ce eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Veeee Beklenen buluşma anı :roflol:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ce eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
hahahha zorlamııı kız kaç saat bekledim bi insan evladı gelsin diye sen yaklaşık 2. saatte geldin alsanaalsanasmile kaydirigubbakcemile3
erkekler bu testi nie bu kdr dert ediolar ki benimkide gitiyo dr tekrar yapalım dedi ama gitmiyo anlamıyom valla sempatiksalakcinni
ay senin tam zamanın değil miii... zaten sen 2 gün üstüste çalışabilsen olcak o kesin!!!![]()
Yok canımcım ya,olmuyooo..Geçen ay tam yumurtlama gününden önceki gin ve son enerjimle o gün de çalıştık(o ay başka da yaklaşmadım adama naniknanik) ama olmadı.
Demek ki olmuyoooo dedim.Doktora gidecekti ,hiççç sesi çıkmadı gideyim diye.ben de ilgilenmemeye karar verdim konuyla;şimdi çalışma malışma da yapmıyorum.Test mestte...
iyiyim böyle kafam rahat -tatlicadiarzu-
dün dr bi arkadaşım var beraberdik, dedim ki , bide sperm sayısına baktırsak cocişin... vayyy, benimkini görecektiniz...bi hışımla kalktı gerek yok bizim bi sorunumuz yokki. büyütüyosun olayı fln...başladı döktürmeye...bayaa içerlemiş galiba. bende şakaya vurdum artık ne diyeyim :1no2:
dün dr bi arkadaşım var beraberdik, dedim ki , bide sperm sayısına baktırsak cocişin... vayyy, benimkini görecektiniz...bi hışımla kalktı gerek yok bizim bi sorunumuz yokki. büyütüyosun olayı fln...başladı döktürmeye...bayaa içerlemiş galiba. bende şakaya vurdum artık ne diyeyim :1no2:
bende diomki vadi başlayınca kocişini oturdur tv önüne gelir kesin dieeee anam ne gelen ne gidennn.
ya ben sanırım mikrop kaptım geçen ayda aynı şey oldu önce ateş sıtma ile 2 gün yattım peşine dudaklarım şişmişti şimdi yine aynı botokslu gibiyim yaaa
çiçeeeemmmm..... opuyorumnanaktan
kız evde olsam hiç kaçar mı benden :))
ne mikrobu kız aman dikkat et ee ne durumdasın benim kırmızılar geldi gelicek akşam ağlıcaktım yani zor tuttum kendimikötükedihüso
yaaa sen bı yeremı gıdıyon yoksa
klava:
Eveeeeeeetttttttttttttttt!!!!! çiçeğim canımcım hoşgeldiinnnnn naniknanik
çiçeğimmmm hoşgeldin canımmmmmzemuszemus
hosbulduk canım bıraz gozgezdırım dedım sankı umutsuzluk varmıs gıbı hıssettım..suuuuuuuuuu nolur gulum rahat olll
hosbuldum canım...su renk varya hanı o onu unut yaaaaaaklava:
buyur gulumm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canım ya rahatım rahat olmasına da arada bir geliyor işte zor tutuyorum kendimi çok sıkıldım artıkk :gitme:
canım ya rahatım rahat olmasına da arada bir geliyor işte zor tutuyorum kendimi çok sıkıldım artıkk :gitme: