek

gerekıyo Allah ım zamanla bunu daha çok anlıyorum :Saruboceq:

hahaha kayınvalideyi bile anlayabileceksek süper bişi yaaa olumunekankayizsmile

yok sonradan aklıma geldi.önünde de the var ya başka bişey bekliyordum galibaakannehir

sositososito gizlenmek içindi ama artık deşifre olmuşumdur kaydirigubbakcemile3

ben dün tahmin etmiştim :) annemin adı da fatma kimisi fatoş diyo kimisi fadime diyo

kimisi fatma diyo hatırlıyorum 7 yaşında mıyudım neydim anne senin adın ne ya

herkes başka bişey söylüyo demiştim ne gülmüşlerdi ama kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

fatoş daha sıcak ve samimi geliyo ama zaten benim tercihimdil çevremdekiler hep fatoş diolar aslında fatma

günaydııın dünürüm. ben de donuyorum sorma ipekcim yaaaa. bir de hayır olsun iki gecedir uykum bölünüp duruyor ve tekrar uykuya dalamıyorum :(
gelinim nasıl iyi bak gelinime :))))))))

aynen ya ben de 4 gibi uyanıyorum dön dön....
gelin ii galiba dünden beri sakin kendince bişey yapıyo sanırım içerde.kaydirigubbakcemile3

aynen ya ben de 4 gibi uyanıyorum dön dön....
gelin ii galiba dünden beri sakin kendince bişey yapıyo sanırım içerde.kaydirigubbakcemile3

söyle ona kankasını ya da sevgilisini (cinsiyete bağlı anacım ben napıyım :)) çağırsın bir an önce. benim göbekte yeri hazır. hem göbiş yağ bağladı sıcak tutar bu soğuk kış günlerinde. :roflol:

fatoş daha sıcak ve samimi geliyo ama zaten benim tercihimdil çevremdekiler hep fatoş diolar aslında fatma

annem dobra bi insandır kimseye lafını esirgemez haksızlığa tahammülü yokur hiç

ama kimsenin de kötülüğü için kkılını kıpırdatmaz birisi onu kandırmaya

çalıştımı bana bak bana benim adım fatoş endine gel falan der böyle kaydirigubbakcemile3

ama yok hanfendi oldugu zamanlarda fatma :D

ben 6. ayımdayım hala anlamadım kayınvalidemi.bu saatten sonra da anlamayı beklemiyorum,kimsenin böyle bi beklentisi yok bendenaklinialirimsmile

söyle ona kankasını ya da sevgilisini (cinsiyete bağlı anacım ben napıyım :)) çağırsın bir an önce. benim göbekte yeri hazır. hem göbiş yağ bağladı sıcak tutar bu soğuk kış günlerinde. :roflol:

inşallah canım yoksa devir değişti ben de kızı başkasına kaptırmak istemem:roflol:

annem dobra bi insandır kimseye lafını esirgemez haksızlığa tahammülü yokur hiç

ama kimsenin de kötülüğü için kkılını kıpırdatmaz birisi onu kandırmaya

çalıştımı bana bak bana benim adım fatoş endine gel falan der böyle kaydirigubbakcemile3

ama yok hanfendi oldugu zamanlarda fatma :D

hımmm aslında iyi fikirmiş heeeee cadaloz olunca fatoş aaaaa herkez o yüzden bana fatoş dio demekki kaydirigubbakcemile3

ben 6. ayımdayım hala anlamadım kayınvalidemi.bu saatten sonra da anlamayı beklemiyorum,kimsenin böyle bi beklentisi yok bendenaklinialirimsmile

hadi yaaa o zmn bende anlamam zaten anlamak için çaba gösterecegimi düşünmüyorum

ayşe, fatoş sizler nasılsınız kızlarrrr opuyorumnanaktan

hamdolsun iyiyiz çok şükür :)

kayınvalideyi anlamak derken bir anne olarak anlamak tabii :) ayrıca kayınvalidemle

bi sorunum olmadığı için çok şükür rahatım ben :)

ha sorunlu kayınvalidesi olan çok kişi tanıyorum ve onlar gerçekten anlanabilecek cinsten

değil ha anne olarak doğururken büyütürken zorluk tabii ki çekilior ama kimi kayınvalidelrn

annelik değil de insanlık konusunda eksikleri var sorun orda bence gamyoncuiremsu

SuOZDEKKKK nerdesin gelince okursun angell kırmızı kartı yemiş canım bekleyenlerden silersin

herkesin iyi olmasına çok sevindim. ayşecim bulantılar falan başlamadı daha galiba değil mi?

ipek böcüğüm oğlan bizim kız bizim kimseciklere vermeyiz evelallah olumunekankayizsmile

hımmm aslında iyi fikirmiş heeeee cadaloz olunca fatoş aaaaa herkez o yüzden bana fatoş dio demekki kaydirigubbakcemile3

tabii hemde mesela aa bak ayşede şu iş naısl halletmiş dediklerinde

dikkatiinizi çekerim fatoşun kızıyım ben diyorum doğru diyolar kaydirigubbakcemile3

bu arada kayınvalidemle olan ilişkimde de babamla olan sağlıklı iletişimimizde de

annemin sağlam duruşunun çok etkisi olduğunu düşünüyorum ben

baba evin reisi evet tamam ama o evin duvarlarını anne yapıyor dışarı karşı duruşu

tavrı anne belirliyo bence....

tabii hemde mesela aa bak ayşede şu iş naısl halletmiş dediklerinde

dikkatiinizi çekerim fatoşun kızıyım ben diyorum doğru diyolar kaydirigubbakcemile3

bu arada kayınvalidemle olan ilişkimde de babamla olan sağlıklı iletişimimizde de

annemin sağlam duruşunun çok etkisi olduğunu düşünüyorum ben

baba evin reisi evet tamam ama o evin duvarlarını anne yapıyor dışarı karşı duruşu

tavrı anne belirliyo bence....

Çok haklısın kesinlikle ktılıyorum buna anne çok farklıdır ve kızlar annelerinin kanatları altından asla çıkamaz

herkesin iyi olmasına çok sevindim. ayşecim bulantılar falan başlamadı daha galiba değil mi?

ipek böcüğüm oğlan bizim kız bizim kimseciklere vermeyiz evelallah olumunekankayizsmile

oo başlamaz mı yaa hemde nasıl başladı ama idare ediyoruz napalım yeter ki bebeişim

büyüsün kanama olmasın midem bulansın yani razıyım ona :Saruboceq:

aman Allah korusun kanamayı falan aklına getirme hiç canım

evet de ister istemez geliyo mesela ayın 18 i pazar gecesi hiç aklımda öye bişey yoktu
uyurken bi kaşıntı akıntı hissettim bi bakıym dedim kalktım ki çok özür dilerim
dizlerime kadar kan geceliğim fln nasıl hastaneye yetiştik anlatamam öldüm öldüm
dirildim ben o hastane yolunda kaç kere bayıldım 2 gün yattım hastanede 5 gün de evde
düşük tehlikesi var diye işte daha pazartesi başladım işe raporluydum Allah tan sorun
yok şu an iyiyim ama arada bi pembelik geliyo çok açık renkte olsa ay bişey mi oldu
diye korkuyorum doktor önemli değil kasılmaların olursa hafif kan gelebilir dedi
yani razıyım ben mide bulantısına şikayet etmıyorum onun için :)

Bu arada siz ne zaman dünür oldunuz yaauu belki benim oğluşum olur ben alırım bir kızı bin kişi ister bir kişi alır yaaneee sengözlerimebaksanab

Çok haklısın kesinlikle katılıyorum buna anne çok farklıdır ve kızlar annelerinin kanatları altından asla çıkamaz

İnşallah bizde çok cici anneler oluruz bebişlerimizi donanımlı bi şekilde ve en önemlisi

özgüven sahibi insanlar olarak yetiştirebiliriz inşallah :)

Son düzenleme:
merhaba kızlar bugünde ayağa kalkınca sol kasığımda batmalar başladı ama ben umut etmek istemiyorum sonra çok üzülüyorum belki üşütmüşümdür diyorum ama neden sadece sol kasığım üşümüş olabilir onuda anlamıyorum adet belirtilerimde 3 4 gün öncesinde böyle şeyler olmazdı hayırlısı artık.

Back
X