Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
fıstıklar banada musade bayılıyom uykusuzlluktann yarın gorusmek uzereeeopuyorumnanaktan
Mesajımı aldın umarım
selam canım bende daha once catlatma yaptırmıstım..ama 4 yıl oldu..ınankı unutmusum..ama yumurtanın gunde 1-1,5 mm buyudugunu solemıstı doktorum..yanı senın 5. gunde 13 olduguna gore 1 hafta ıcınde catlayacak buyukluge gelır sanırım...bırde menopoz esıgınde olan kadınların hamıs kaldıklarını cok duymustum..allah yardımcın olsun canım
burda kar yağıyor harika her yer bembeyaz :icecream:
burdada burdadahihoyyyt
hava ısınacak diye beklerken heryeri bembeyaz gördümmmmmm
Günaydın fıstıklar opuyorumnanaktan nasılsınız bugün bakalım? Dün giremedim pek, kaçırdığım bişey var mı ???
günaydın canım hoşgeldin
hıııımmmCADIARZUbi düşünelim
bi kavga vardı dün ama bitti gitti
bi tane hamiş vardı en son okuduğum kadarıyla
bide yemekler tatlılar havada uçuştu:icecream:
günaydın kızlaaaaar günümüz güzel olsun, hayırlara vesile olsun opuyorumnanaktan
bugün ateşim biraz yükselmişti sabahtan. evde de hazır predictor vardı yapayım testi dedim regl günüme 2 gün olmasına rağmen varsa çıkar dedim. hiçbirşey çıkmadı malesef mafoldumben
bu ay da böyle geçti gitti kısmet değilmiş napalım. sizlerden haberler nedir bakalım, geçmişi okuyamadım.
günaydın canım hoşgeldin
hıııımmmCADIARZUbi düşünelim
bi kavga vardı dün ama bitti gitti
bi tane hamiş vardı en son okuduğum kadarıyla
bide yemekler tatlılar havada uçuştu:icecream: