• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
yerimseniben :roflol:

yaaaa bilmiyorumkismile eşim ilk yaptırmadan önce nasıl gergindi sölemiyordu ama çalışmada bile hissediyordum sonra gitti yaptırdı anaaa adamın dünyası değişti kendine güveni geldi

Yok canımcım benim eşimin öyle bir durumu sıkıntı etttiğini zannetmiyorum;öyle bile olsa etmez çünkü.Acayip hesaplı planlı bir adamdır;yeni hal tarzları geliştirir kafasında ve uygulama teklifini sunar bana.Anlayacağın eşim benden daha manyaktır.

Tahminim o şimdi;'ciddi ciddi daha yeni deniyoruz zaten hemen olacak diye bişey yok!Panipe kapılmaya da gerek yok ' edasındadır. :) Acayip stratejik bir adamdır ,no panik more adaptation havasında bi adam işte.

Ben de onu ii tanıdığım için hiiçççç sıkıntı etmiyorum kendime;o ne yapacağını biliyordur diye düşünüyorum.

canım coook rahat ol tabı kendımızı kastık ta noldu..ama senın gunun sankı bu gunlermıste gecıyomus gıbı gelıyo bana..hanı erken yumurtlamıstın dımıı

ay kız olabilir mi sence de ?? bende bu ay düzensizlik oldu yani yumurtlama büyük ihtimal erken oldu evet belkide geçiyordur tüh yaa keşke 28 ocak yazdırsaydım listeye en azından bir gün kalırdım üstte :roflol:

Yok canımcım benim eşimin öyle bir durumu sıkıntı etttiğini zannetmiyorum;öyle bile olsa etmez çünkü.Acayip hesaplı planlı bir adamdır;yeni hal tarzları geliştirir kafasında ve uygulama teklifini sunar bana.Anlayacağın eşim benden daha manyaktır.

Tahminim o şimdi;'ciddi ciddi daha yeni deniyoruz zaten hemen olacak diye bişey yok!Panipe kapılmaya da gerek yok ' edasındadır. :) Acayip stratejik bir adamdır ,no panik more adaptation havasında bi adam işte.

Ben de onu ii tanıdığım için hiiçççç sıkıntı etmiyorum kendime;o ne yapacağını biliyordur diye düşünüyorum.

o zaman hayırlısı diyelim tez zamanda gelir sizi bekletmezz :emir_bebek:

hosbulduk canım bıraz gozgezdırım dedım sankı umutsuzluk varmıs gıbı hıssettım..suuuuuuuuuu nolur gulum rahat olll

Evet biraz biraz öyle gibi!!!
canım ya rahatım rahat olmasına da arada bir geliyor işte zor tutuyorum kendimi çok sıkıldım artıkk :gitme:
Offfff hiç yerinde olmak istemezdim haaaaaaaaa :) En sevmediğim en gerildiğim günler içindesin :))))

yaaa sen bana demiyormusun gün gelmeden stres yapma die daha 2 günümüz var aloooooooooo alsanaalsanasmile

kaydirigubbakcemile3 tamam kız tamam listeyi görünce heyecanlandım önümüzde iki kişi var kızzzzzzz:)) sositososito işallahh hooop aşağı düşmeyiz kaydirigubbakcemile3

ay kız olabilir mi sence de ?? bende bu ay düzensizlik oldu yani yumurtlama büyük ihtimal erken oldu evet belkide geçiyordur tüh yaa keşke 28 ocak yazdırsaydım listeye en azından bir gün kalırdım üstte :roflol:

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt ne olduuu sözüme miiii geldinizz su hanımmmm

Kızlar artık gidiyorummmm malum yarın iş varrr :(( bide kocişin yüzünü görim zaten adamı zorla tek gönderdim şimdi dicek kızlar için beni ihmal edion :))

o zaman hayırlısı diyelim tez zamanda gelir sizi bekletmezz :emir_bebek:

:roflol: Tez zamanda mııııııııııı :roflol: kızzzz sana hızlı bir adamdır demedim kiiii :roflol:
Düşünmesi zaten bayağı sürecek onun :roflol: Düşünme faslı bittikten sonra uygulama bölümünde başarılı adam!:1closedeyes: O zamana kadar sıkıp dişini oturacaksın bir bildiği vardır diye yoksa patalrsın :roflol: Alıştım ama sırnaşık şey

Ayyy kıyamam ben sana yaaaaaaaaa!İnşalalh olmuştur..... kaydirigubbakcemile5

:roflol: Tez zamanda mııııııııııı :roflol: kızzzz sana hızlı bir adamdır demedim kiiii :roflol:
Düşünmesi zaten bayağı sürecek onun :roflol: Düşünme faslı bittikten sonra uygulama bölümünde başarılı adam!:1closedeyes: O zamana kadar sıkıp dişini oturacaksın bir bildiği vardır diye yoksa patalrsın :roflol: Alıştım ama sırnaşık şey

işine gelmeyince tersten anlıyon demiiii :kızgın: tez zamanda derken boş durmadan çalışarak gelsin test yapmayı beklemeden demek istemiştimmm bilmiyorumkismile

Evet biraz biraz öyle gibi!!!

Offfff hiç yerinde olmak istemezdim haaaaaaaaa :) En sevmediğim en gerildiğim günler içindesin :))))

ay evet ya yaklaştıkça iyice geriliyor insan var mı yok mu boshayallersmile

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt ne olduuu sözüme miiii geldinizz su hanımmmm

:kedi:ohaoldumsmile

ünsallah canım yaaaaaopuyorumnanaktan

işallah canım ya :Saruboceq:

benimkide horluyooooo....çalışamadıktaaa.. adamın pili bitti artık! mesir macunu falan alaiim bari..:teytey:
Al gülüm al onu da al :)

Kızlar artık gidiyorummmm malum yarın iş varrr :(( bide kocişin yüzünü görim zaten adamı zorla tek gönderdim şimdi dicek kızlar için beni ihmal edion :))

:( evet iş olunca ne akdar kalmak sitese de kalamıyor insan.... :umursamaz:

işine gelmeyince tersten anlıyon demiiii :kızgın: tez zamanda derken boş durmadan çalışarak gelsin test yapmayı beklemeden demek istemiştimmm bilmiyorumkismile

naniknanik bak buna daha çok güldüm delikafadulden
Kız ordan baktığında o akdar ballı mı görünüyorum ben :delphin:
Nerde bende o şans ;pat diye gelecek cinsinden! :icecream:
Biz kesin o merkez senin bu merkez benim gezeceğizdir.bakmayın şimdi her şeye pozitif yanından bakıp böyle sessiiiizzzz sesssiiizzz oturduğumuza :kahve:

Back
X