Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben bir çorba içtim yayla çorbası. herzamanki gibi reglden önceki 2-3 gün iştahım kesildi. ne diyim Rabbim neylerse güzel eyler :)
reglden önce benimde iştahım fea halde kesilirdi sadece tatlı yemek isterdim cokacimcoook
ben de öyle ama şimdi tatlı da istemiyorum sadece diet coke o da midemi rahatlattığı için :) kasık ağrılarım da başladı :)
hoşgeldin smart opuyorumnanaktan
teşekkürler canım afiyet oldu bile :)
evet iyiyim çok şükür sağol smartcım amin amin inşallah :)
hoşbulduk teşekkürler
1-2 kaşık çorba aldım hoşuma gitmedi :sinifsinif:
2 yemek kaşığı ıspanak
1 porsiyon makarna
1 kase yoğurt yedim
makarna oldugu içinde hiç ekmek yemedim 1 saat sonrada bi elma yicem
nasıl fena değil sanırım sempatiksalakcinni
karnımda doydu daha fazlasını yiyemezdim zaten
selam kızlar çok hastayım dün geceden beri titriyorum mafoldumben
merhaba kızlar
dün de yazmıştım belki hatırlarsınız.
en son 26 aralıkta regl olmuştum ve normalde 28 gün sürmesine rağmen gecikmişti.
hala bir değişiklik yok.
sabaha karşı -sabah olmasını bekleyemedim uyku tutmadı- test yaptım negatif çıktı.
hamile değilimdir herhalde değil mi?
selam kızlar çok hastayım dün geceden beri titriyorum mafoldumben
Canım geçmiş olsun.Akşam bişey söylemedin.Sonrasında mı kötü oldun sen yaaaaaaa!CADIARZU Dikkat et kendine.Titriyorsan ateşin vardır çok sıkı giyinmemeye çalış ki düşsün.
geçmiş olsun canım :teselli:
canım akşam birşey yoktu gece terle uyandım sonra da tir tir titredim sabaha kadar üşüttüm heralde :gitme: şimdi biraz daha iyiyim ama..ağrılarımda başladı geliyor kırmızılar :gitme:
Canım sağol.Pc başında olmadığımdan cevaplayamadım kusura bakma.Umarım iyisindir. opuyorumnanaktan
Kırmızıları takma sen kafaya şimdilik.Gelirse gelsin gelmezse süpriz olsun.:CüvCüv:
Sen şimdi sağlığına dikkat et şekercim.
rica ederim ne demek canım.
iyiyim işte regl belirtilerim başladı zaten bu ay beklemediğim birşey değildi. onun dışında keyfim yerinde çok şükür :)