ne güzel yine herkesler bi aradaaaaa :teytey:
supppeeeeerrrrrrrhihoyyythihoyyyt ohh be bende evdekı ıkı erkegı anca uyutabıldım valla...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne güzel yine herkesler bi aradaaaaa :teytey:
yerimseniben :roflol:
yaaaa bilmiyorumkismile eşim ilk yaptırmadan önce nasıl gergindi sölemiyordu ama çalışmada bile hissediyordum sonra gitti yaptırdı anaaa adamın dünyası değişti kendine güveni geldi
canım coook rahat ol tabı kendımızı kastık ta noldu..ama senın gunun sankı bu gunlermıste gecıyomus gıbı gelıyo bana..hanı erken yumurtlamıstın dımıı
Yok canımcım benim eşimin öyle bir durumu sıkıntı etttiğini zannetmiyorum;öyle bile olsa etmez çünkü.Acayip hesaplı planlı bir adamdır;yeni hal tarzları geliştirir kafasında ve uygulama teklifini sunar bana.Anlayacağın eşim benden daha manyaktır.
Tahminim o şimdi;'ciddi ciddi daha yeni deniyoruz zaten hemen olacak diye bişey yok!Panipe kapılmaya da gerek yok ' edasındadır. :) Acayip stratejik bir adamdır ,no panik more adaptation havasında bi adam işte.
Ben de onu ii tanıdığım için hiiçççç sıkıntı etmiyorum kendime;o ne yapacağını biliyordur diye düşünüyorum.
hosbulduk canım bıraz gozgezdırım dedım sankı umutsuzluk varmıs gıbı hıssettım..suuuuuuuuuu nolur gulum rahat olll
Offfff hiç yerinde olmak istemezdim haaaaaaaaa :) En sevmediğim en gerildiğim günler içindesin :))))canım ya rahatım rahat olmasına da arada bir geliyor işte zor tutuyorum kendimi çok sıkıldım artıkk :gitme:
supppeeeeerrrrrrrhihoyyythihoyyyt ohh be bende evdekı ıkı erkegı anca uyutabıldım valla...
yaaa sen bana demiyormusun gün gelmeden stres yapma die daha 2 günümüz var aloooooooooo alsanaalsanasmile
ay kız olabilir mi sence de ?? bende bu ay düzensizlik oldu yani yumurtlama büyük ihtimal erken oldu evet belkide geçiyordur tüh yaa keşke 28 ocak yazdırsaydım listeye en azından bir gün kalırdım üstte :roflol:
ay kız olabilir mi sence de ?? bende bu ay düzensizlik oldu yani yumurtlama büyük ihtimal erken oldu evet belkide geçiyordur tüh yaa keşke 28 ocak yazdırsaydım listeye en azından bir gün kalırdım üstte :roflol:
o zaman hayırlısı diyelim tez zamanda gelir sizi bekletmezz![]()
Evet biraz biraz öyle gibi!!!
Offfff hiç yerinde olmak istemezdim haaaaaaaaa :) En sevmediğim en gerildiğim günler içindesin :))))
evet yaa ay ıcınde herkes ne rahat son gunler bomba gıbı oluyo allah sabırlar versın kıslaraaa
:roflol: Tez zamanda mııııııııııı :roflol: kızzzz sana hızlı bir adamdır demedim kiiii :roflol:
Düşünmesi zaten bayağı sürecek onun :roflol: Düşünme faslı bittikten sonra uygulama bölümünde başarılı adam!:1closedeyes: O zamana kadar sıkıp dişini oturacaksın bir bildiği vardır diye yoksa patalrsın :roflol: Alıştım ama sırnaşık şey
Evet biraz biraz öyle gibi!!!
Offfff hiç yerinde olmak istemezdim haaaaaaaaa :) En sevmediğim en gerildiğim günler içindesin :))))
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt ne olduuu sözüme miiii geldinizz su hanımmmm
ünsallah canım yaaaaaopuyorumnanaktan
Al gülüm al onu da al :)benimkide horluyooooo....çalışamadıktaaa.. adamın pili bitti artık! mesir macunu falan alaiim bari..:teytey:
Kızlar artık gidiyorummmm malum yarın iş varrr( bide kocişin yüzünü görim zaten adamı zorla tek gönderdim şimdi dicek kızlar için beni ihmal edion :))
Ama bu ay en rahat ikimiziz şakkıdı
Ayyy kıyamam ben sana yaaaaaaaaa!İnşalalh olmuştur..... kaydirigubbakcemile5
işine gelmeyince tersten anlıyon demiiiitez zamanda derken boş durmadan çalışarak gelsin test yapmayı beklemeden demek istemiştimmm bilmiyorumkismile