• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
hahahha zorlamııı kız kaç saat bekledim bi insan evladı gelsin diye sen yaklaşık 2. saatte geldin alsanaalsanasmile kaydirigubbakcemile3

erkekler bu testi nie bu kdr dert ediolar ki benimkide gitiyo dr tekrar yapalım dedi ama gitmiyo anlamıyom valla sempatiksalakcinni

dün dr bi arkadaşım var beraberdik, dedim ki , bide sperm sayısına baktırsak cocişin... vayyy, benimkini görecektiniz...bi hışımla kalktı gerek yok bizim bi sorunumuz yokki. büyütüyosun olayı fln...başladı döktürmeye...bayaa içerlemiş galiba. bende şakaya vurdum artık ne diyeyim :1no2:

ay senin tam zamanın değil miii... zaten sen 2 gün üstüste çalışabilsen olcak o kesin!!! kaydirigubbakcemile4

Yok canımcım ya,olmuyooo..Geçen ay tam yumurtlama gününden önceki gin ve son enerjimle o gün de çalıştık(o ay başka da yaklaşmadım adama naniknanik) ama olmadı.

Demek ki olmuyoooo dedim.Doktora gidecekti ,hiççç sesi çıkmadı gideyim diye.ben de ilgilenmemeye karar verdim konuyla;şimdi çalışma malışma da yapmıyorum.Test mestte...
iyiyim böyle kafam rahat -tatlicadiarzu-

Yok canımcım ya,olmuyooo..Geçen ay tam yumurtlama gününden önceki gin ve son enerjimle o gün de çalıştık(o ay başka da yaklaşmadım adama naniknanik) ama olmadı.

Demek ki olmuyoooo dedim.Doktora gidecekti ,hiççç sesi çıkmadı gideyim diye.ben de ilgilenmemeye karar verdim konuyla;şimdi çalışma malışma da yapmıyorum.Test mestte...
iyiyim böyle kafam rahat -tatlicadiarzu-

ama amaaa...söylede yaptırsın bari ondan sonra siz yine çaışmayın. ben zorla artık önümüzdeki ay, tutucam elinden valla götürücem...kötükedihüso

yerimseniben :roflol:
dün dr bi arkadaşım var beraberdik, dedim ki , bide sperm sayısına baktırsak cocişin... vayyy, benimkini görecektiniz...bi hışımla kalktı gerek yok bizim bi sorunumuz yokki. büyütüyosun olayı fln...başladı döktürmeye...bayaa içerlemiş galiba. bende şakaya vurdum artık ne diyeyim :1no2:

yaaaa bilmiyorumkismile eşim ilk yaptırmadan önce nasıl gergindi sölemiyordu ama çalışmada bile hissediyordum sonra gitti yaptırdı anaaa adamın dünyası değişti kendine güveni geldi

Arkadaşlarının yanında açma bu konuyu ne kadar samimi olasnız da erkekler hassas oluyorlar bu tarz konularda.

Benim eşim sıkıntı etmez bu durumu gider gitmesine de tembellik ediyor.İşten de pek yorgun geliyor esasında;belki de ondan gitmiyordur bilmiyorum ki!
Dedim ya konuşmadık hiç sonrasında;ben bir garibimdir çoğu konuda hiç üzerine gitmem.Onun girdi yapmasını beklerim genelde.AlSlında sabırlı da değlimdir ama evde böyleyim.

bende diomki vadi başlayınca kocişini oturdur tv önüne gelir kesin dieeee anam ne gelen ne gidennn.

ya ben sanırım mikrop kaptım geçen ayda aynı şey oldu önce ateş sıtma ile 2 gün yattım peşine dudaklarım şişmişti şimdi yine aynı botokslu gibiyim yaaa

kız evde olsam hiç kaçar mı benden :))

ne mikrobu kız aman dikkat et ee ne durumdasın benim kırmızılar geldi gelicek akşam ağlıcaktım yani zor tuttum kendimikötükedihüso

kız evde olsam hiç kaçar mı benden :))

ne mikrobu kız aman dikkat et ee ne durumdasın benim kırmızılar geldi gelicek akşam ağlıcaktım yani zor tuttum kendimikötükedihüso

yok anam bütün belirtiler gitti ne kırmızı ne bebiş hiçç tık yok

yaaa sen bı yeremı gıdıyon yoksa
:oklava:

bi yere gitmiyommm kızmaaa :çok üzgünüm:

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

sorgunlu66.................... 24 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
bekleyis.........................24 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
begummmm..................25 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
aysulay26......................28 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
tatlikiz.........................29 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

captanınkarısı...............30 OCAK
eLover........................30 OCAK
suozdek........................31 OCAK
the_fts..........................31 OCAK
berra1...........................1 ŞUBAT
lovelybaby.....................1 ŞUBAT
qusel............................1 ŞUBAT
Ekarhan......................1 ŞUBAT
beleney.......................2 ŞUBAT
BeReN35........................6 ŞUBAT
e_pack..........................6 ŞUBAT
pembedana..................8 ŞUBAT
cicegim7979....................8 ŞUBAT
kalpagrisi........................8 ŞUBAT
senayburge...................10 ŞUBAT
cngemn..........................10 ŞUBAT
naneseker.......................13 ŞUBAT
rufeyde serra..................13 ŞUBAT
dilemma........................14 ŞUBAT
ktg.................................15 ŞUBAT
bayankarasu....................17 ŞUBAT
clemantine.....................17 ŞUBAT
deryainci.........................22 ŞUBAT

:emir_bebek: Hamile Kalan Arkadaşlarımız: :emir_bebek:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

Destekçi Anne Adaylarımız:::nazar:
ipek26--

canım ya rahatım rahat olmasına da arada bir geliyor işte zor tutuyorum kendimi çok sıkıldım artıkk :gitme:

canım coook rahat ol tabı kendımızı kastık ta noldu..ama senın gunun sankı bu gunlermıste gecıyomus gıbı gelıyo bana..hanı erken yumurtlamıstın dımıı

Back
X