• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ben bir çorba içtim yayla çorbası. herzamanki gibi reglden önceki 2-3 gün iştahım kesildi. ne diyim Rabbim neylerse güzel eyler :)

ben bir çorba içtim yayla çorbası. herzamanki gibi reglden önceki 2-3 gün iştahım kesildi. ne diyim Rabbim neylerse güzel eyler :)

reglden önce benimde iştahım fea halde kesilirdi sadece tatlı yemek isterdim cokacimcoook

ben de öyle ama şimdi tatlı da istemiyorum sadece diet coke o da midemi rahatlattığı için :) kasık ağrılarım da başladı :)

evet kolayı bende çok severim :) bi de kola benim bulantımı fln kesiyo çok iyi

geliyo :) çok içmiyorum zaten içemyorumeşimbaşımda dikiliyo içmemen gerekiyo

zaten bu kadar içtiğine şükret diyo bana boshayallersmile

teşekkürler canım afiyet oldu bile :)

evet iyiyim çok şükür sağol smartcım amin amin inşallah :)

hoşbulduk teşekkürler

1-2 kaşık çorba aldım hoşuma gitmedi :sinifsinif:
2 yemek kaşığı ıspanak
1 porsiyon makarna
1 kase yoğurt yedim

makarna oldugu içinde hiç ekmek yemedim 1 saat sonrada bi elma yicem

nasıl fena değil sanırım sempatiksalakcinni

karnımda doydu daha fazlasını yiyemezdim zaten

Canım çorba kesinlikle tokluk hissini artıtır.Sevmesen de her yemekten önce yemeye çalış.Bu makarna porsiyonunu küçülteektir.Artı ıspanakta bol demir var daha sık tüketmeye çalış çünkü hamilelikte demir çok düşüyor.İhtiyaccın olaak.

Bir de çorba için şunu söylemek istiyorum.Akşam evde içecek olursan mutlaka günlük yap çorbanı vitamin zenginliğini kaybetmemesi açısından.Bir de mercimek mutlaka katmaya çalış...

Ekmeğe geince UNUT.... Tamam vücudun karbonhidrata da ihtiyacı var ama zaten gün içinde mutlaka bu telafi ediiyor.O yüzden bir de ekmek yiyerek depolamaya gitme.
Ben mesela,en son ne zaman ekmek yediğimi hatırlamıyorum bile. :kahve:

merhaba kızlar
dün de yazmıştım belki hatırlarsınız.
en son 26 aralıkta regl olmuştum ve normalde 28 gün sürmesine rağmen gecikmişti.
hala bir değişiklik yok.
sabaha karşı -sabah olmasını bekleyemedim uyku tutmadı- test yaptım negatif çıktı.
hamile değilimdir herhalde değil mi?

selam kızlar çok hastayım dün geceden beri titriyorum mafoldumben

Canım geçmiş olsun.Akşam bişey söylemedin.Sonrasında mı kötü oldun sen yaaaaaaa!CADIARZU Dikkat et kendine.Titriyorsan ateşin vardır çok sıkı giyinmemeye çalış ki düşsün.

merhaba kızlar
dün de yazmıştım belki hatırlarsınız.
en son 26 aralıkta regl olmuştum ve normalde 28 gün sürmesine rağmen gecikmişti.
hala bir değişiklik yok.
sabaha karşı -sabah olmasını bekleyemedim uyku tutmadı- test yaptım negatif çıktı.
hamile değilimdir herhalde değil mi?

Reglin geçeli 3 ya da 4 gün olmuş sanırım.Eğer söyleidğin gibi düzenli regl oluyorsan ve bu ay içinde stres ya da benzeri sebeplerle yumurta gelişimin geciktiyse bir ihtimal geç döllenme olmuş olup idrara çıkmamış olabilir.Tabi düşük bir ihtimal bu;çok kafaya taktıysan en sağlıklısı kan testi sein de bildiğin üzre.

Allah gönlündeki neyse onu versin...

Canım geçmiş olsun.Akşam bişey söylemedin.Sonrasında mı kötü oldun sen yaaaaaaa!CADIARZU Dikkat et kendine.Titriyorsan ateşin vardır çok sıkı giyinmemeye çalış ki düşsün.

canım akşam birşey yoktu gece terle uyandım sonra da tir tir titredim sabaha kadar üşüttüm heralde :gitme: şimdi biraz daha iyiyim ama..ağrılarımda başladı geliyor kırmızılar :gitme:

HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

sorgunlu66.................... 24 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
bekleyis.........................24 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
begummmm..................25 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

aysulay26.....................28 OCAK
tatlikiz.....................29 OCAK
captanınkarısı...............30 OCAK
eLover........................30 OCAK
pptya87.......................30 OCAK
suozdek........................31 OCAK
the_fts..........................31 OCAK
berra1...........................1 ŞUBAT
lovelybaby.....................1 ŞUBAT
qusel............................1 ŞUBAT
Ekarhan......................1 ŞUBAT
beleney.......................2 ŞUBAT
BeReN35........................6 ŞUBAT
e_pack..........................6 ŞUBAT
pembedana..................8 ŞUBAT
cicegim7979....................8 ŞUBAT
senayburge...................10 ŞUBAT
cngemn..........................10 ŞUBAT
naneseker.......................13 ŞUBAT
rufeyde serra..................13 ŞUBAT
dilemma........................14 ŞUBAT
ktg.................................15 ŞUBAT
bayankarasu....................17 ŞUBAT
clemantine.....................17 ŞUBAT
hatice_48........................21 ŞUBAT
deryainci.........................22 ŞUBAT

:emir_bebek: Hamile Kalan Arkadaşlarımız: :emir_bebek:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

Destekçi Anne Adaylarımız:::nazar:
ipek26--

Son düzenleme:
canım akşam birşey yoktu gece terle uyandım sonra da tir tir titredim sabaha kadar üşüttüm heralde :gitme: şimdi biraz daha iyiyim ama..ağrılarımda başladı geliyor kırmızılar :gitme:

Kırmızıları takma sen kafaya şimdilik.Gelirse gelsin gelmezse süpriz olsun.:CüvCüv:
Sen şimdi sağlığına dikkat et şekercim.

Canım sağol.Pc başında olmadığımdan cevaplayamadım kusura bakma.Umarım iyisindir. opuyorumnanaktan

rica ederim ne demek canım.

iyiyim işte regl belirtilerim başladı zaten bu ay beklemediğim birşey değildi. onun dışında keyfim yerinde çok şükür :)

smart canım angell da regl olmuş silebilirsin idilcan da...

bu arada idil canım üzülme hepimiz aynı şeyi yaşıyoruz maalesef :( sabredip beklicez başka çaremiz yok :((

rica ederim ne demek canım.

iyiyim işte regl belirtilerim başladı zaten bu ay beklemediğim birşey değildi. onun dışında keyfim yerinde çok şükür :)

Ya diye diye getiriyorsunuz şu kırmızıları yaaaaaaaaaÇok üzgünüm çoook
Dur bakalım daha!Su da aynı modda.E,şubat ayını madeofhÇok üzgünüm çoookonorla mı kapatacağızbuyrunnnnnnnnn O da yanına arkadaş istiyooooooooooo sırnaşık şey

Back
X