• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
İyiyim ben de çiçeğim.
En son gecikme yaşamıştım ya 4,5 gün kadar.Doktora gittik.Testler yaptırdık.Bende prolaktin yüksek çıktı.İlaç alıyorum.Bir de yumurta takibi. İyi oldu yani,neden olmuyo diye kendime sorular sormaktan yorulmuştum yani

canım ıste bole kendımıze soru sormaktan ugrasmaktan butun degerlerımızı sasırtıyoruzz..rahat ol dıcem ama sankı ben farklıyım...ınsallah bırgun su rahatlıgı bulacagız ve basaracagız buna emınım..

HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

sorgunlu66.................... 24 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
bekleyis.........................24 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
begummmm..................25 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
aysulay26......................28 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

tatlikiz.........................29 OCAK
captanınkarısı...............30 OCAK
eLover........................30 OCAK
pptya87.......................30 OCAK
suozdek........................31 OCAK
the_fts..........................31 OCAK
berra1...........................1 ŞUBAT
lovelybaby.....................1 ŞUBAT
qusel............................1 ŞUBAT
Ekarhan......................1 ŞUBAT
beleney.......................2 ŞUBAT
BeReN35........................6 ŞUBAT
e_pack..........................6 ŞUBAT
pembedana..................8 ŞUBAT
cicegim7979....................8 ŞUBAT
senayburge...................10 ŞUBAT
cngemn..........................10 ŞUBAT
naneseker.......................13 ŞUBAT
rufeyde serra..................13 ŞUBAT
dilemma........................14 ŞUBAT
ktg.................................15 ŞUBAT
bayankarasu....................17 ŞUBAT
clemantine.....................17 ŞUBAT
hatice_48........................21 ŞUBAT
deryainci.........................22 ŞUBAT

:emir_bebek: Hamile Kalan Arkadaşlarımız: :emir_bebek:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

Destekçi Anne Adaylarımız:::nazar:
ipek26--

Son düzenleme:
inmicem işte inemicem :gitme:

kızz hadi hayırlısııı ama beklicez tamam mı :oklava:

ya canım üzülme boşver her işte bir hayır vardır..böyle şeyleri hepimiz yaşıyoruz işallah düzelir aranız en yakın zamanda :1hug:

oyle canım....duzelmeye basladı da ben naz yapıyorum..anlarsın yaaa...ben bu ay sızı beklıyorum merakla..ınsallah guzel haberlerı alırız..sonrada taktık yagmuruna tutarız sennıııı

allah az kaldı listede yavaş yavaş yukarı çıkıyorum yarın son gün benim için yarınıda atlattıktan sonra ya kırmızı birgün başlıcak yada..................
allahım lütfen bana bu duyguyu yaşat lütfen :Saruboceq:

oyle canım....duzelmeye basladı da ben naz yapıyorum..anlarsın yaaa...ben bu ay sızı beklıyorum merakla..ınsallah guzel haberlerı alırız..sonrada taktık yagmuruna tutarız sennıııı

yap kız nazını hakediyorlar valla :oklava:

canım ya keşke olsa valla az kaldı bakalım hayırlısı :)) yaptığım taktik yok kız sadece gün takibi yapmadım incir sayesinde karıştı biraz biliyorsun o kadar :))

canım ıste bole kendımıze soru sormaktan ugrasmaktan butun degerlerımızı sasırtıyoruzz..rahat ol dıcem ama sankı ben farklıyım...ınsallah bırgun su rahatlıgı bulacagız ve basaracagız buna emınım..

Canım gerçekten rahatladım.Tabiki adet yaklaşınca ister istemez umut yüklü olucam gene.Ama önümde bir süreç var.Olmazsa tedaviyle,ama olacak biliyorum.:Saruboceq:

Haydi iyi geceler kızlaropuyorumnanaktan

yap kız nazını hakediyorlar valla :oklava:

canım ya keşke olsa valla az kaldı bakalım hayırlısı :)) yaptığım taktik yok kız sadece gün takibi yapmadım incir sayesinde karıştı biraz biliyorsun o kadar :))

hadı oyle olsun bakalım..banane ben bu ay moladayım..onumuzdekı ay taktık onerısı beklıyom..sempatiksalakcinni

Canım gerçekten rahatladım.Tabiki adet yaklaşınca ister istemez umut yüklü olucam gene.Ama önümde bir süreç var.Olmazsa tedaviyle,ama olacak biliyorum.:Saruboceq:

Haydi iyi geceler kızlaropuyorumnanaktan

insallah canımm..allah yakın zamanda nasıp eder ınsallah..ıyı gecelerrrropuyorumnanaktan

herkesee merhabaaa :) bende bebek istiormm ilk çalışmalara geçen ay başladık ama olmadıı bu ay bekliormm dün adet olmam gerektiii ama olmadım düne kadar adet ağrılarım wardı ama dünden beri kesildii sadece akıntım war oda beyaz renktee adet olmadım yanii yrn kan testi yaptırcam çok heycanlıyımm acaba nolcak ??? yardımcı olursanız sewiniriimmm

herkesee merhabaaa :) bende bebek istiormm ilk çalışmalara geçen ay başladık ama olmadıı bu ay bekliormm dün adet olmam gerektiii ama olmadım düne kadar adet ağrılarım wardı ama dünden beri kesildii sadece akıntım war oda beyaz renktee adet olmadım yanii yrn kan testi yaptırcam çok heycanlıyımm acaba nolcak ??? yardımcı olursanız sewiniriimmm

selam canım..sadece sakın olmanı onerebılırım..stresle adetınıde gecıktırebılırsın..hadı bakalım yaptır kan testını ne guzel sonucları da bıldır bızlere..

Back
X