• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
benimde göğüsler aldı başını valla gidiyorr.. bu kırmızılara işaret.... şu ovulasyon testlerinden alıcam bu seferrr...

Mesajımı aldın umarım

aldım tatlım aldım çok sağol,

selam canım bende daha once catlatma yaptırmıstım..ama 4 yıl oldu..ınankı unutmusum..ama yumurtanın gunde 1-1,5 mm buyudugunu solemıstı doktorum..yanı senın 5. gunde 13 olduguna gore 1 hafta ıcınde catlayacak buyukluge gelır sanırım...bırde menopoz esıgınde olan kadınların hamıs kaldıklarını cok duymustum..allah yardımcın olsun canım

çiçeğim sağol canım cevabına, o zaman daha bugün 8. günüm olduğuna göre demek ki cumartesi pazar falan olucak galiba,

kızlar günaydın herkese ...... (kimse yok ama gelicek olanlara)

günaydın arkadaşlar
iyi günler olsun inşallah

Günaydın fıstıklar opuyorumnanaktan nasılsınız bugün bakalım? Dün giremedim pek, kaçırdığım bişey var mı ???

Günaydın fıstıklar opuyorumnanaktan nasılsınız bugün bakalım? Dün giremedim pek, kaçırdığım bişey var mı ???

günaydın canım hoşgeldin
hıııımmmCADIARZUbi düşünelim
bi kavga vardı dün ama bitti gitti
bi tane hamiş vardı en son okuduğum kadarıyla
bide yemekler tatlılar havada uçuştu:icecream:

günaydın kız iyiyiz sen nasılsın opuyorumnanaktan

kaçırdığın bişe yok canım.. angell idilcan bi de gokcegokce'nin kırmızılar gelmiş maalesef :(

günaydın canım hoşgeldin

kim hamiş kız ben kaçırmış olamam bunu kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlaaaaar günümüz güzel olsun, hayırlara vesile olsun opuyorumnanaktan

bugün ateşim biraz yükselmişti sabahtan. evde de hazır predictor vardı yapayım testi dedim regl günüme 2 gün olmasına rağmen varsa çıkar dedim. hiçbirşey çıkmadı malesef mafoldumben

bu ay da böyle geçti gitti kısmet değilmiş napalım. sizlerden haberler nedir bakalım, geçmişi okuyamadım.

günaydın kızlaaaaar günümüz güzel olsun, hayırlara vesile olsun opuyorumnanaktan

bugün ateşim biraz yükselmişti sabahtan. evde de hazır predictor vardı yapayım testi dedim regl günüme 2 gün olmasına rağmen varsa çıkar dedim. hiçbirşey çıkmadı malesef mafoldumben

bu ay da böyle geçti gitti kısmet değilmiş napalım. sizlerden haberler nedir bakalım, geçmişi okuyamadım.

niye yaptın kız burda regl geçmeden test yapmak yasak :oklava:

hem belli olmaz belki geç döllenmedir daha sonra bir daha yaparsın canım üzülme hemen:1hug:

günaydın canım hoşgeldin

Ne kavgası kıs merak ettim :uhm: du bi bakayım geçmişe 5 dak. CADIARZU
Hem hamiş kimmiş onu da merak ettim yerimseniben darısı başımıza inş. :Saruboceq:

geç döllenme olduğunu sanmıyorum canım. zaten karın ağrım da başladı. en azından acabalar yok kafamda. kısmet böyleymiş sucum toparlandım bile. tevekkül ediyorum.

Back
X